Και Λεβαντόφσκι η Μπάγερν
Μετά τον Μάριο Γκέτσε και ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι έτοιμος να κάνει το δρομολόγιο Ντόρτμουντ – Μόναχο ή καλύτερα Μπορούσια Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου.

Μετά το δημοσίευμα Πολωνικής εφημερίδας η οποία είχε τονίσει την απόκτηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τους Βαυαρούς ήρθε και η επιβεβαίωση από τον ίδιο. Μάλιστα η μεταγραφή θα ανακοινωθεί στις 2 Ιανουαρίου, γιατί σύμφωνα με τους κανονισμούς έξι μήνες πριν μείνει ελεύθερος θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.


Ο Πολωνός στράικερ ήταν μήλο της έριδος για πολλές ομάδες και κατά τη καλοκαιρινή περίοδο και τώρα αφού το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μπαρτσελόνα είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτηση του αλλά τελικά η Μπάγερν Μονάχου ήταν αυτή που τον έκανε δικό της. Ήδη από πέρσι υπήρχαν φήμες για την απόκτηση του από τη Μπάγερν αλλά τελικά δεν είχαν επιβεβαιωθεί.

Μεγάλη η απώλεια για τον Κλοπ που βλέπει άλλο ένα μεγάλο αστέρι της ομάδας του να φεύγει για τον μεγάλο αντίπαλο στο πρωτάθλημα, ο οποίος αντίπαλος γιγαντώνεται και πλέον είναι δύσκολο να κοντραριστεί. Η Μπάγερν για άλλη μια φορά δείχνει ότι είναι ο κυρίαρχος στη Γερμανία και όποιον παίχτη θέλει τον κάνει δικό της. Στις εταιρίες στοιχημάτων η Μπάγερν Μονάχου είναι πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της Μπουντεσλίγκα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν από τις κολώνες της ομάδας κατά τη περσινή περίοδο που η Μπορούσια έφθασε στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήρθε στο Ντόρτμουντ από τη Πολωνική Λεχ Πόζναν και βοήθησε την ομάδα του στη κατάκτηση των δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων το 2011 και το 2012. Μέχρι στιγμής έχει πετύχει 54γκολ σε 98 συμμετοχές με την φανέλα της Ντόρτμουντ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση