» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Super League: Η ευκαιρία των γηπεδούχων


Προβλέψεις στοιχήματος Super League: Η ευκαιρία των γηπεδούχων
16:00 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΚΑΛΟΝΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: -

ΑΣΤΕΡΑΣ-ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αήττητος παρέμεινε ο Αστέρας στο πρωτάθλημα αφού στο Ηράκλειο πήρε τη τρίτη του ισοπαλία για φέτος. Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, οι δύο ομάδες παρέμειναν στο 1-1, με καλύτερους παίχτες του αγώνα, τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Οι Αρκάδες κατάφεραν να προηγηθούν κόντρα στη ροή του παιχνιδιού με γκολ του Ναβάρο στο 36’, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Ντε Μπλάσις. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας δεν άντεξε την πίεση και ισοφαρίστηκε. Θα μπορούσε να πάρει τους τρείς βαθμούς αλλά η κεφαλιά του Μπαράλες, στο 82’, βρήκε στο δοκάρι. Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει τόσο καλά φέτος και σε καμία περίπτωση δεν έχει φανερώσει τα περσινά της πολύ θετικά στοιχεία. Πάντως ο Σάκης Τσιώλης εμφανίστηκε αισιόδοξος δηλώνοντας η ομάδα βρίσκει σιγά-σιγά τα πατήματα της και θα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα θα απουσιάσουν για ένα ακόμα παιχνίδι οι κεντρικοί αμυντικού Μπαρτολίνι και Κουρμπέλης καθώς και ο Μπαράλες.


ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 5-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-0

KΑΛΛΟΝΗ: Η ομάδα της Καλλονής αποτελεί, μέχρι τώρα, τη μεγάλη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Τη προηγούμενη Κυριακή κατάφερε να πάρει τη τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, αφού μετά τον Άρη και το ΠΑΣ Γιάννενα, θύμα της έπεσε και ο Απόλλων. Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα πέτυχε μια μεγάλη νίκη με 3-1 μέσα στη Ριζούπολη. Ο Λεοζίνιο με τον Μανούσο οδηγούν τις «σαρδέλες» από επιτυχία σε επιτυχία .Αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο μέχρι τώρα δίνοντας έμφαση στην άμυνα της και στις αντεπιθέσεις Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, η οποία δεν έχει αγωνιστεί ακόμα στη φυσική της έδρα, σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση όπου συγκατοικεί με τον ΠΑΟΚ. Το γηπεδικό είναι ένα θέμα που καίει τους νεοφώτιστους αφού ο προπονητής της ομάδας το έθιξε για άλλη μια φορά στη συνέντευξη τύπου. Δύσκολο παιχνίδι σήμερα για τους νεοφώτιστους που καλούνται να δώσουν το 5 εκτός έδρας παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα. Θα απουσιάσουν ο μεσοεπιθετικός Γκαρσία

ΕΚΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 5-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-0-1

Πορβλέψεις στοιχήματος: Δυνατό παιχνίδι στη Τρίπολη με δύο ομάδες καλοστημένες μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αναμένεται παιχνίδι τακτικής και υπομονής από τους δύο πάγκους. Θα πάω με το Χ ημίχρονο (2.00 Stoiximan) επειδή δε βλέπω καμία από τις δύο ομάδες να ανοίγουν από νωρίς τα χαρτιά τους.






18:15 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-0-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μέτριο ξεκίνημα στη φετινή Super League για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου που μετράει μόλις μια νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Δε τα κατάφερε στο παιχνίδι με το ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες που ηττήθηκε με 1-0 σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά η κεφαλιά του Φυτανίδη βρήκε στο δοκάρι. Με τη τύχη τα έβαλε ο προπονητής των Περιστεριωτών μετά το τέλος του παιχνιδιού για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες της ομάδας αλλά και για το δοκάρι. Επιμένει στο 4-4-2 με κορυφή τους Ναπολεόνι και Παπαδόπουλο ο Παράσχος, με τον πρώτο στο παιχνίδι στα Γιάννενα να μένει εκτός του καλού του εαυτού και τον δεύτερο να παλεύει χωρίς όμως να είναι αποτελεσματικός. Ευκαιρία για τον Ατρόμητο να επιστρέψει στις νίκες σε μια γειτονική αναμέτρηση που όμως δεν υπάρχει αντιπαλότητα μεταξύ των δύο ομάδων. Στα αγωνιστικά επιστρέφει ο μεσοεπιθετικός Καλλέργης ενώ εκτός θα παραμείνει για ένα ακόμα παιχνίδι ο αμυντικός μέσος Μπάλας.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 4-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-1-2

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον προπονητή του Απόλλωνα Αλέκο Βοσνιάδη μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Πάντως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Σταμάτης Βελλής με δηλώσεις του, συνεχίζει να στηρίζει το προπονητή των νεοφώτιστων ενώ συνέστησε ψυχραιμία και έδωσε σύνθημα ανασύνταξης. Τρείς συνεχόμενες ήττες με τελευταία αυτή στο ντέρμπι των νεοφώτιστων απέναντι στη Καλλονή για την ομάδα του Απόλλων. Πολύ κακή εμφάνιση και φυσιολογική ήττα με 3-1 μέσα στη Ριζούπολη χωρίς να προβάλει τη παραμικρή αντίσταση. Ο Τζόρβας και η άμυνα του Απόλλωνα τα βρήκαν σκούρα απέναντι στις αντεπιθέσεις της Καλλονής. Εκτός εαυτού μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» που προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας. Δύσκολο παιχνίδι για τον Απόλλων μέσα στο Περιστέρι με το προπονητή της ομάδας να μην υπολογίζει τους αμυντικούς Ζουέλα και Κανακούδη ενώ θα επιστρέψει ο επιθετικός Μπλάζεκ.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 0-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-3

Προβλέψεις στοιχήματος: Αναμένω ανοιχτό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, οι οποίες είναι αναγκασμένες να κυνηγήσουν τη νίκη. Θα ανοιχτούν και οι δύο ομάδες και σε συνδυασμό με τη κακή αμυντική λειτουργία του Απόλλων βλέπω πολλά γκολ και γι’ αυτό θα πάω με το Over 2,5 (2,60 Plyabet).





20:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΦΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 6-1-0


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Απογοητευτική εμφάνιση για την ομάδα του Παναθηναϊκού στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Πλατανιά στα Χανιά που έληξε 1-1. Αν εξαιρέσουμε το γκολ σε κανένα άλλο σημείο του αγώνα δεν απείλησε τους γηπεδούχους. Οι πράσινοι έμειναν για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη και έτσι βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναθηναϊκός βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά χάρη στη χρυσή αλλαγή του νεοφερμένου Ατζαγκούν κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας. Οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνουν να έχουν αποδιοργανώσει την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου ενώ υπάρχουν και πολλοί καινούριοι παίχτες οι οποίοι δεν έχουν μπει ακόμα στο κλίμα της ομάδας. Παρουσιάστηκε και ο Λουτσιάνο Φιγκερόα που αναμένεται να έτοιμος σε 10 μέρες. Για πρώτη φορά ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί με όλα του τα όπλα αφού επιστρέφει ο Μέντεζ στο κέντρο και ο Σίντεφελντ στο στην άμυνας με τον Τριανταφυλλόπουλο να είναι ο επικρατέστερος για παρτενέρ του.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 3-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-1

ΟΦΗ: Καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο έδειξε ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με ον Αστέρα Τρίπολης πετυχαίνοντας και το πρώτο γκολ για φέτος στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί ήρθαν ισόπαλοι 1-1 σε ένα παιχνίδι που είχαν 24 τελικές προσπάθειες. Ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή αυτός ήταν που πίεζε τον αντίπαλο του. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως κατάφερε να ισοφαρίσει. Καθοριστική η είσοδος του Παπάζογλου στον αγωνιστικό χώρο που άλλαξε τη λειτουργία του ΟΦΗ και έκανε τη πάσα στο Περογαμβράκη για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Πάντως οι αποδοκιμασίες δεν έλειψαν από το Γεντι Κουλέ από τους φιλάθλους του ΟΦΗ. Ο τεχνικός της ομάδας μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε ότι καταλαβαίνει τους οπαδούς της ομάδας η οποίοι απαιτούν τη νίκη γι’ αυτό και πρέπει να τα δώσουν όλα στα επόμενα παιχνίδια για τη πρώτη νίκη της ομάδας. Με σχήμα 4-3-3 αναμένεται να κατέβει ο ΟΦΗ στο παιχνίδι της Λεωφόρου έχοντας για πρώτη φορά φέτος βασικό το Παπάζογλου. Θα απουσιάσει ο Γκαλέτι ενώ εκτός θα παραμείνει και ο μπακ Μονιάκης.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-1
ΓΚΟΛ: 0-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-1

Προβλέψεις στοιχήματος: Η ομάδα του ΟΦΗ θα μπει για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα αφού ξέρει ότι μπορεί να χτυπήσει τον ασθενικό φέτος Παναθηναϊκό. Θα πάω με το Goal/Goal (2,38 Novibet) αφού περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να κυνηγάνε το γκολ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση