» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλή στο «Μαδριγάλ»


Προγνωστικά στοιχήματος: Τριπλή στο «Μαδριγάλ»
Άμκαρ - Ροστόφ: Την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος διαθέτει η Άμκαρ, με έξι μόλις γκολ παθητικό. Κατρακύλας συνέχεια για την Ρόστοφ, έχοντας τρεις ήττες και μια ισοπαλία τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές.

Τούρκου - Ελσίνκι: Χωρίς στόχο η Τούρκου και έξι αγωνιστικές μακριά από τη νίκη. Αντιθέτως η Ελσίνκι μετρά έξι σερί τρίποντα και δύσκολα να χάσει το πρωτάθλημα.

Γκέτεμποργκ - Γκέφλε: Στο -1 από την πρώτη θέση η φορμαρισμένη Γκέτεμποργκ, που προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Πρωταθλήτρια στις ισοπαλίες η Γκέφλε (5-11-8).




Μιάλμπι - Ατβίνταμπεργκ: Σχετικά αδιάφορο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αρκετά ομάδες που είναι ικανές για το καλύτερο και για το χειρότερο.


Νόρκεπινγκ - Χάλμσταντ: Η Νόρκεπινγκ δέχεται γκολ και στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Κάτι κάνει εκτός έδρας η Χάλμσταντ (3-4-5).

Τζουργκάρντεν - ΑΪΚ Στοκχόλμης: Τέσσερις νίκες στην πρόσφατη πεντάδα αγώνων η Τζουργκάρντεν. Μετά το τελευταίο ντεφορμάρισμα της ΑΪΚ Στοκχόλμης δείχνει να χάνεται το πρωτάθλημα.

Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης: Τέσσερις ισοπαλίες στα πέντε πρώτα παιχνίδια για το πρωτάθλημα ο Πλατανιάς. Μόνο στην πρεμιέρα κέρδισε ο Απόλλων Σμύρνης και δύσκολα θα έχει το μυαλό του στο κύπελλο.


Ζυρίχη - Ααράου: Αήττητη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Ζυρίχη και βελτίωσε κάπως την βαθμολογική της εικόνα. 17 γκολ σε εφτά αναμετρήσεις πρωταθλήματος έχει δεχτεί η Ααράου.


Μπιλμπάο - Μπέτις: 2/2 έχει εντός έδρας η Μπιλμπάο. Πήρε αποτελέσματα τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Μπέτις. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Λίλεστρομ - Μόλντε: 6/7 goal/goal προσφάτως η Λίλεστρομ. Τρεις σερί νίκες η Μόλντε, που ανεβαίνει συνεχώς.

Ίντερ - Φιορεντίνα: Πολύ καλό το ξεκίνημα της Ίντερ και το 7-0 στην έδρα της Σασσουόλο την Κυριακή τα λέει όλα. Παρά της απουσίες η Φιορεντίνα δείχνει χαρακτήρα.



Μονπελιέ - Ρεν: Δύσκολα ξεφεύγει από την ισοπαλία η Μονπελιέ (1-4-1). Ελπιδοφόρο το ξεκίνημα της Ρεν (3-2-1)


Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ: Αήττητη συνεχίζει η Βιγιαρεάλ (3-2-0). Με τον ίδιο απολογισμό και η εκπληκτική Εσπανιόλ.

Χετάφε - Θέλτα: Ότι έκανε μέχρι στιγμής η Χετάφε είναι μπροστά στο κοινό της. 4/5 goal/goal φέρνει μέχρι στιγμής η επιθετική Θέλτα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση