» » » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ανεβασμένη και άκρως επιθετική η Μαρσέιγ

Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ανεβασμένη και άκρως επιθετική η Μαρσέιγ
18:00 ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία (από 2006): 4-5-5
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ 4-1

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ: Η πολύ καλή εμφάνιση με την Τουλούζ στην πρεμιέρα, δεν είχε συνέχεια για τη Βαλενσιέν, που έχασε πολύ φτηνά στην Κορσική από τη Μπαστιά. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο στο μεγαλύτερο μέρος του, αλλά η Βαλενσιέν έχασε τον ρυθμό της στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών (76’, 79’). Η αλήθεια είναι πως ο Ντανιέλ Σαντσέζ κατέβασε την ομάδα με πιο αμυντικούς προσανατολισμούς, ενώ επηρεάστηκε κατά πολύ από την απώλεια του αμυντικού Γιαμισί, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 14’. Προσπάθησε να πιέσει στα τελευταία λεπτά, ρίχνοντας στο παιχνίδι τους Μέλικσον, Λε Ταλέκ, αλλά ήταν αργά για να μπορέσει να αντιδράσει. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Μαρσέιγ. Εκτός ο αμυντικός Ρόουζ, ο μέσος Σάεζ και βασικός αμυντικός μέσος Γιαμισί (2 συμμ.).


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-0
Τελευταία 5: 1-0-1

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πολύ καλά στοιχεία αφήνει η Μαρσέιγ, που έκανε το δύο στα δύο, κερδίζοντας μετά τη Γκινγκάμπ (3-1) και την Εβιάν εντός έδρας με 2-0. Βέβαια τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο εύκολα με την πρεμιέρα, αφού οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά συμπαγής και απείλησαν αρκετές φορές, αλλά είχε και πάλι σε καλή μέρα τους Ζινιάκ και Παγέ, που σκοράροντας από ένα γκολ (16’, 67’ αντίστοιχα) έδωσαν το τρίποντο. Οι ίδιοι παίχτες είχαν σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι (Ζινιάκ, 2 Παγέ). Ο Ελί Μποπ θα πρέπει να τρίβει τα χέρια του με την έλευση του Παγέ, που έχει προσαρμοστεί απόλυτα στη νέα του ομάδα και δίνει τις λύσεις που έλειπαν πέρυσι από την ομάδα (αγαπημένο σκορ πέρυσι, ειδικά στο δεύτερο μισό, το 1-0). Χωρίς απουσίες.

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-0-0

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Βαλενσιέν μας έχει δείξει δύο πρόσωπα μέχρι στιγμής. Η Μαρσέιγ πάντως μας έδειξε ότι παίζει πιο ανοιχτά φέτος, κάτι που επιτρέπει το ρίσκο στο καλοπληρωμένο over (2.25 BetShop).



21:00 ΛΥΟΝ – ΡΕΜΣ

Προϊστορία (από 2012): 1-0-1
Πέρυσι: ΛΥΟΝ – ΡΕΜΣ 3-0

ΛΥΟΝ: Στο πρωτάθλημα μπορεί να έχει κάνει το δύο στα δύο, αλλά ο μεγάλος στόχος που ήταν η συμμετοχή στους ομίλους του Τσαμπ. Λιγκ, μάλλον απομακρύνεται μετά την εντός έδρας ήττα από τη Σοσιεδάδ με 0-2 την Τρίτη. Καλύτεροι οι Βάσκοι, που πέτυχαν από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο (17’, 50’), εκπληκτικό το δεύτερο, με τη Λυόν να παίζε με 10 στο τελευταίο 15λεπτο, μετά την αποβολή του Μπίσεβατς. Ο επαναληπτικός την προσεχή Τετάρτη στην Ισπανία, όπου η Λυόν πηγαίνει για ιστορική ανατροπή. Λογικά, μιας και τα πράγματα είναι οριακά, ο Γκαρντ μπορεί να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Η μέχρι τώρα εικόνα της στο πρωτάθλημα, με τη χρησιμοποίηση αρκετών νεαρών παιχτών και χωρίς τους Γκομίς και Λισάντρο Λόπεζ, είχε δείξει ότι θα μπορούσε και καλύτερα. Μετά το 4-0 στην πρεμιέρα με τη Νις, πέρασε δίκαια και από τη Σοσό, όπου αν και βρέθηκε πίσω μόλις στο 4’ με πέναλτι, αντέδρασε σωστά και γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο (Μπενζιά 35’, Λακαζέ 45’+1), ενώ καθάρισε το ματς νωρίς στην επανάληψη, με το δεύτερο φετινό γκολ του Γκουρκιούφ (48’). Σταθερά απών ο βασικός κίπερ Βερκούρτ. Τελευταία αγωνιστική ημέρα τιμωρίας για τον σέντερ μπακ Ουμτιτί, εκτός και ο αριστερός εξτρέμ Γκεζάλ.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 4-0
Τελευταία 5: 2-0-0

ΡΕΜΣ: Βρέθηκε από πολύ νωρίς μπροστά στο σκορ υποδεχόμενη τη Λιλ, μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ και σουτ του νεοαποκτηθέντα Άλμπεκ μόλις στο 7’, ενώ είχε και δοκάρι με τον Ονιανγκουέ στο 40’. Η Λιλ είχε καλύτερο ρυθμό σε όλο το παιχνίδι, αλλά η Ρεμς εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες της, φτάνοντας στο 2-0 στο 67’ με τον Γκλομπάρ. ΟΙ φιλοξενούμενοι παρά την πίεση και τα πολλά σουτ –κυρίως μακρινά- κατάφεραν απλά να μειώσουν στο 89’, έχοντας λίγα λεπτά πριν και δοκάρι. Δέχτηκε τέρμα μετά το 85’ για δεύτερο συνεχόμενο. Γκολ-γκολ, over και 2-3 γκολ και τα 2 πρώτα παιχνίδια της. Εκτός ο αριστερός μπακ Σινιορίνο (1 συμμ., βασ.), ο μέσο Ζισολφί, οι μεσοεπιθετικοί Αγιτέ (1 συμμ., βασ.), Ντιέγκο και ο επιθετικός Σαρμπονιέ (1 συμμ., αλλ.). Διαθέσιμος ο κεντρικός αμυντικός Φοφανά.

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 1-0-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Ρεμς θεωρητικά είναι πιο αδύναμη από τη Λυόν, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν στη σημερινή αναμέτρηση από τις προθέσεις του Γκαρντ και το κατά πόσο επηρεάστηκε από το ματς με τη Σοσιεδάδ. Αποτρεπτικός ο άσος, θα πάμε με το λογικό εύρος των 2-3 γκολ (1.95 Stoiximan).



21:00 ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΣΟΣΟ

Προϊστορία (από 1994): 9-4-9
Πέρυσι: ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΣΟΣΟ 2-0
(κύπελλο): ΜΟΝΠΕΛΙΕ-ΣΟΣΟ 2-3 (2-2 καν. διάρκ.)

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά στο Μονακό, όπου βρέθηκε να χάνει δίκαια στο 18’ από πέναλτι που έκανε ο Τιενέ. Κατάφερε να ισοφαρίσει αρκετά γρήγορα με κοντινή κεφαλιά του Μοντάνιο στο 24’, αλλά δέχτηκε και δεύτερο λίγο πριν το ημίχρονο (44’), αν και ο σκόρερ έκανε φάουλ στην αρχή της φάσης πάνω στον αμυντικό Κονγκρέ, το οποίο δεν είδε φυσικά ο διαιτητής. Τα πράγματα συνέχισαν να πηγαίνουν άσχημα και στην επανάληψη, όπου δέχτηκε τρίτο από στημένη φάση στο 58’, έμεινε με 10 στο 64’, όταν ο Κονγκρέ γκρέμισε έξω από την περιοχή τον Καράσκο, ενώ στα τελευταία λεπτά δέχτηκε πολύ φτηνά και 4ο (81’). Σίγουρα θα υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα του Ζαν Φερναντέζ, που ακόμα δεν έχει πετύχει νίκη, αλλά τα φετινά της δεδομένα δεν είναι για να χτυπήσει ούτε τη Μονακό, ούτε την Παρί (1-1 στην πρεμιέρα). Τουλάχιστον έβγαλε από νωρίς τα ματς με τις δύο καλύτερες (φαινομενικά ομάδες) και έτσι μπορεί να πάει με θετική αύρα στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Σοσό, με την οποία παραμένει αήττητη στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις τους σε επίπεδο πρωταθλήματος (7-1-0). Τιμωρημένος ο αμυντικός Ελ Καουτάρι (1 συμμ.). Εκτός ο βασικός τερματοφύλακας Ζουρντέν (1 συμμ.), στη θέση του και πάλι ο Πουανιέ, όπως και ο μεσοεπιθετικός Αϊτ-Φανά.

Εντός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-1

ΣΟΣΟ: Απέδειξε και πάλι τις χαμηλές τις δυνατότητες, αφού παρότι προηγήθηκε μόλις στο 4’ με εύστοχο πέναλτι της Λυόν, κατάφερε να χάνει ήδη στο ημίχρονο (35’, 44’), ενώ στην αρχή της επανάληψης δέχτηκε και τη χαριστική βολή (49’). Ενδεικτικό της εικόνας στον αγώνα η κατοχή των δύο ομάδων (38% Σοσό-62% Λυόν). Αρκετά τα προβλήματα στην άμυνα, τα οποία είχαν ήδη φανεί στην πρεμιέρα κόντρα στην Εβιάν (1-1 εκτός έδρας), όπου στάθηκε τυχερή και δέχτηκε μόλις ένα. Εκτός οι αμυντικοί μέσοι Λοπί, Τραορέ και ο αριστερός μπακ Ρουσιγιόν.

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Τελείωσε με τα δύσκολα η Μονπελιέ και υποδέχεται σήμερα τη Σοσό, που όπως έχει δείξει μέχρι τώρα, η δυναμική της είναι –το πολύ- για να παλέψει την παραμονή. Ευκαιρία για την πρώτη νίκη της Μονπελιέ (1.75 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση