» » » » » » Στοίχημα Premier League: Μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο


Στοίχημα Premier League: Μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο
14:45 ΤΟΤΤΕΝΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ

Προϊστορία: 43-32-55
Πέρυσι: TOTTENAM-ΤΣΕΛΣΙ 2-4

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Παίζοντας με εναλλακτική ενδεκάδα κόντρα στην Άστον Βίλλα για το Λιγκ Καπ, πήρε πολύ εύκολα τη νίκη, επικρατώντας εκτός έδρας με 4-0 (Ντεφό 45’+1, 90’+2, Παουλίνιο 49’, Τσαντλί 85’). Στο πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κάρντιφ, η οποία τελικά ήρθε με γκολ του Παουλίνιο στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η 4η νίκη της φέτος, που τη διατήρησε στην κορυφή μαζί με την Άρσεναλ. Την Πέμπτη φιλοξενείται από την Ανζί στο Νταγκεστάν. Under και no goal και τα 5 πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. No goal και τα 9 φετινά επίσημα. Γκολ-γκολ οι 7 από τις 8 τελευταίες συναντήσεις με την Τσέλσι, over 5 από αυτές. Αμφίβολοι οι αμυντικοί Καμπούλ (1 συμμ.), Ντάνι Ρόουζ (4 συμμ.). Εκτός οι μέσοι Καπού (3 συμμ.), Λένον (1 συμμ.), Αντεμπαγιόρ.


Εντός: 2-0-0
Γκολ: 3-0
Τελευταία 5: 4-0-1

ΤΣΕΛΣΙ: Κάνοντας εκτεταμένο ροτέισον, φιλοξενήθηκε από τη Σουίντον για το Λιγκ Καπ, επικρατώντας με 2-0, χάρη στα γκολ των Τόρες (29’), Ραμίρες (35’). Στο πρωτάθλημα επέστρεψε μετά από δύο παιχνίδια στις νίκες, κερδίζοντας τη Φούλαμ στο Στάμφορντ Μπριτζ με 2-0 (Όσκαρ 52’, Όμπι Μίκελ 84’). Δεν κινδύνεψε ιδιαίτερα, αλλά ακόμα η ομάδα του Μουρίνιο δε δείχνει να «ρολάρει» καλά και δυσκολεύτηκε αρκετά στο να γίνει ουσιαστικά απειλητική. Παίρνει τουλάχιστον τα αποτελέσματα. Την Τρίτη φιλοξενείται στη Ρουμανία από τη Στεάουα Βουκ. Under και no goal και τα 2 εκτός έδρας ως τώρα. 4 στα 5 no goal και under στο πρωτάθλημα συνολικά. Αήττητη από την Τόττεναμ στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-4-0). Εκτός ο αμυντικός Καλάς και οι μέσοι Ραμίρες (5 συμμ.), φαν Χίνκελ (2 συμμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο, ανάμεσα σε δύο παλιούς συνεργάτες (Μουρίνιο, Βίλας-Μπόας) και σε δύο ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Δύσκολη η πρόβλεψη σε σημείο, περιμένουμε κάποια γκολ, αλλά και οι δύο ομάδες έχουν δείξει πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Λογικό το 2-3 γκολ για σήμερα (2.00 MyBet). Ίσως ήρθε και η ώρα του Ετό’ο να «λάμψει», αφού ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα, παρότι ο Μουρίνιο του εμπιστεύεται τη θέση του βασικού. Στο 3.00 (Stoiximan) το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα.



17:00 ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προϊστορία: 48-38-60
Πέρυσι: ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ-ΜΑΝ. ΣΙΤΙ 0-1

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΛΑ: Είχε αρκετές απουσίες στο μεσοβδόμαδο ματς με την Τόττεναμ για το Λιγκ Καπ, από την οποία τελικά διασύρθηκε εντός έδρας με 0-4. Στο πρωτάθλημα πάντως τερμάτισε το σερί των τριών σερί ηττών, παίρνοντας τυχερή νίκη επί της Νόριτς με 1-0. Το γκολ σημείωσε ο Κοζάκ, το πρώτο γκολ του Τσέχου για τους Βίλατζερς, οι οποίοι χρωστάνε πολλά για το τρίποντο στον κίπερ Γκουζάν, που έπιασε πέναλτι στο 7’ και αποσόβησε πολλές επικίνδυνες φάσεις των γηπεδούχων. Έχει χάσει και στα δύο πρώτα φετινά εντός έδρας. No goal τα 6 από τα 8 κόντρα στη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολοι ο μέσος Γουέστγουντ (4 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Αγκμποναλόρ (5 συμμ./2 ασίστ). Εκτός ο αμυντικό Οκορέ (3 συμμ.), οι μέσοι Ν’Ζόγκμπια, Γκάρντνερ, ενώ το μεγαλύτερο πλήγμα είναι φυσικά η απουσία του γκολτζή Μπεντεκέ (5 συμμ./4 γκ.).

Εντός: 0-0-2
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 2-0-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Νίκες ψυχολογίας πήρε αυτή την εβδομάδα η Σίτι. Αρχικά διέσυρε με 4-1 τη μισητή Γιουνάιτεντ στο τοπικό ντέρμπι (Αγουέρο 16’, 47’, Τουρέ 45’, Νασρί 50’), δεχόμενη το μοναδικό γκολ στο 87’ από χτύπημα φάουλ. Στη συνέχεια πήρε εκδίκηση από τη Γουίγκαν για το χαμένο περσινό τελικό στο κύπελλο, διασύροντας εντός έδρας με 5-0 (Τζέκο 33’, Γιόβετιτς 59’, 83’, Τουρέ 76’, Χέσους Νάβας 86’). Θέλει σίγουρα να εκμεταλλευτεί το momentum και να συνεχίσει με νίκη σήμερα, αλλά σίγουρα θα έχει το μυαλό της στο ματς της προσεχής Τετάρτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου φιλοξενεί την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν. Μετράει 4 σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος κόντρα στη Βίλλα, έχοντας δεχτεί γκολ μόλις σε μία από αυτές. Εκτός ο αμυντικός Ντεμικέλις, ο μέσος Ρόντγουελ (1 συμμ.) και ο εξτρέμ Νταβίντ Σίλβα (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση στοίχημα: Με τις πολλές και σημαντικές απουσίες που έχει η Βίλλα, αλλά και με την εικόνα της στα τελευταία, θα είναι αρκετά περίεργο το να μην καταφέρει η ανεβασμένη Σίτι να φύγει με το διπλό από το Βίλλα Παρκ (1.45 BetShop).



17:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Προϊστορία: 47-24-32
Πέρυσι: ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ.-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 2-0

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Αγνώριστη στο ντέρμπι με τη Σίτι, έχασε αρκετά εύκολα εκτός έδρας με 1-4, με τον Ρούνεϊ απλά να μειώνει στο 87’ με απευθείας χτύπημα φάουλ. Τουλάχιστον ανέβασε κάπως τη ψυχολογία της στο Λιγκ Καπ, όπου υποδέχτηκε με αλλαγές τη Λίβερπουλ, αλλά πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση με ένα γκολ του Χερνάντεζ στο 46’. Στο 64’ ο Καγκάβα είχε δοκάρι σε σουτ, κάτι που έγινε και για τους φιλοξενούμενους στο 72’. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Τσάμπ. Λιγκ. Under και no goal τα δύο πρώτα φετινά εντός στο πρωτάθλημα. Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση με τη Γουέστ Μπρομ, με την οποία είναι αήττητη στις 19 τελευταίες αναμετρήσεις τους (16-3-0). Αμφίβολος ο φαν Πέρσι (4 συμμ./3 γκ.), σταθερά εκτός ο μέσος Φλέτσερ.

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 2-1-2

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Πέτυχε την πρώτη νίκη της για φέτος, επικρατώντας της Σάντερλαντ εντός έδρας με 3-0. Αν και προηγούνταν από το 20’ με το γκολ του Σεσενιόν, οι φιλοξενούμενοι ήταν καλοί και μπορούσαν την ισοφάριση. Στο τελευταίο τέταρτο ανέβηκε και έκανε το 2-0 στο 76’ με τον Ρίτζγουελ, με τον Αμαλφιτανό να κλείνει το σκορ στο 93’. Στο Λιγκ Καπ αποκλείστηκε από την Άρσεναλ στα πέναλτι, η οποία δεν είχε ούτε ένα βασικό. Προηγήθηκε μάλιστα στο 62’, αλλά ο Μπεραχίνο ισοφάρισε 9 λεπτά αργότερα. Στην παράταση μπορούσε να πάρει την πρόκριση με τον Σινκλέρ να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Από τη μέση και πίσω έπαιξε με το βασικό της σχήμα. Στα δύο πρώτα εκτός φέτος πήρε ισάριθμες ισοπαλίες από Φούλαμ (1-1) και Έβερτον (0-0). Εκτός ο κίπερ Φόστερ (2 συμμ.), οι μέσοι Μπραντ (2 συμμ./1 ασίστ), Γκέρα, Τορν και ο ταχύς επιθετικός Βύντρα (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Γιάκομπ (5 συμμ.) και οι επιθετικοί Ανελκά (4 συμμ.), Ανιτσέμπε (2 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση στοίχημα: Η Γιουνάιτεντ έχει αλλάξει νοοτροπία, αλλά δεν ξέρουμε αν είναι του Μόγιες ή απλά οι παίχτες κάνουν τα δικά τους. Σίγουρα πάντως δε πείθει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να την κοντράρουμε, αφού ούτε η Γουέστ Μπρομ δείχνει ικανή να χτυπήσει φέτος τέτοια ματς. Απλά άσος, τίποτα παραπάνω (1.30 MeridianBet).



19:30 ΣΟΥΟΝΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Προϊστορία: 4-1-5
Πέρυσι: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΑΡΣΕΝΑΛ 0-2

ΣΟΥΟΝΣΙ: Αποκλεισμός-έκπληξη για την κάτοχο του περσινού τίτλου στο Λιγκ Καπ, που έχασε δίκαια εκτός έδρας με 1-3 από τη Μπέρμιγχαμ. Αν και έπαιξε με αρκετές αλλαγές ήταν καλή στο πρώτο μέρος και είχε και δύο δοκάρια, έχασε όμως το ρυθμό της στην επανάληψη, και οι γηπεδούχοι σκόραραν από το 57’ ως το 81’. Ο Μπόνι απλά μείωσε στο 95’. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δίκαιη εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, καθαρίζοντας το παιχνίδι με δύο γκολ στα πρώτα λεπτά των δύο ημιχρόνων (Μίτσου 2’, Ντάιερ 48’). Την Πέμπτη υποδέχεται τη Σεν Γκάλεν. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Γουίλιαμς (5 συμμ.) και ο μέσος Πάμπλο Ερνάντεθ (3 συμμ./1 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 3-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΑΡΣΕΝΑΛ: Έπαιξε με τα… «τρίτα» στο Λιγκ Καπ κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, αλλά ακόμα και έτσι πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση στα πέναλτι. Ο νεαρός μέσος Άισφελντ άνοιξε το σκορ στο 62’, με τους γηπεδούχους όμως να ισοφαρίζουν στο 71’ και να χάνουν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες στην παράταση για να πάρουν την πρόκριση (δοκάρι η πρώτη). Στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα πέτυχε την 4η σερί νίκη (7η σε όλες τις διοργανώσεις), επικρατώντας της Στόουκ στο Έμιρεϊτς. Το σκορ άνοιξε ο φορμαρισμένος Ράμσεϊ στο 5’, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίσουν στο 26’. Λίγο αργότερα ο Μερτεσάκερ έδωσε ξανά προβάδισμα στους κανονιέρηδες, με τον Σανιά να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 72’. Την Τρίτη υποδέχεται τη Νάπολι. Και στις δύο εξόδους της στο πρωτάθλημα ως τώρα, κέρδισε με 3-1 (Φούλαμ, Σάντερλαντ). Εκτός οι μέσοι Καθόρλα (3 συμμ./1 ασίστ), Ροσίτσκι (3 συμμ.), Ντιαμπί και οι επιθετικοί Γουόλκοτ (5 συμμ./1 ασίστ), Ποντόλσκι (2 συμμ./2 γκ.), Τσάμπερλεϊν (1 συμμ./1 ασίστ), Σανόγκο (1 συμμ.).

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 6-2
Τελευταία 5: 4-0-1

Πρόταση στοίχημα: Δε ξέρουμε σε πόσα ταμπλό μπορεί να παίξει η Σουόνσι, αλλά φάνηκε ότι προτιμάει να αφήσει ένα εκτός (Λιγκ Καπ), για να τα πάει καλύτερα στα άλλα. Ανεβασμένη η Άρσεναλ, που προέρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων. Περιμένουμε αμφότερες να σκοράρουν, κάτι που εύκολα μπορούν να καταφέρουν (1.57 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση