» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Με το μυαλό στη PSV η Μίλαν!


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Με το μυαλό στη PSV η Μίλαν!
19:00 ΒΕΡΟΝΑ – ΜΙΛΑΝ

Προϊστορία (από 1996): 1-3-4
Πέρυσι: -

ΒΕΡΟΝΑ: 11 χρόνια της πήρε για να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, αλλά η περσινή της πορεία στη Σέριε Β, ειδικά στο 2ο μισό, το άξιζε με το παραπάνω, τερματίζοντας στη 2η θέση, μόλις 3 βαθμούς πίσω από τη Σασουόλο και με αήττητο 13 αγωνιστικών (8-5-0). Οι οπαδοί της, που είναι η μεγαλύτερη μερίδα στη Βερόνα (Κιέβο το αντίπαλο δέος), αναμένεται να τη βοηθήσουν πολύ στα εντός έδρας παιχνίδια της και σίγουρα θα το κάνουν στην πρεμιέρα, όπου η Βερόνα υποδέχεται μια από τις κορυφαίες της χώρας. Ήρθαν: Λούκα Τόνι (Ε, Φιορεντίνα), Σάλα (Α, Αμβούργο, 100 χιλ.), Μιχαΐλοφ (Τ, Τβέντε, 500 χιλ.), Αλεχάντρο Γκονζάλεζ (Α, Πενιαρόλ), Σιριλιάνο (Μ, Ρίβερ Πλέιτ, δαν.), Ρόμουλο (Μ, Φιορεντίνα, δαν.), Λονγκό (Ε, Ίντερ, πέρυσι Εσπανιόλ, δαν.). Γιάνκοβιτς (Ε, Τζένοα, δαν.). Στα σημαντικότερα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Φέγενορντ (1-0) και έχασε από τη Λεβάντε (1-2). Θετικό το δείγμα στο πρώτο επίσημο με την Παλέρμο στο κύπελλο, όπου πήρε την πρόκριση εκτός έδρας, με γκολ του Τόνι στο 38’. Βασικός ξεκίνησε ο Βαγγέλης Μόρας, που υπολογίζεται ως βασικός στο κέντρο της άμυνας. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Μίλαν. Εκτός ο αμυντικός Αγκοστίνι. Αμφίβολοι οι μέσοι Σάλα, Σιριλιάνο και ο επιθετικός Ραγκάτζου.


ΜΙΛΑΝ: Διαφορετικό το φετινό προφίλ της Μίλαν. Αφού έδιωξε όλους τους γερόλυκους και τα πολύ μεγάλα συμβόλαια, οι μιλανέζοι περιόρισαν τις σπατάλες, φέρνοντας μόνο τους Βεργκάρα (Α, Κίντιο, 2 εκ.), Σαπονάρα (Μ, Έμπολι, 4 εκατ.), Πόλι (Μ, Σαμπντόρια, 3 εκατ.), ενώ δόθηκαν άλλα 6 εκ. για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του αμυντικού Ζαπάτα, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός. Στις πιο σημαντικές αποχωρήσεις είναι αυτή του Αμπροζίνι (Φιορεντίνα), μετά από 18 χρόνια στην ομάδα και του μέσου Στράσερ, ο οποίος έφερε 4 εκ. στα ταμεία της ομάδας. Έφυγαν επίσης οι υπερήλικες Ζαμπρότα (Α, Κιάσο), Γέπες (Α, Αταλάντα), όπως και ο αμυντικός Ταϊβό, που μετά τους δανεισμούς του κατέληξε στη Μπούρσασπορ. Στα φιλικά προετοιμασίας κέρδισε Βαλένθια (2-1), Σάο Πάουλο (1-0), ΛΑ Γκάλαξι (2-0), ενώ έχασε από Σίτι (3-5) και Τσέλσι (0-2). Ο Μάσιμο Αλέγκρι που θα συνεχίσει για 4η χρονιά στον πάγκο των ροσονέρι, έχει πλέον ένα υλικό, διαμορφωμένο 100% επί δικής του θητείας και είναι προσωπικό στοίχημα να στοχεύσει όσο το δυνατό ψηλότερα, αποφέυγοντας τα περσινά χάλια, όπου η Μϊλαν για το μισό περίπου του πρωταθλήματος ήταν εκτός θέσεων Ευρώπης. Πέρυσι τερμάτισε 3η και καταϊδρωμένη, με μία μόλις ήττα στα 20 τελευταία, κάτι που της έδωσε το πολυπόθητο εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Στον πρώτο αγώνα που έδωσε με τη PSV για τον 4ο προκ., πήρε σημαντικό προβάδισμα με το 1-1, που διαμορφώθηκε από γκολ του Ελ Σααράουι στο 15’, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 61’. Αδιάφορο το τελευταίο μισάωρο, όπου η Μίλαν έδειξε να βολεύεται με την ισοπαλία και οι Ολλανδοί να μη μπορούν να φτάσουν σε δεύτερο τέρμα. Ο επαναληπτικός την προσεχή Τετάρτη. Αήττητη στα 6 τελευταία κόντρα στην Ελλάς Βερόνα (3-3-0). Τιμωρημένος ο μέσος Μουντάρι, που υπολογίζεται για βασικός φέτος. Εκτός ο τερματοφύλακας Γκάμπριελ, οι αμυντικοί Ντε Σίλιο, Βεργκάρα, Μπονέρα και οι επιθετικοί Πατσίνι, Ρομπίνιο. Δύσκολα να προλάβουν οι μέσοι ντε Γιόνγκ, Σαπονάρα.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Ενθουσιασμός στις τάξεις της Βερόνα, που θα αγωνιστεί μετά από καιρό στη μεγάλη κατηγορία. Η Μίλαν μπορεί να θέλει και να μπορεί να ξεκινήσει με θετικό τρόπο το πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα, αυτή τη στιγμή, ενδιαφέρεται περισσότερο για την πρόκριση στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσαμπ. Λιγκ. Πιθανότατα να μη ρισκάρει πολύ και να έχουμε λίγα γκολ στην αναμέτρηση. Under στο (1.80 Stoiximan).



21:00 ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία (από 1993): 6-9-13
Πέρυσι: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 3-2

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Πορεία ανάλογη με την περσινή θα επιδιώξει και φέτος η Σαμπντόρια, η οποία πέρυσι είχε εξασφαλίσει από πολύ νωρίς την παραμονή, παραμένοντας για αρκετό καιρό στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά τερματίζοντας τελικά στην 14η. Δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά, με εξαίρεση τον επιθετικό Γκαμπιαντίνι (5.5 εκ. Γιουβέντους, έπαιζε Μπολόνια πέρυσι, 30 συμμ./6 γκ., 19 βασικός), ενώ επέστρεψαν και αρκετοί δανεικοί, σε μερικούς από τους οποίους, μεταξύ αυτών και στο Σάββα Γκέντζογλου, αναμένονται να δοθούν ευκαιρίες. Μπορούμε να πούμε πως σίγουρα αποδυναμώθηκε, αφού έχασε Έδωσε φιλικά προετοιμασίας μόνο με ομάδες μικρότερων κατηγοριών, ενώ στο πρώτο της επίσημο φέτος δυσκολεύτηκε πολύ για να πάρει την πρόκριση από την Μπενεβέντο (γ’ κατηγορία), επικρατώντας με δύο γκολ του Γκαμπιαντίνι στο τελευταίο 20λεπτο. Στον πάγκο συνεχίζει ο Ντέλιο Ρόσι, που βελτίωσε πολύ την εικόνα της ομάδας, από τον Δεκέμβριο που ανέλαβε στη θέση του παλιού άσου της Γιουβέντους, Τσίρο Φεράρα. Αήττητη από τη Γιουβέντους στα 5 τελευταία (3-2-0). Τιμωρημένοι ο τερματοφύλακας Φιορίλο, ο αμυντικός Ρεγκίνι και ο μέσος Ρενάν.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Ξεκινάει για τρίτη φορά τρίτη σερί χρονιά ως το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και όπως τις προηγούμενες δύο, θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τους μπουκ και να διατηρήσει το σκουντέτο στο Τορίνο. Δεν κινήθηκε πολύ στο μεταγραφικό παζάρι, με την μεταγραφή του Τέβεζ φυσικά να ξεχωρίζει (9 εκ.), αν και δαπάνησε περισσότερα (13 εκατ.) για να φέρει τον διεθνή σέντερ μπακ Ογκμπόνα, από τη μισητή Τόρινο. Ως αντάλλαγμα έδωσε τον επιθετικό Ιμόμπιλε, που παίζει έτσι κι αλλιώς δανεικός τα δύο τελευταία χρόνια. Από την ομάδα αποχώρησαν οι Ανελκά (Γουέστ Μπρομ), Τζιακερίνι (Σάντερλαντ), Μπέντνερ (επιστροφή Άρσεναλ). Στα φιλικά προετοιμασίας έφερε 1-1 με Έβερτον και Ίντερ και έχασε από ΛΑ Γκάλαξι (2-3). Στο πρώτο της επίσημο πάντως για το Ιταλικό Σούπερ Καπ εντυπωσίασε, επικρατώντας εύκολα της Λάτσιο με 4-0. Ο Πογκμπά άνοιξε το σκορ από το ύψος του πέναλτι στο 23’, ενώ με ένα 4λεπτο ξέσπασμα στις αρχές τις επανάληψης σφράγισε το πρώτο φετινό τρόπαιο (Κιελίνι 52’, Λιχτστάινερ 54’, Τέβεζ 56’), όλα τα γκολ σε ρυθμό προπόνησης. Γκολ-γκολ τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Σαμπντόρια. Δεν έχει κερδίσει στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στη Γένοβα (0-3-2). Μοναδική απουσία απόψε ο μέσος Μαρκίζιο.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Γιουβέντους δείχνει έτοιμη για το τρίτο σερί σκουντέτο. Η αποδυναμωμένη Σαμπντόρια δύσκολα να συνεχίσει το αήττητο της κόντρα στους μπιανκονέρι. Διπλό στο 1.45 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση