» » » » » Στοίχημα Primera Division: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Σοσιεδάδ


Στοίχημα Primera Division: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Σοσιεδάδ
20:00 ΕΛΤΣΕ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προϊστορία (από 2007): 2-2-2
Πέρυσι: -

ΕΛΤΣΕ: Η επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια, θύμισε σε όλους γιατί έλειπε από αυτά τα τελευταία 25 χρόνια. Έχασε πολύ εύκολα από τη Βαγιεκάνο (που θεωρείται και αποδυναμωμένη φέτος) εκτός έδρας, δεχόμενη δύο φθηνά γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους (40’, 44’), ενώ το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 74’, για το τελικό 3-0. Φάνηκε εκτός κλίματος και λιγότερο σοβαρή από ότι θα έπρεπε να είναι στην Πριμέρα, ειδικά ανασταλτικά. Τιμωρημένος ο αμυντικός Νταμιάν Σουάρεθ.


Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-0-1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Χετάφε και ξεκίνησε πολύ καλά τις εγχώριες υποχρεώσεις, κερδίζοντας δίκαια στο Ανοέτα με 2-0. Μονίμως στην επίθεση στο πρώτο μέρος, με το σουτ του Κάστρο να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι, πριν ο Βέλα ανοίξει το σκορ στο 42’ τσιμπώντας τη μπάλα πάνω από τον κίπερ. Ανάλογη η εικόνα και στο δεύτεροι μέρος, όπου πέτυχε δεύτερο γκολ με τον νεοαποκτηθέντα Σεφέροβιτς, με παρόμοιο τρόπο, αλλά πιο ωραίο, από τον πρώτο. Ο Σεφέροβιτς έκλεψε τις εντυπώσεις αφού ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, με αρκετές τελικές και μπόλικη όρεξη να προσφέρει. Το ίδιο έκανε και στον πρώτο αγώνα με τη Λυόν στον 4ο προκ. του Τσαμπ. Λιγκ, όπου πέτυχε με πανέμορφο σουτ του 2ο γκολ της ομάδας, με τον Γκρίζμαν, που είχε μείνει στον πάγκο στον αγώνα πρωταθλήματος να ανοίγει το σκορ στο 17’. Με το ένα πόδι πλέον στην επόμενη φάση, ο επαναληπτικός στο Ανοέτα την Τετάρτη. Εκτός οι αμυντικοί Χοσέ Άνχελ, Μίκελ Γκονθάλεθ και οι επιθετικοί Ιφράν, Αγκιρέτσε.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

Πρόταση στοίχημα: Το momentum είναι σίγουρα υπέρ της Σοσιεδάδ και λογικά θα αποφύγει την ήττα από τη νεοφώτιστη Έλτσε. Χ2 στο 1.40 (GoalBet). Θα πηγαίναμε με το ξερό διπλό (2.25 MyBet), αλλά ας όψεται ο επαναληπτικός με τη Λυόν.



22:00 ΕΣΠΑΝΙΟΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Προϊστορία (από 1995): 15-8-15
Πέρυσι: ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ 3-3

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Αν και ξεκίνησε καλά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, δέχτηκε πρώτη γκολ στο 41’ και δεύτερο με την πρώτη φάση των γηπεδούχων στην επανάληψη (46’). Αντέδρασε στη συνέχεια και επέστρεψε στο παιχνίδι με το μακρινό σουτ του Βίκτορ Σάντσεθ στο 52’, ενώ πέτυχε και δεύτερο κόντρα στη ροή του αγώνα με αντεπίθεση που ολοκλήρωσε ο Τιεβί στο 74’. Αν δεν είχε σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Κασίγια, δε θα την γλίτωνε πάντως. Over τα 6 τελευταία παιχνίδια της κόντρα στη Βαλένθια, γκολ-γκολ 5 από αυτά. Τιμωρημένος ο μέσος Μουμπάρακ, εκτός ο αμυντικός Βίκτορ Άλβαρεθ.

Εντός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 0-1-0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Σε ένα μέτριο προς το κακό παιχνίδι, υποδέχθηκε την αποδυναμωμένη Μάλαγα, της οποίας επικράτησε με αρκετή δόση τύχης (1-0). Ανύπαρκτη επιθετικά στο πρώτο μέρος, όπου οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν 2-3 πολύ επικίνδυνες καταστάσεις, έδειξε να πατάει καλύτερα στην επανάληψη, αλλά και πάλι οι φάσεις δεν ερχόντουσαν. Στάθηκε ωστόσο τυχερή στο 64’ και μετά από ασθενή απόκρουση του Καμπαγιέρο, ο Ρικάρντο Κόστα έκανε εύκολα το 1-0. Το κενό του Σολδάδο φάνηκε πάρα πολύ και ο Πόστιγκα θα πρέπει… να δουλέψει υπερωρίες για να το καλύψει, αφού έτσι κι αλλιώς παίζει ένα βήμα πίσω και ακόμα δεν έχει εγκλιματιστεί. Για καλό και για κακό πάντως, η διοίκηση έφερε στη Βαλένθια τον Κολομβιανό επιθετικό Παμπόν (Μοντερέι), ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στο δεύτερο μισό με τη Μπέτις (17 συμμ./8 γκ., 14 βασ.). Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: -
Γκολ: -
Τελευταία 5: 1-0-0

Πρόταση στοίχημα: Ο Τζούκιτς έδειξε στο ντεμπούτο του στον πάγκο των νυχτερίδων ότι θα δείξει ανάλογα πράγματα με τη Βαγιαδολίδ -«σφιχτή» ομάδα δηλαδή- ενώ όπως φάνηκε το γκολ δε θα είναι εύκολο για την ομάδα του. Πιθανό το σενάριο για λίγα γκολ (1.80 BetShop), αφού και η Εσπανιόλ, μπορεί να σκόραρε δις στην πρεμιέρα, αλλά συνέβη περισσότερο γιατί της το επέτρεψε η κακή άμυνα της Θέλτα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση