» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 5/5 ο Ολυμπιακός


Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 5/5 ο Ολυμπιακός
Μπέτις - Γρανάδα: Η Μπέτις είχε ματς με την Λιόν την Πέμπτη για το Europa League (0-0) και δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Πάντως η Γρανάδα στα τρία τελευταία της παιχνίδια βρήκε μόλις μια φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.


Φίτεσε - Τσβόλε: Τρία σερί under η Φίτεσε, κάτι που δεν μας είχε συνηθίσει πέρσι. Ήρθε η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την Τσβόλε, καθώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν.


Σασσουόλο - Ίντερ: Με 3/3 ήττες μπήκε στο Καμπιονάτο η Σασσουόλο, που δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Καλά δείγματα αφήνει η Ίντερ με δύο νίκες και μια ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές.




Λοριάν - Μπορντό: 4/5 no goal η Λοριάν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Δεν έφταναν οι ήττες στο πρωτάθλημα για την Μπορντό, ήρθε και η τριάρα από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο Europa League.


Κλαμπ Μπριζ - Άντερλεχτ: Το μεγαλύτερο ντέρμπι του Βελγίου. Παρελθόν από τον πάγκο της Κλαμπ Μπριζ αποτελεί ο Ισπανός Γαρίδο, παρότι η ομάδα παραμένει αήττητη (5-2-0). Ξέσπασε στην Μαλίν με 5-0 η Άντερλεχτ, αλλά μεσοβδόμαδα ηττήθηκε στην έδρα της Μπενφίκα για το Champions League.


Άρσεναλ - Στόουκ: Από έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις προέρχεται η Άρσεναλ. 3/4 ματς της Στόουκ έληξαν under και no goal.


Κρίσταλ Πάλας - Σουόνσι: Σε όλα της τα παιχνίδια δέχτηκε γκολ η Κρίσταλ Πάλας. Μεγαλειώδη νίκη στο «Μεστάγια» επί της Βαλένθια πέτυχε η Σουόνσι με 3-0 σε ματς του Europa League την Πέμπτη.


Φέγενορντ - Ουτρέχτη: 4-6 γκολ είχαν τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της Φέγενορντ. Βελτιωμένη παρουσιάζεται εσχάτως η Ουτρέχτη.


Μπρέντα - Αλκμάαρ: Τέσσερα σερί goal/goal για την Μπρέντα. Μόνο σε ένα ματς δεν σκόραρε φέτος στο πρωτάθλημα η Αλκμάαρ.

ΠΑΟΚ - Πλατανιάς: O ΠΑΟΚ μετρά 2/2 στην Τούμπα, όμως θα πρέπει να ξεπεράσει και την κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης με την Σαχτιέρ Καραγκαντί. Μόνο ισοπαλίες μετρά στο ξεκίνημα ο Πλατανιάς (0-4-0).


Αταλάντα - Φιορεντίνα: Η Αταλάντα έχει κερδίσει μόλις 1/10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος συμπεριλαμβανομένης και της περσινής χρονιάς. Η Φιορεντίνα ταξίδεψε κουρασμένη από το ματς του Europa League, αλλά και με σημαντικές απουσίες.


Μπολόνια - Τορίνο: Η ισοπαλία έχει εμφανιστεί στις 4/6 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων ανεξαρτήτου έδρας.

Κατάνια - Πάρμα: Η Κατάνια μαζί με την Σασσουόλο είναι οι μοναδικές ομάδες της Serie A με το απόλυτο των ηττών (3/3). Όχι ότι και η Πάρμα τα πάει καλύτερα, αφού συγκέντρωσε μόλις έναν βαθμό.


Γιουβέντους - Βερόνα: Τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια και στις δύο έδρες έληξαν με νίκες της Γιουβέντους με το ίδιο σκορ (1-0).


Ρόμα - Λάτσιο: Το μεγάλο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία ο απολογισμός της Λάτσιο στα πέντε πιο πρόσφατα ντέρμπι σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Φραϊμπουργκ - Χέρτα: Σε κανέναν θεσμό δεν μπορεί να κερδίσει η Φραϊμπουργκ, που κουβαλά και την κούραση από το ματς της Πέμπτης με την Λίμπερετς. Δεν σκόραρε πάντως στα δύο τελευταία η Χέρτα.


Ρίζεσπορ - Μπούρσασπορ: 3/4 νίκες έχει η Ρίζεσπορ και μπήκε δυναμικά στην μεγάλη κατηγορία. Η Μπούρσασπορ έχει δεχτεί γκολ και στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές.


Αϊντχόφεν - Άγιαξ: Πολύ μεγάλο ντέρμπι. Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες προέρχεται η Αϊντχόφεν. Δεν είναι στα καλύτερα του και ο Άγιαξ.


Κάρντιφ - Τότεναμ: Η Κάρντιφ μπορεί να ηττήθηκε στην πρεμιέρα, όμως στην συνέχεια έφερε μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Μόνο no goal στα εφτά επίσημα ματς της η Τότεναμ.


Μάντσεστερ Σ. - Μάντσεστερ Γ.: Ντέρμπι του Μάντσεστερ με μεγάλη αντιπαλότητα. 2/2 νίκες έχει εντός η Μάντσεστερ Σίτι και γκολ 6-0! Δύο γκολ έχει δεχτεί μόνο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Λιόν - Ναντ: Αήττητη η Λιόν τις 12 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Ναντ (10-2-0).

Νις - Βαλενσιέν: Καλή παράδοση έχει η Νις όταν υποδέχεται την Βαλενσιέν. Στα οχτώ πιο πρόσφατα μετρά (7-1-0).


Νασιονάλ - Ακαδέμικα: Δεν υπάρχει ματς που να μην δέχτηκε γκολ η Νασιονάλ. Τέσσερις βαθμούς συγκέντρωσε τις δύο τελευταίες αγωνιστικές.


Θέλτα - Βιγιαρεάλ: 4/4 goal/goal για την άκρως επιθετική Θέλτα του Λουίς Ενρίκε. 3/4 goal/goal η Βιγιαρεάλ, που παραμένει αήττητη (3-1-0).

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Υπό πίεση ο Λεμονής στον Λεβαδειακό, αφού παραμένει χωρίς νίκη. 3/4 no goal ο ΠΑΣ Γιάννινα.


Πανθρακικός - Βέροια: Ο Πανθρακικός έχει δεχτεί γκολ και στις τέσσερις πρώτες αναμετρήσεις. Έχει σκοράρει σε όλα η Βέροια.


Εργοτέλης - Πανιώνιος: Καθόλου άσχημο το ξεκίνημα για τον αήττητο Εργοτέλη (1-3-0). Πολλά κενά στην άμυνα εμφανίζει ο Πανιώνιος.

Στουτγάρδη - Αϊντραχτ Φρ.: Δείχνει να ξυπνά με δύο κολλητές νίκες η Στουτγάρδη. Σε καλό φεγγάρι και η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, η οποία έριξε τρία στην Βέρντερ Βρέμης για το πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα και άλλα τρία στην Μπορντό την Πέμπτη για το Europa League.


Σταντάρ Λιέγης - Λόκερεν: 7/7 νίκες για την απίστευτη φέτος Σταντάρ Λιέγης. Πάντως η Λόκερεν απειλεί με ρεκόρ (5-1-1).

Μπεσίκτας - Γαλατάσαραϊ: Η Μπεσίκτας προπορεύεται με το απόλυτο των βαθμών (4/4 νίκες). Αήττητη και η Γαλατάσαραϊ στο πρωτάθλημα, αλλά με απολογισμό (1-3-0), ενώ δέχτηκε έξι γκολ από την Ρεάλ μεσοβδόμαδα για το Champions League.

Γκιμαράες - Μπενφίκα: Εύκολο έργο κόντρα στην Ριέκα για το Europa League είχε η Γκιμαράες και θα αγωνιστεί σήμερα με πολύ καλή ψυχολογία. Μόνο goal/goal στο πρωτάθλημα η Μπενφίκα.

Ρεάλ Μ. - Χετάφε: Άστραψε και βρόντηξε στην Κωνσταντινούπολη η Ρεάλ Μαδρίτης, κερδίζοντας με 6-1 την Γαλατάσαραϊ για το Champions League. Από την πρώτη νίκη της σεζόν προέρχεται η Χετάφε.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Δεν έχασε στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια του ο Παναιτωλικός, ο οποίος μάλιστα κράτησε και ανέπαφη την εστία του. 4/4 νίκες στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός που θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την βαριά ήττα με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν.


Μπέβερεν - Γκενκ: Την πρώτη της νίκη αναζητά η Μπέβερεν (0-4-3). Η Γκενκ πέρασε με διπλό από την έδρα της Ντιναμό Κιέβου στο Europa League θα φοβηθεί σήμερα;



Βάρεγκεμ - Λέουβεν: Η πρώτη ήττα της σεζόν στο πρωτάθλημα για την Βάρεγκεμ ήταν βαριά και ήρθε από την Γκενκ με 5-2. Χωρίς τρίποντο εκτός έδρας η Λέουβεν (0-2-2).


Μίλαν - Νάπολι: Τελευταίο διπλό της Νάπολι το 1986. Έκτοτε η Μίλαν μετρά (10-9-0).


Παρί Σεν Ζερμέν - Μονακό: Οι δύο καλύτερες ομάδες της Γαλλίας. Μάλιστα η Μονακό έχει περισσότερες νίκες στην μεταξύ τους κόντρα στο Παρίσι (12-9-16).


Βαλένθια - Σεβίλλη: Τέσσερις σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Ευρώπη για την Βαλένθια, δεχόμενη σε αυτά τα παιχνίδια από τρία γκολ. Αδύναμη άμυνα διαθέτει και η Σεβίλλη. Αναμένονται πολλά τέρματα για τα προγνωστικά στοιχήματος.


Εστορίλ - Πόρτο: Από το 1977 έχει να βγάλει άσο με αντίπαλο την Πόρτο η Εστορίλ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση