» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Serie A: Ιντερ - Φιορεντίνα


Προγνωστικά Στοίχημα Serie A: Ιντερ - Φιορεντίνα
21:45 ΙΝΤΕΡ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ:10-0-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Σαν Σίρο»

ΙΝΤΕΡ: Ευρύς νίκη για την ομάδα της Ίντερ που διέλυσε τη Σασσουόλο με 7-0 εκτός έδρας. Η μεγάλη, σε έκταση, αυτή νίκη συνοδεύτηκε με την επιστροφή του Μιλίτο στην αγωνιστική δράση. Μάλιστα ο Αργεντινός πέτυχε δύο γκολ στο παιχνίδι. Είχε μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου 8 μήνες μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Κλουζ. Ήταν η τρίτη νίκη των Νερατζούρι στο φετινό πρωτάθλημα ενώ έχουν και μια ισοπαλία. Από μέρα σε μέρα αναμένετε και η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Ινδονήσιο Ταχίρ. Χωρίς του τραυματίες στόπερ Κίβου και τον χαφ Ζανέτι η Ίντερ. Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι η ομάδα του Μιλάνου έχει 11 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.



ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Αήττητη παραμένει στο πρωτάθλημα η ομάδα της Φιορεντίνα παρά τα πολλά προβλήματα που παρουσιάζει στο απουσιολόγιο της και το αναγκαστικό ροτέισον του Μοντέλα. Μετράνε ήδη τρείς νίκες και μια ισοπαλία και παραμένει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα ήταν αυτό με την Αταλάντα που κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας. Ενθουσιασμένος ο Μοντέλα με την ομάδα του που δήλωσε μετά το τέλος του παιχνιδιού ότι οι Βιόλα παρουσιάζονται στον αγωνιστικό χώρο σαν μεγάλη ομάδα. Δύσκολη αποστολή στο Μιλάνο για τη Φιορεντίνα που έχει να πάρει θετικό αποτέλεσμα εκεί μέσα από το 2000 όταν την είχε κερδίσει με 0-4. Στο αγωνιστικό κομμάτι θα απουσιάσει από το σημερινό παιχνίδι ο φορ Πιζάρο ενώ ακόμα θα απουσιάσουν και ο στόπερ Χεγκάζι, οι εξτρέμ Κουαδράδο και Ιακοβένκο, ο μεσοεπιθετικός Ίλισιτς και ο επιθετικός Γκόμες. Εκτός θα μείνει και ο τιμωρημένος μπακ-χαφ Κασάνι.

Προγνωστικά στοίχημα: Ένα παιχνίδι που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα πήγαινε προς το όβερ αλλά οι πολλές απουσίες των Βιόλα και ειδικά του Μάριο Γκόμεζ και του Πιζάρου με ανησυχούν. Πόσο να αντέξει και ο Ρόσι που παίζει και για τους άλλους δύο. Γι’ αυτό θα πάω με τη παράδοση και γιατί πιστεύω ότι η Φιορεντίντα δε θα είναι τόσο φρέσκια εντός αγωνιστικού χώρου λόγω των συνεχόμενων παιχνιδιών της. ΑΣΣΟΣ (2,13 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση