» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Serie A: Προβάδισμα στο «Φρίουλι»


Προγνωστικά Στοίχημα Serie A: Προβάδισμα στο «Φρίουλι»
21:45 ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ- ΤΖΕΝΟΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡIA: 2-2-2
ΓΗΠΕΔΟ: «Φρίουλι»

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Δε τα κατάφερε η Ουντίνεζε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Κιέβο. Αν και προηγήθηκε μόλις στο 1΄λεπτό δε μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της 1-0, αφού  στο 13’ και στο 40’ δέχθηκε δύο γκολ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να αντιδράσει, πίεσε, είχε δοκάρι  και μια πολύ καλή ευκαιρία αλλά δε κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές μετράει μόλις μια νίκη και μια ισοπαλία. Ο προπονητής της Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, με το τέλος του παιχνιδιού με τη Κιέβο παραδέχθηκε ότι έχει την ευθύνη για τη παρουσία της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο και τόνισε την ανάγκη βελτίωσης της ομάδας. Μεγάλης σημασίας η επιστροφή του Ντι Νατάλε στη βασική ενδεκάδα που μαζί με τον Μουριέλ θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν επίπεδο την Ουντινέζε. Εκτός από το σημερινό παιχνίδι θα παραμείνουν ο τερματοφύλακας Μπρκιτς και ο στόπερ Ντομίτσι.



ΤΖΕΝΟΑ: Δεν είχε συνέχεια η μεγάλη νίκη της Τζένοα στο τοπικό ντέρμπι με τη Σαμπντόρια της περασμένης εβδομάδας, αφού δε κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Λιβόρνο. Οι δύο ομάδες παρέμειναν στο 0-0. Οι παίχτες της Τζένοα φαίνεται να είχαν μείνει στο προηγούμενο παιχνίδι αφού άργησαν να ξυπνήσουν. Η Τζένοα απέκτησε ρυθμό στο τελευταίο εικοσάλεπτο, πίεσε για τη νίκη αλλά δε τα κατάφερε ενώ είχε και δοκάρι σε κεφαλιά του Μανφρεντίνι. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία φέτος για του Γενοβέζους που μετράνε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα  μια νίκη και δύο ήττες ακόμα. Ντεμπούτο για τον Γιάννη Φετφατζίδη που μπήκε στο 87’ αλλά χωρίς να φανεί ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Δε θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι αμυντικοί Μαρκέζε και Μανφρεντίνι. Εκτός και οι τραυματίες Αντονέλι(μπακ) και Κούτσκα(χαφ). Αμφίβολοι ο στόπερ Γκαμπερίνι, ο χαφ Μπιοντίνι και ο φορ Καλαϊο που αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα τραυματισμών

Προγνωστικά στοίχημα: Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Θα ποντάρω στην έδρα της Ουντινέζε σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ντι Νατάλε στη βασική ενδεκάδα και τα προβλήματα στην άμυνα για την ομάδα της Τζένοας. Οπότε βλέπω ΑΣΣΟ (1,85 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση