» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Πόσα θα ρίξει η Νάπολι;


Προγνωστικά στοιχήματος: Πόσα θα ρίξει η Νάπολι;
Αζαξιό - Λιόν: Την πρώτη της νίκη αναζητά η Αζαξιό, που ίσως να αργήσει ακόμη (0-3-3). Οι επιστροφές βασικών της ποδοσφαιριστών κάνουν την Λιόν πολύ πιο δυνατή.


Μπορντό - Ρεμς: Μόλις σε ένα ματς κράτησε ανέπαφη την εστία της η Μπορντό. Από τρεις διαδοχικές ισοπαλίας έρχεται η Ρεμς.


Γκινγκάμπ - Σοσό: 5/6 under μετρά η Γκινγκάμπ. Η Σοσό παρέα με την Αζαξιό είναι οι μοναδικές ομάδες του Σαμπιονά χωρίς νίκη μέχρι στιγμής (0-2-3).




Ναντ - Νις: Οι δύο νίκες που έχει μέχρι στιγμής η Ναντ είναι μπροστά στο κοινό της (2-0-1). Επιτέλους η Νις δείχνει τον περσινό της καλό εαυτό και προέρχεται από δύο σερί τρίποντα, που ήρθαν με απολογισμό τερμάτων 6-0!


Τουλούζ - Λοριάν: Η Τουλούζ πανηγύρισε την Παρασκευή την πρώτη της νίκη και μάλιστα στην έδρα της μέχρι πρότινος αήττητης Σεντ Ετιέν. Μόλις σε ένα ματς δεν δέχτηκε γκολ η Λοριάν.


Βαλενσιέν - Παρί Σεν Ζερμέν: Η Βαλενσιέν είχε κερδίσει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και στην συνέχεια υπέστη πέντε σερί ήττες. Αήττητη αλλά όχι και με τον καλύτερο απολογισμό η Παρί Σεν Ζερμέν (3-3-0).

Μπρομαποϊκάρνα - Έλφσμποργκ: Την δεύτερη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με 43 γκολ παθητικό έχει η Μπρομαποϊκάρνα. Δεν χάνει εδώ και τρεις αγωνιστικές η Έλφσμποργκ, όμως το βάρος φέτος έπεσε στο Europa League.


Χάκεν - Σιριάνσκα: Στο +4 από τα πλέι άουτ η Χάκεν, που δεν θυμίζει με τίποτα την περσινή εκπληκτική ομάδα. Πάντως η ουραγός Σιριάνσκα είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό, ενώ έχει και την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, δεχόμενη 49 γκολ!


Γκαϊς - Φάλκενμπεργκ: Χωρίς στόχους η Γκαϊς, που είναι πάντως μια υπολογίσιμη αντίπαλος. Η Φάλκενμπεργκ βρίσκεται δίκαια στην πρώτη θέση και παλεύει για την απευθείας άνοδο.


Χέλσινγκμποργκ - Μάλμε: Ντέρμπι που θα κρίνει πολλά στην μάχη του πρωταθλήματος, με τις δύο ομάδες να διαθέτουν τις πιο παραγωγικές επιθέσεις στην Σουηδία.


Σιόν - Λωζάννη: Μόλις δύο έχει σημειώσει στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές η απογοητευτική Σιόν. Η Λωζάννη που έχει πετύχει δύο περισσότερα είναι ουραγός και προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες.


Τουν - Βασιλεία: Σπάνια δεν φέρνει over η επικίνδυνη Τουν. Πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις η Βασιλεία, που είναι σε τοπ φόρμα.


Λουκέρνη - Γκρασχόπερς: Από τις καλές ομάδες της Ελβετίας η Λουκέρνη (4-2-2). Πάντως η Γκρασχόπερς είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος (4-3-0).


Γρανάδα - Βαλένθια: 4/5 under μετράει η Γρανάδα, που κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα. Αντιθέτως η Βαλένθια προέρχεται από πέντε σερί over σε πρωτάθλημα και Europa League.


Σεβίλλη - Βαγιεκάνο: Ουραγός και χωρίς νίκη η Σεβίλλη (0-2-3). Ίσως βρίσκει την κατάλληλη αντίπαλο, καθώς η Βαγιεκάνο σε πέντε αναμετρήσεις έχει δεχτεί 16 γκολ.


Κιέβο - Γιουβέντους: Η Κιέβο δίνει δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι, καθώς σε αυτό του Σαββάτου πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 επί της Ουντινέζε. Έχει ήδη μια απώλεια η Γιουνέντους (3-1-0).


Σαμπντόρια - Ρόμα: Δεν σκόραρε στα 3/4 παιχνίδια της η Σαμπντόρια. Το απόλυτο έχει η Ρόμα με 4/4 νίκες και γκολ 10-1!


Λάτσιο - Κατάνια: Δύο νίκες και δύο ήττες η Λάτσιο μέχρι στιγμής και το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο. Μόλις ένα γκολ έχει σημειώσει στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η Κατάνια.


Λιβόρνο - Κάλιαρι: 3/4 no goal η Λιβόρνο που αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων. Ανταγωνιστική και πάντα επικίνδυνη μπροστά η Κάλιαρι (1-2-1). Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Νάπολι - Σασσουόλο: 5/5 σε πρωτάθλημα και Champions League η Νάπολι, διάστημα που δέχτηκε μόλις δύο γκολ. Το άκρως αντίθετο η Σασσουόλο. Μετράει 4/4 ήττες με γκολ 1-15, ενώ προέρχεται από εντός έδρας ήττα με 7-0 από την Ίντερ!


Πάρμα - Αταλάντα: Μονόδρομος η νίκη σήμερα για την Πάρμα, που αν κατακτηθεί θα είναι η πρώτη. 2/2 ήττες εκτός έδρας η Αταλάντα.



Τορίνο - Βερόνα: Πολύ καλή η εικόνα των δύο ομάδων μέχρι στιγμής, βγάζοντας μάλιστα και δύσκολο πρόγραμμα.


Μπολόνια - Μίλαν: Η Μπολόνια δέχτηκε γκολ σε όλα της τα παιχνίδια. Πάντως η Μίλαν απογοητεύει και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης.


Μονακό - Μπαστιά: Με την ισοπαλία που πήρε στο Παρίσι η Μονακό (1-1), παρέμεινε μόνη πρώτη στον πίνακα της βαθμολογίας. (0-1-2) μακριά από την Κορσική η Μπαστιά.


Έλτσε - Ρεάλ Μ.: Να ξεφύγει από τις ισοπαλίες και από της ήττες θέλει η Έλτσε (0-3-2), όμως μάλλον από τον επόμενο αγώνα. 10 γκολ σημείωσε στα δύο τελευταία της παιχνίδια η Ρεάλ Μαδρίτης. Έξι εναντίον της Γαλατάσαραϊ και τέσσερα απέναντι στην Χετάφε.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση