» » » » » Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Κακό το κλίμα στη Φράιμπουργκ


Πάμε Στοίχημα Bundesliga: Κακό το κλίμα στη Φράιμπουργκ
16:30 ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΕΡΤΑ

Προϊστορία: 3-5-8
Πέρυσι: -

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Συνεχίζει το διπρόσωπο χαρακτήρα της στο πρωτάθλημα, όπου έμεινε χωρίς νίκη για 5η αγωνιστική (0-2-3), χάνοντας εκτός έδρας από την Άουγκσμπουργκ με 1-2. Προηγήθηκε με τον Μεχμεντί στο 46’, αλλά οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια και έφτασαν δίκαια στην ανατροπή στο 89’. Ανάλογη η εικόνα της και στους ομίλους του Γιουρόπα, όπου «αυτοκτόνησε» απέναντι στη Σλόβαν Λίμπερετς, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2. Προηγήθηκε στο ημίχρονο με το πέναλτι του Σούστερ (23’) και το γκολ του Μεχμεντί (35’) από τα 25 μέτρα, αλλά στην μέση της επανάληψη δέχτηκε δύο φτηνά γκολ μέσα σε ένα 7λεπτο (67’, 74’), μένοντας αμέσως μετά με 10 (Γκεντέ 78’), γεγονός που δεν της επέτρεψε να αντιδράσει ως το τέλος. Με 10 τελείωσαν και οι φιλοξενούμενοι. Γκολ-γκολ τα έξι τελευταία επίσημα, με τα τρία εντός να μην κερδίζει (0-1-2). Εκτός οι αμυντικοί Μουτζά (2 συμμ.), Χέντενσταντ, ο μέσος Πίλαρ και ο επιθετικός Τερατσίνο.


Εντός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 0-2-3

ΧΕΡΤΑ: Γνώρισε άδικη ήττα από τη Στουτγάρδη, σε ένα ματς που σε γενικές γραμμές ήταν καλύτερη. Βρήκε απέναντι της όμως τον πολύ καλό κίπερ Ούλριχ, με τη Στουτγάρδη να σκοράρει στην πρώτη της ευκαιρία στο 49’ και τους γηπεδούχους να μη μπορούν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ήττα και δεύτερο σερί παιχνίδι στο οποίο δεν έχει σκοράρει. Over τα 8 τελευταία κόντρα στη Φράιμπουργκ, με την οποία έχει πολύ καλή παράδοση στα εκτός έδρας, χάνοντας μόλις σε μία επίσκεψή της (6-1-1). Εκτός ο κίπερ Μπουρσέρτ, ο αμυντικός μέσος Τζενγκ (1 συμμ.) και ο πολύ καλός μέσος Μπάουμγιοχαν (4 συμμ./2 ασίστ).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 2-4
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Περίεργη ομάδα η Φράιμπουργκ, που σίγουρα βγάζει πολλές αδυναμίες. Με πιθανή την κούραση από τον ευρωπαϊκό αγώνα και την κακή ψυχολογία λόγω αποτελεσμάτων, η δυναμική Χέρτα είναι σε θέση τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.53 (Stoiximan).



18:30 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ

Προϊστορία: 38-18-27
Πέρυσι: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 2-1

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ο Σνάιντερ, εκτός από αλλαγή στη ψυχολογία, έφερε μαζί του και μπόλικη τύχη, αφού με αυτή έκανε το 2 στα 2 στο πρωτάθλημα, παίρνοντας τη νίκη από τη Χέρτα στο Βερολίνο με 0-1. Καλύτεροι οι γηπεδούχοι σε όλο τον αγώνα, αλλά η ίδια κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στην πρώτη της καλή ευκαιρία, με την κεφαλιά του Γκέντνερ στο 49’. Μετράει 6 νίκες στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με την Άιντραχτ. Εκτός ο αμυντικός Νίντερμαϊερ, βασικός αμυντικός μέσος Λάιτνερ (5 συμμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Ντιντάβι, Ρόχας.

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 2-0-3

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Δύο «τριάρες» μέτρησε την εβδομάδα που μας πέρασε η Άιντραχτ. Στην αρχή πέρασε άνετα από την έδρα της Βρέμης, με δύο γκολ από τον Κάντλετς (14’, 34’), με τους γηπεδούχους να έχουν μείνει με 10 στο 26’. Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με αυτογκόλ των γηπεδούχων στο 77’, με το οποίο γράφτηκε το τελικό 3-0. Με το ίδιο σκορ όμως επικράτησε και επί της Μπορντό στο πρώτο της εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, μετά από 7 χρόνια. Οι Γάλλοι ήταν ελλιπείς και με πεσμένη ψυχολογία, κάτι που η ομάδα του Άρμιν Βε δεν άφησε να πάει χαμένο, παίρνοντας προβάδισμα από πολύ νωρίς, με τον Κάντλετς να βρίσκει πάλι δίχτυα (4’) και με τον Ρους να κάνει μετά από στημένο το 2-0 στο 16’. Στο 52’ τελείωσε το ματς με το γκολ του Τζάκπα, με τους οπαδούς να μη σταματούν να τραγουδούν ως το τέλος. Επιβεβαίωσε την καλή της κατάσταση, δείχνοντας ότι μπορεί να βελτιώσει τα στατιστικά της στο πρωτάθλημα και να κάνει πορεία ανάλογη (τουλάχιστον) με την περσινή. Μετράει 2 νίκες και 2 ήττες, αλλά και αυτές ήρθαν δύσκολα από Μπάγερν (0-1) και Ντόρτμουντ (1-2), ματς στα οποία με λίγη τύχη μπορούσε να μη φύγει με άδεια χέρια. Στα 2-3 γκολ έληξαν και τα 7 τελευταία με αντίπαλο τη Στουτγάρδη, με την οποία δεν έχει καθόλου καλή πρόσφατη προϊστορία (1-2-9, ανεξ. έδρας). Εκτός ο αμυντικός Οτσίπκα (5 συμμ./1 ασίστ), οι μέσοι Σβέγκλερ (3 συμμ.), Κίτελ, Στεντέρα και ο επιθετικός Ρόζενταλ.

Εκτός: 2-0-1
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-0-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Ανεβασμένη η ψυχολογία της Στουτγάρδης, αλλά η Άιντραχτ δείχνει πιο σοβαρή και αδικείται από τα αποτελέσματα της μέχρι τώρα. Θα ρισκάρουμε με το Χ, που δε θα απογοητεύσει καμία από τις ομάδες (3.50 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση