» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Super League: Έξοδοι.. φωτιά για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ


Προγνωστικά στοίχημα Super League: Έξοδοι.. φωτιά για ΠΑΟΚ και ΠΑΟ
19:15 ΒΕΡΟΙΑ - ΟΦΗ

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 2-1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά κατάφερε τελικά να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην Κρήτη απέναντι στον Πλατανιά(2-2). Η Βέροια πλήρωσε το άσχημο ξεκίνημά της στο παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει μέχρι και με 2-0. Βρήκε ένα γκολ στην αντεπίθεση και στην συνέχεια να και έπαιζε με δέκα παίκτες κατάφερε να πετύχει ακόμα ένα, λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης. Ικανοποιημένος έμεινε από την προσπάθεια των παικτών του ο κόουτς, Γκόραν Στεβάνοβιτς, που άσκησε κριτική σε όσους ήθελαν τελειωμένη την Βέροια, πριν καν ολοκληρωθεί η πρώτη αγωνιστική. Διευθετήθηκε άμεσα από την διοίκηση τη ομάδας το θέμα που έχει προκύψει με τα δελτία των Όστοϊτς, Μπάρμπα και Ορέστες και πλέον υπολογίζονται κανονικά από τον κόουτς της ομάδας.
Στο γήπεδο αναμένεται αρκετός κόσμος για να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας, που έδειξε ότι αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στα μετόπισθεν. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Στεβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γκιγιέρμο και του Αποστολόπουλου, ενώ αμφίβολος είναι ο Ντα Κόστα. Εξέτισε και υπολογίζεται ο Γεωργιάδης.

ΟΦΗ: Σε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί ο ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Πανιώνιο την περασμένη αγωνιστική, χωρίς να ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Στο πρώτο μέρος ειδικά δυσκολεύτηκε πολύ να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία των Κρητικών. Στην επανάληψη και εδικά μετά την είσοδο του Γκαλέτι στον αγωνιστικό χώρο, άσκησε πίεση στον Πανιώνιο και γενικά έδειξε ανεβασμένος. Δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, όχι κλασικές όμως, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην επίτευξη ενός γκολ. Η αλήθεια είναι ότι και ο Πανιώνιος δεν πήρε επιθετικά ρίσκα και εστίασε το παιχνίδι στην άμυνά του κα ήταν δύσκολο για τους Κρητικούς να διασπάσουν την αμυντική γραμμή των "κυανέρυθρων". Ο Παύλος Δερμιτζάκης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος της ομάδας, που έχει υψηλές προσδοκίες την φετινή σεζόν. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δερμιτζάκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κυζιρίδη, Παπάζογλου και Μονιάκη.

Προγνωστικά στοίχημα: Ο ΟΦΗ είναι πιο ποιοτική ομάδα, αλλά εκτός έδρας εικόνα του δεν έχουμε μέχρι στιγμής. Περιμένω χαμηλό tempo στην αναμέτρηση, με to under (1,55 Stoiximan) και την ισοπαλία (3,15 Stoiximan) να έχουν προβάδισμα.



19:15 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-1-0
*Κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας του Παναιτωλικού

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Παρουσιάστηκε χειρότερος του αναμενομένου στην Λεωφόρο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και δίκαια γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον γηπεδούχο Παναθηναϊκό. Στην ομάδα του Αγρινίου κόστισαν τόσο οι πολλές απουσίες, όσο και το κακό του ξεκίνημα στο ματς. Μόλις στο 2' βρέθηκε δίκαια πίσω στο σκορ από το σημείο του πέναλτι και αυτό άγχωσε περισσότερο τις προσπάθειες των παικτών του Μάκη Χάβου, που μετά το τέλος του ματς παραπονέθηκε για το πέναλτι, αλλά η τηλεόραση έδειξε πως έκανε λάθος. Επιθετικά δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει φάσεις και γενικά έδειξε ανέτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο 51' δέχθηκε δίκια την κόκκινη κάρτα ο Δάρλας, με αποτέλεσμα το 2-0 να έρθει φυσιολογικά στην συνέχεια από τους "πράσινους". Παρά την ήττα ο Χάβος συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθεια και ζήτησε καλύτερο αποτέλεσμα στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωράς της ομάδας του Αγρινίου. Συνεχίζουν εκτός οι Στεφανάκος, Πόϊ, Κάλι, Σφακιανάκης, Κουτσοσπύρος, Πασάς και Δάρλας, ενώ εξέτισαν οι Καμαρά, Τζούνιορ, Μπακάκης.

ΠΑΟΚ: Βρίσκεται πολύ κοντά στην είσοδο των ομίλων του Champions League, μετά το 1-1 που απέσπασε στην Γερμανία την περασμένη Τετάρτη. Ο "δικέφαλος" κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε στην Γερμανία και πλέον έχει να σκέφτεται τον επαναληπτικό της "Τούμπας" που ακολουθεί. Πρωταγωνιστής της νίκης ο Μίροσλαβ Στοχ, που πέτυχε και το νικητήριο γκολ για την ομάδα του και γενικά έδειξε στοιχεία ηγέτη στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα, πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και κέρδισε με 3-0 την Ξάνθη, με τον τεχνικό της ομάδας, Χουμπ Στέφενς, να μην μένει ικανοποιημένος από εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας πως για να πετύχουν αυτά που θέλουν θα πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς στα επόμενα ματς. Είχε αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη και την επιθετική λειτουργία ο ΠΑΟΚ, αλλά με τον καιρό όλα θα καλυτερεύσουν. Στις τάξεις τόσο των οπαδών, όσο και των παικτών το κλίμα είναι εξαιρετικό και άπαντες θέλουν να συνεχίσουν με νίκη στο πρωτάθλημα, ώστε να στραφούν μετά αποκλειστικά στην ρεβάνς με την Σάλκε. Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός θα είναι οι Κατσουράνης, Λόρενς, Βούκιτς και Κωσταντινίδης, ενώ δεν αποκλείεται αν γίνουν και κάποιες αλλαγές φρεσκαρίσματος.

Προγνωστικά στοίχημα: Εξαιρετική ψυχολογία έχουν άπαντες στον ΠΑΟΚ και στο άδειο γήπεδο του Αγρινίου έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αφού και ο Παναιτωλικός συνεχίζει να έχει πολλές απουσίες. Διπλό (1,90 Stoiximan).



19:15 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-1-8

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Έδωσε μεγάλη βαρύτητα στην αμυντική του τακτική και δικαιώθηκε, αφού κατάφερε να πάρει αυτό που ήθελε από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Το 0-0 μπορεί να κριθεί ως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν δημιούργησε κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Ο Πανιώνιος είχε σωστή αντίδραση μετά το 60', όταν και δέχθηκε πίεση από τον ΟΦΗ, αλλά επιθετικά ήταν ανύπαρκτος καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Νίκος Παντελής, αφού τόνισε πως οι παίκτες του ακολούθησαν πιστά το πλάνο που είχε οργανωθεί για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς. Σήμερα ο Πανιώνιος κάνει ντεμπούτο στην έδρα του με τον Παναθηναϊκό και θέλει να την εκμεταλλευτεί κατάλληλα, όπως έκανε και την περσινή σεζόν και εξασφάλισε γρήγορα την παραμονή του. Κακή η προϊστορία στα ματς με τους "πράσινους", αφού ο Πανιώνιος μετράει οκτώ ήττες τα τελευταία δέκα χρόνια. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα απουσιάσουν οι Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Καπάνταης και Τόσκας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπορεί να μην ήταν θεαματικός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναιτωλικό, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός μέσα στην καυτή "Λεωφόρο" κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 2' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι και αυτό έδιωξε το όποιο άγχος από τους παίκτες του Αναστασίου. Στο 51' απέκτησε και αριθμητικό πλεονέκτημα μετά την αποβολή του Δάρλα και στην συνέχεια όλα έγιναν πιο εύκολα για τους "πράσινους". Ικανοποιημένος έμεινε και ο κόουτς Αναστασίου, αλλά ζήτησε σκληρή δουλειά για την συνέχεια. Οι "πράσινοι' πάντως είχαν καλά τρεξίματα, κάτι που άρεσε στον κόσμο της ομάδας. Ντεμπούτο με γκολ έκανε ο Μπεργκ, που δεν είναι ακόμα έτοιμος και θα ξεκινήσει και πάλι από τον πάγκο. Στα μεταγραφικά, ολοκληρώθηκε η πώληση του Μαυρία στην Σάντερλαντ και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά στους Ατζαγκούν, Πράνιτς και Ντιαρρά. Έτοιμος για το σημερινό ματς είναι ο Ζέκα, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Σίντελφελντ.

Προγνωστικά στοίχημα: Σε καλή τιμή βρίσκεται το διπλό, αλλά ο Παναθηναϊκός ακόμα δεν πείθει ότι μπορεί, ενώ θα είναι και το πρώτο εκτός έδρας ματς. Ο Πανιώνιος δεν έδειξε ότι μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα στην επίθεση. Πολύ πιθανό το No Goal (1,60 Stoiximan) στη Νέα Σμύρνη.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση