Η επιστροφή του Σουάρες
Η επιστροφή του Ουρουγουανού επιθετικού στους αγωνιστικούς χώρους ξανά, είναι γεγονός. Θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή στο ντέρμπι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ ίσως να χρησιμοποιηθεί. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ είχε τιμωρηθεί με δέκα αγωνιστικές από την FA, τη προηγούμενη χρονιά, εξαιτίας του δαγκώματος στον αμυντικό της Τσέλσι Ιβάνοβιτς στην αναμέτρηση τους. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το είχε κάνει στη καριέρα του. Είχε δαγκώσει αντίπαλο παίχτη και όταν ήταν στον Άγιαξ και συγκεκριμένα τον Μπακάλ στην αναμέτρηση Άγιαξ-Αϊντχόβεν και τότε είχε δεχθεί τιμωρία 7 αγωνιστικών.


Η παρουσία του Σουάρες στο Άνφιλντ είχε περάσει από σαράντα κύματα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ο ίδιος είχε απαιτήσει μεταγραφή με γραπτή του δήλωση προς τη διοίκηση των Ρεντς. Η διοίκηση της Λίβερπουλ είχε αφήσει ανοιχτό το θέμα. Η Άρσεναλ που βρισκόταν σε αναζήτηση επιθετικού το καλοκαίρι έκανε πρόταση όμως την είχα απορρίψει. Είχε ακουστεί και για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που στράβωνε η μεταγραφή του Μπέιλ. Τελικά και ύστερα από παρέμβαση του αρχηγού των Ρεντς Στίβεν Τζέραρντ ο Σουάρες έκανε πίσω. Με δήλωση έθεσε τον εαυτό του εντός ομάδας και ζητώντας μάλιστα συγνώμη από τη διοίκηση και τον κόσμο της Λίβερπουλ. H ομάδα από το Μάντσεστερ είναι φαβορί στις εταιρίες στοιχήματος.

Ο 26χρονος επιθετικός ξαναμπαίνει  στους αγωνιστικούς χώρους στο πιο  κρίσιμο σημείο για τη Λίβερπουλ, που το επιθετικό της πρόβλημα φαινόταν εντός αγωνιστικού χώρου. Έχει πετύχει μόλις πέντε γκολ σε πέντε αγώνες και η παρουσία του περσινού πρώτου σκόρερ της σίγουρα θα είναι ευεργετική. Το καλό ξεκίνημα με τις τρείς συνεχόμενες νίκες σταμάτησε στη Σουόνσι που ήρθε ισόπαλη, ενώ και στο τελευταίο παιχνίδι της Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα ηττήθηκε από τη Σαουθάμπτον μέσα στο Άνφιλντ θυμίζοντας την περσινή κακή Λίβερπουλ. Σίγουρα ο Σουάρες θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την ομάδα που ψάχνει να επανακτήσει τα χαμένα σκήπτρα στη Πρέμιερ Λιγκ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση