» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με το απόλυτο στο «Μπερναμπέου»


Προγνωστικά στοιχήματος: Με το απόλυτο στο «Μπερναμπέου»
Τότεναμ - Τσέλσι: Ντέρμπι Λονδίνου. Η Τότεναμ προέρχεται από τέσσερα σερί μηδέν παθητικά, ενώ η Τσέλσι δεν έχει σκοράρει πάνω από δύο γκολ σε κανένα από τα 11 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος της.


Λοριάν - Μαρσεϊγ: 5/6 under μετρά από το ξεκίνημα της σεζόν η Λοριάν. Αήττητη μακριά από το «Βελοντρόμ» η Μαρσεϊγ.

Ντόρτμουντ - Φραϊμπουργκ: Από την πρώτη απώλεια βαθμών προέρχεται η Ντόρτμουντ, όμως παραμένει στην κορυφή παρέα με την Μπάγερν (5-1-0). Χωρίς νίκη η απογοήτευση Φραϊμπουργκ (0-3-3).




Μπάγερν Μ. - Βόλφσμπουργκ: Έρχεται και το καλό ποδόσφαιρο πλέον στην Μπάγερν Μονάχου, η οποία μέχρι στιγμής δέχτηκε μόλις δύο τέρματα στην Μπουντεσλίγκα. 3/3 ήττες έχει μακριά από το γήπεδο της η Βόλφσμπουργκ.


Λεβερκούζεν - Αννόβερο: Μόνο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σάλκε δεν σκόραρε φέτος η Λεβερκούζεν. 4/6 over μέχρι στιγμής το Αννόβερο.

Χέρτα - Μαϊντζ: Απ' όλα τα αποτελέσματα έχει φέρει η Χέρτα Βερολίνου (2-2-2). Από τρεις σερί ήττες προέρχεται η ντεφορμέ Μαϊντζ.

Χόφενχαϊμ - Σάλκε: 15 γκολ σε έξι αγωνιστικές έχει δεχθεί η Χόφενχαϊμ, ενώ όλα της τα παιχνίδια τελείωσαν over. Από το βαρύ εντός 4-0 από την Μπάγερν Μονάχου θέλει να συνέλθει η Σάλκε.


Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Σ.: Πολύ σημαντική η απώλεια του Μπεντέκε στην Άστον Βίλα. 12 τέρματα στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της σημείωσε η Μάντσεστερ Σίτι.


Φούλαμ - Κάρντιφ: Η Φούλαμ κέρδισε στην πρεμιέρα, αλλά στα επόμενα τέσσερα ματς έχει απολογισμό (0-1-3). Τίποτα το ιδιαίτερο και η Κάρντιφ, ειδικά εκτός έδρας.


Χαλ - Γουέστ Χαμ: Πέντε διαδοχικά εντός έδρας under μετράει η Χαλ. 3/6 τελευταία εκτός έδρας ματς της Γουέστ Χαμ έχουν λήξει χωρίς σκορ.

Μάντσεστερ Γ. - Γουέστ Μπρομ: Να εξιλεωθεί από την βαριά ήττα από την Μάντσεστερ Σίτι θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Under έληξαν τα 4/5 παιχνίδια της Γουέστ Μπρομ.


Σαουθάμπτον - Κρίσταλ Πάλας: Από σπουδαίο διπλό στο «Άνφιλντ» προέρχεται η Σαουθάμπτον. Δεν σκόραρε καν στις δύο τελευταίες της αναμετρήσεις η Κρίσταλ Πάλας.


Βαλένθια - Βαγιεκάνο: Δείχνει να «ξυπνά» με δύο απανωτές νίκες η Βαλένθια. Μακρά η χειρότερη άμυνα της Πριμέρα η Βαγιεκάνο με 20 γκολ παθητικό σε έξι αγωνιστικές!


Παρί Σεν Ζερμέν - Τουλούζ: Η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει αήττητη και (4-3-0), αλλά δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μονακό. Ανεβαίνει η Τουλούζ με δύο διαδοχικά τρίποντα.

Ακαδέμικα - Αρούκα: Μόλις τρία γκολ σημείωσε τις πέντε πρώτες αγωνιστικές η Ακαδέμικα. Tρία διαδοχικά no goal και under για την Αρούκα.


Ρίο Άβε - Νασιονάλ: Η Ρίο Άβε ξεκίνησε με δύο νίκες, όμως στην συνέχεια ακολούθησαν ισάριθμες ήττες και μια ισοπαλία. Σκόραρε και στις δύο εξόδους της η Νασιονάλ.


Βέροια - Εργοτέλης: Η Βέροια με το νέο της προπονητή ηττήθηκε σε δύο ματς πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου. Αήττητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Εργοτέλης, αλλά με πολλές ισοπαλίες (1-4-0).


Μαρίτιμο - Πάσος Φερεϊρα: Δεν ηττήθηκε ακόμη στην έδρα της η Μαρίτιμο. Μόλις έναν βαθμό η τραγική Πάσος Φερεϊρα (0-1-4).


Λόκερεν - Βάρεγκεμ: 7/8 over μετρά από το ξεκίνημα η Λόκερεν. Αρκετά γκολ μπαίνουν προσφάτως και στα παιχνίδια της Βάρεγκεμ.


Τζένοα - Νάπολι: No goal τα 4/5 παιχνίδια της Τζένοα. Γκέλα ολκής για τη Νάπολι το εντός έδρας 1-1 με την Σασσουόλο.


Αλμερία - Μπαρτσελόνα: 5/6 over μετρά η Αλμερία, που δέχεται γκολ σαν τα... στραγάλια. Λογικά το «τρένο» της Μπαρτσελόνα θα της βάλει πολλά.


Γαλατάσαραϊ - Ρίζεσπορ: Οι δρόμοι της Γαλατασαραϊ με τον Φατίχ Τερίμ χώρισαν και αυτό αποτελεί σημαντική είδηση. Τρελαίνει κόσμο η νεοφώτιστη Ρίζεσπορ (4-0-1), ενώ έχει σκοράρει σε όλα της τα παιχνίδια.


Γκαζιάντεπσπορ - Καραμπούκσπορ: Η ουραγός Γκαζιάντεπσπορ (0-1-4) ενισχύθηκε πρόσφατα και αναμένεται με τον χρόνο να βελτιωθεί. Μόλις τρία γκολ σε πέντε αναμετρήσεις έχει δεχτεί η Καραμπούκσπορ.

Σουόνσι - Άρσεναλ: Επιθετική και σε καλή κατάσταση η Σουόνσι. Σε καλύτερη όμως η Άρσεναλ, που προέρχεται από εφτά σερί νίκες, ενώ αν βάλουμε και αυτή στα πέναλτι μεσοβδόμαδα με την Γουέστ Μπρομ για το Λιγκ Καπ πάμε στις οχτώ.



Αϊντραχτ Φρ. - Αμβούργο: Πατάει καλά τελευταία η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Με νέο όμως προπονητή το Αμβούργο. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.

Αλκμάαρ - Αϊντχόφεν: Μόνο εντός ελπίζει μέχρι στιγμής η Αλκμάαρ (2-1-0). Πάντως η Αϊντχόφεν έδειξε την δυναμική του στο προηγούμενο ματς με τον Άγιαξ, τον οποίο ταπείνωσε με σκορ 4-0!


Βάαλβαϊκ - Χέρακλες: Τρεις σερί ήττες για την απογοητευτική Βάαλβαϊκ. Πάντως και η Χέρακλες δεν είναι στα καλύτερα της και δεν σκόραρε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις της.


Ολιανένσε - Εστορίλ: 5/5 under έχει στο ξεκίνημα η Ολιανένσε. Δεν κερδίζει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Εστορίλ.


Πανιώνιος - Ολυμπιακός: Goal/goal τα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς του Πανιωνίου σε πρωτάθλημα και κύπελλο! Μετά το 0-0 με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες.


Μπενφίκα - Μπελενένσες: Δεν πείθει παρά τις νίκες η Μπενφίκα, ενώ ακολουθεί ματς για το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν εκτός έδρας. Πάντως και η Μπελενένσες δεν τρομάζει κανέναν (1-0-4).


Ουτρέχτη - Ρόντα: Βελτιώνεται συνεχώς η Ουτρέχτη, παρά την τελευταία ήττα από την Φέγενορντ στο Ρότερνταμ με 1-0. Τέσσερα σερί over μετρά η Ρόντα που παίζει ανοιχτά.

Κόρτραϊκ - Μπέβερεν: Τρεις ήττες στην τελευταία τετράδα αγώνων για την Κόρτραϊκ. Χωρίς νίκη αλλά με πολλές ισοπαλίες μέχρι τώρα η Μπέβερεν (0-5-3).


Μονς - Κλαμπ Μπριζ: Τον χειρότερο απολογισμό του πρωταθλήματος έχει η Μονς (0-2-6). Η Κλαμπ Μπριζ «πάτησε» την Άντερλεχτ στο ντέρμπι με 4-0 και παραμένει αήττητη (6-2-0).

Γκενκ - Μαλίν: Στο -10 από την κορυφή τόσο νωρίς η Γκενκ. Εφτά γκολ στα δύο τελευταία ματς δέχτηκε η Μαλίν.


Οστάνδη - Σαρλερουά: Δεν υπάρχει ματς που να κράτησε απαραβίαστη την εστία της η Οστάνδη. Καλύτερη εικόνα για την Σαρλερουά τα τρία τελευταία της παιχνίδια, όπου είναι αήττητη.

Λέουβεν - Γάνδη: Μόλις ένα τρίποντο σε οχτώ αγωνιστικές για την Λέουβεν (1-3-4). Πάντως η Γάνδη δεν έχει νίκη στις τέσσερις εξόδους της (0-2-2).


Εβιάν - Μπορντό: Την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 13 γκολ παθητικό έχει η Εβιάν. Συνεχίζει να απογοητεύει η Μπορντό (1-3-3) και κατά πάσα πιθανότητα θα έχει μια δύσκολη σεζόν.


Νις - Γκινγκάμπ: No goal έληξαν τα 5/7 παιχνίδια της Νις στο Σαμπιονά. Από εμφατική νίκη με 5-1 επί της Σοσό προέρχεται η Γκινγκάμπ.

Σεντ Ετιέν - Μπαστιά: Δύο σερί ήττες ακυρώνουν το καλό ξεκίνημα στην Σεντ Ετιέν. Μόλις πέντε γκολ σε εφτά ματς πρωταθλήματος έχει σημειώσει η Μπαστιά.


Σοσό - Βαλενσιέν: Τραγική η ουραγός Σοσό, που είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς νίκη (0-2-5), ενώ ο απολογισμός τερμάτων της είναι 4-14!

Λιόν - Λιλ: Ανάξια εμπιστοσύνης η Λιόν, που δεν ξεκίνησε και τόσο θετικά (3-1-3). Από τις καλύτερες άμυνες της Λιλ, με τέσσερα γκολ παθητικό.


Σοσιεδάδ - Σεβίλλη: Πολύ κακό το ξεκίνημα της Σοσιεδάδ στο πρωτάθλημα (1-3-2). 5/6 over μετρά έως τώρα η επικίνδυνη Σεβίλλη.


Άγιαξ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς: Από το στραπάτσο της ήττας με 4-0 από την Αϊντχόφεν θα προσπαθήσει να εξιλεωθεί ο Άγιαξ. Δύσκολα να αντέξει η νεοφώτιστη Γκόου Αχέντ Ιγκλς.


Τσβόλε - Μπρέντα: Δύο σερί ήττες και τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη για την μέχρι πρότινος ευχάριστη έκπληξη Τσβόλε. Αντιθέτως η Μπρέντα άφησε πίσω της το κακό ξεκίνημα και προέρχεται από δύο διαδοχικά τρίποντα.


Μίλαν - Σαμπντόρια: Η απογοητευτική Μίλαν έχει 5/5 over μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη ακόμη η Σαμπντόρια (0-2-3).


Μπράγκα - Σπόρτινγκ: Σοβαρή και με καλή άμυνα η Μπράγκα. Χωρίς ήττα ακόμη η Σπόρτινγκ (3-2-0). Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Ρεάλ Μ. - Ατλέτικο Μ: Το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης φέρνει την Ρεάλ με ρεκόρ (5-1-0) και την Ατλέτικο με το απόλυτο των νικών (6/6).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση