» » » » » » Προβλέψεις πάμε στοίχημα Primera Division: Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ


Προβλέψεις πάμε στοίχημα Primera Division: Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ
23:00 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ - ΕΣΠΑΝΙΟΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡIA: 5-3-0
ΓΗΠΕΔΟ: «Ελ Μαδριγάλ»

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Πολύ καλό το ξεκίνημα για την ομάδα της Βιγιαρεάλ που παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ενώ παραμένει και σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, που είναι και ο φετινός στόχος της ομάδας. Μη ξεχνάμε ότι ήταν και η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμούς από τη Ρεάλ πριν δύο αγωνιστικές υποχρεώνοντας την σε ισοπαλία με 2-2 στο Μαδριγάλ. Τη περασμένη Κυριακή η Βιγιαρεάλ έφερε τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της αφού έμεινε στο 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Θέλτα. Ένα σκορ πάντως που την αδικεί αφού ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και το μόνο που στερήθηκε ήταν ένα γκολ. Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις της Βιγιαρεάλ με τους παίχτες και το προπονητή της ομάδας να δηλώνουν ευχαριστημένοι από τη μέχρι τώρα πορεία τους. Μοναδική απουσία για τα υποβρύχια ο τραυματίας χαφ Φαρίνος. Χωρίς ήττα στην έδρα της τα τελευταία 10 χρόνια, με αντίπαλο την Εσπανιόλ, η Βιγιαρεάλ.



ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με αντίπαλο την Μπιλμπάο, η Εσπανιόλ κέρδισε εντός έδρας με 3-2. Με τη νίκη αυτή παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα αφού έχει τρείς νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Εσπανιόλ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το Σάντσεζ στο 24’ αλλά δέχτηκε την ισοφάριση στο 44’. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Καταλανοί μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 49’ πάλι ο Σάντσεζ έβαλε την ομάδα του εκ νέου μπροστά στο σκορ. Στο 66’ ο Σέρχιο Γκαρσία έκανε το 3-1 και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν απλά σε 3-2 στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Στο σημερινό παιχνίδι εκτός θα μείνει μόνο ο 20χρονος αμυντικός Βίκτορ Αλβάρες ο οποίος είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς το περασμένο Μάιο.

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Πολύ καλές ομάδες και οι δύο. Θα μπουν για τη νίκη. Πετυχαίνουν και οι δύο ομάδες γκολ και γι’ αυτό θα προτιμήσω το GOAL/GOAL με απόδοση 1,85 στις περισσότερες εταιριες στοιχηματων.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση