» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Primera Division: Προβάδισμα στην έδρα.


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Primera Division: Προβάδισμα στην έδρα.
23:00 ΜΑΛΑΓΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡIA: 3-0-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Λα Ροσαλέδα»

ΜΑΛΑΓΑ: Συνέχεια θετικών αποτελεσμάτων για τη Μάλαγα η οποία έβγαλε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έφερε ισοπαλία εκτός έδρας με αντίπαλο τη Σοσιεδάδ στο «Ανοέτα» το περασμένο Σάββατο. Οι δύο ομάδες έληξαν ισόπαλες 0-0, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί. Η Μάλαγα είχε παθητικό ρόλο στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά κατάφερε να μην απειληθεί ιδιαίτερα από τους γηπεδούχους. Ο Μπερντ Σούστερ βλέπει την ομάδα του σιγά-σιγά να στρώνει ύστερα από τις μεγάλες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της το περασμένο καλοκαίρι. Στο αγωνιστικό κομμάτι, θα υποδεχθεί την Αλμερία χωρίς τον στόπερ Γουέλινγκτον ενώ αμφίβολος παραμένει ο κεντρικός αμυντικός Ανχελέρι.



ΑΛΜΕΡΙΑ: Ούτε τώρα κατάφερε να πάρει τη πρώτη της νίκη για φέτος η ομάδα της Αλμερίας. Ήρθε ισόπαλη 2-2 σε ένα δραματικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Λεβάντε στην έδρα της. Όπως και στα παιχνίδια κόντρα στην Έλτσε, τη Βιγιαρεάλ και τη Χετάφε παρότι προηγήθηκε δε μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ τη σκορ. Μάλιστα αυτή τη φορά προηγήθηκε με 2-0 αλλά οι νεοφώτιστοι δέχθηκαν στη συνέχεια δύο γκολ δείγμα της απειρίας τους. Πολλά παράπονα από τη διαιτησία για την Αλμερία αφού είδε τον διαιτητή να ανακαλύπτει πέναλτι στο 1-2 και να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον αμυντικό της. Την αδικεί το σκορ αφού ήταν καλύτερη ενώ παρά ότι έπαιζε με δέκα πίεσε για τη νίκη χωρίς όμως να τα καταφέρνει. Χωρίς τον μπακ Κρίστιαν στη σημερινή αναμέτρηση που είναι τιμωρημένος.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Έχει ανέβει η ομάδα της Μάλαγα τις τελευταίες αγωνιστικές. Η Αλμερία δείχνει να μην μπορεί να ελέγξει την απειρία της. Γι’ αυτό θα πάω με τον ΑΣΣΟ (1,66 PlayBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση