» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός

Προγνωστικά στοιχήματος: Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός
Οσασούνα - Λεβάντε: 5/6 over στο ξεκίνημα η Οσασούνα. Τέσσερις ισοπαλίες στα έξι πρώτα παιχνίδια για την Λεβάντε.


Ναϊμέγκεν - Φίτεσε: Τέσσερις σερί ισοπαλίες, αλλά χωρίς νίκη ακόμη η Ναϊμέγκεν (0-4-3). Η Φίτσεσε σκόραρε και στα έξι ματς που έδωσε μέχρι στιγμής.


Τορίνο - Γιουβέντους: Το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Τελευταία νίκη της Τορίνο το 1995, ενώ το τελευταίο της γκολ απέναντι στην Γιουβέντους σημειώθηκε στις 24/2/2002!



Ρεν - Ναντ: Η Ρεν δεν δέχτηκε γκολ τις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις και γενικά δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση. Αρνητική μακριά από το γήπεδο της η Ναντ.


Άντερλεχτ - Λιρς: Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης για την Άντερλεχτ, μετά την ντροπιαστική ήττα με 4-0 από την Κλαμπ Μπριζ την προηγούμενη εβδομάδα. Εννιά γκολ σε τέσσερις εξόδους της δέχτηκε η Λιρς.


Στόουκ - Νόριτς: Μια νίκη και μια ισοπαλία στα δύο πρώτα παιχνίδια στο «Μπριτάνια». 2/2 ήττες εκτός έδρας η Νόριτς χωρίς μάλιστα να πετύχει ούτε γκολ.

Χέρενφεν - Καμπούρ: Την καλύτερη επίθεση με 19 γκολ ενεργητικό διαθέτει η Χέρενφεν. Αντιθέτως τα παιχνίδια της Καμπούρ έχουν λίγα τέρματα, ενώ προέρχεται και από τέσσερα σερί no goal.

Φέγενορντ - Ντεν Χάαγκ: (3-1-0) τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές ο απολογισμός της Φέγενορντ. Δεν υπάρχει ματς που να κράτησε την εστία της απαραβίαστη η Ντεν Χάαγκ.


Άρης - Παναιτωλικός: Τελικός για τον Άρη, που παραμένει μόλις με έναν βαθμό στο πρωτάθλημα (0-1-4). 2/2 ήττες μετρά μακριά από το Αγρίνιο ο Παναιτωλικός.

Σασσουόλο - Λάτσιο: Επιτέλους βαθμός για την Σασσουόλο και μάλιστα στην έδρα της Νάπολι με 1-1. 2/2 ήττες έχει εκτός έδρας η Λάτσιο φέτος.


Κάλιαρι - Ίντερ: Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες για την Κάλιαρι. Η σοβαρή Ίντερ κέρδισε και την Φιορεντίνα και συνεχίζει στο Καμπιονάτο με ρεκόρ (4-1-0).


Αταλάντα - Ουντινέζε: Πολύ καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων. Under τα 13 από τα 16 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Μπέργκαμο.


Κατάνια - Κιέβο: Μόλις έναν βαθμό έχει στο... σακούλι της η Κατάνια. Το πρώτο της γκολ μακριά από την Βερόνα ψάχνει η Κιέβο.


Βερόνα - Λιβόρνο: Ντέρμπι με πολιτικές και όχι μόνο προεκτάσεις. 2/2 νίκες έχει εντός έδρας η Βερόνα, όμως και η Λιβόρνο ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα (2-2-1).


Ελαζίγκσπορ - Σίβασπορ: Δεν έχασε στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της η Ελαζίγκσπορ (1-1-0). Τα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς της Σίβασπορ έληξαν goal/goal και over.

Τραμπζονσπόρ - Κόνιασπορ: 2/2 νίκες έχει μπροστά στο κοινό της η Τραμπζονσπόρ, που δείχνει να ανεβαίνει συνεχώς. 2/2 ήττες εκτός έδρας η Κόνιασπορ και μάλιστα με τέρματα 0-4!


Βέρντερ Βρέμης - Νυρεμβέργη: No goal έληξαν τα 5/6 παιχνίδια της Βέρντερ Βρέμης στο πρωτάθλημα. Χωρίς νίκη, αλλά με πολλές ισοπαλίες μέχρι στιγμής η Νυρεμβέργη.


Τβέντε - Γκρόνινγκεν: Πρέπει να ξεφύγει από τις εντός έδρας ισοπαλίες η Τβέντε (1-3-0). Goal/goal τα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της Γκρόνινγκεν.



Σάντερλαντ - Λίβερπουλ: Με υπηρεσιακό στον πάγκο η Σάντερλαντ, που πήρε ψυχολογία από την πρόκριση στο Λιγκ Καπ έναντι της Πιτέρμπορο. Δεν κέρδισε στα τρία τελευταία της ματς η Λίβερπουλ σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ.


Αζαξιό - Μονπελιέ: Δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι για την Αζαξιό, μετά την μεγάλη νίκη μεσοβδόμαδα επί της Λιόν με 2-1. Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες μετρά η Μονπελιέ.


Θέλτα - Έλτσε: 3/3 ισοπαλίες έχει μπροστά στο κοινό της η Θέλτα. Χωρίς νίκη παραμένει η νεοφώτιστη Έλτσε (0-3-3).


ΟΦΗ - ΠΑΟΚ: Παίζει καλά αλλά του λείπουν οι νίκες του ΟΦΗ (0-3-2). Το άκρως αντίθετο είναι ο ΠΑΟΚ, που παίρνει έστω και δύσκολα τα αποτελέσματα που θέλει.

Απόλλων Σμύρνης - Λεβαδειακός: Στη νίκη της πρεμιέρας έμεινε ο Απόλλων Σμύρνης, αφού ακολούθησαν τέσσερις σερί ήττες. Τέσσερις βαθμούς μάζεψε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια του ο Λεβαδειακός.


ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη: Τέσσερα διαδοχικά no goal για τον ΠΑΣ Γιάννινα. 5/5 no goal και η Ξάνθη.

Μπράουνσβαϊγκ - Στουτγάρδη: Η ουραγός Μπράουνσβαϊγκ (0-1-5) βρέθηκε πίσω στο σκορ και στις έξι φετινές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Δεν χάνει τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές η Στουτγάρδη.

Σερκλ Μπριζ - Σταντάρ Λιέγης: Under τα πέντε από τα έξι τελευταία ματς της η Σερκλ Μπριζ. Σπάει κάθε κοντέρ με 8/8 νίκες στο πρωτάθλημα η πρωτοπόρος Σταντάρ Λιέγης.

Γκεντσλερμπιρλίγκι - Φενερμπαχτσέ: Οι τέσσερις βαθμοί που έχει έως τώρα η Γκεντσλερμπιρλίγκι είναι όλοι εντός έδρας. Μετά την ήττα της πρεμιέρας η Φενέρμπαχτσέ μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Κασίμπασα - Εσκισεχίρσπορ: 4/5 over και goal/goal η Κασίμπασα. Στις δύο εξόδους της η Εσκισεχίρσπορ δεν πήρε ούτε πόντο.


Εσπανιόλ - Χετάφε: Βρήκε τον... μάστορα της η Εσπανιόλ και υπέστη την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα με 2-1 από την Βιγιαρεάλ. Η Χετάφε δέχτηκε γκολ και στα έξι της παιχνίδια.


Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Μόλις σε ένα ματς δεν σκόραρε φέτος ο Παναθηναϊκός. Πάντως ο Αστέρας Τρίπολης παρουσιάζεται σοβαρός, ενώ είναι και αήττητος (2-3-0).


Ρόμα - Μπολόνια: 5/5 νίκες για την ασταμάτητη Ρόμα, που έχει σημειώσει και τα 12 φετινά της τέρματα στα δεύτερα ημίχρονα των αγώνων της.


Ρεμς - Μονακό: Τις τέσσερις ισοπαλίες έφτασε σερί η Ρεμς. Η πρωτοπόρος Μονακό είναι αήττητη (5-2-0) και φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μπέτις - Βιγιαρεάλ: Η Μπέτις είναι χαμηλά, αλλά βγάζει δύσκολο πρόγραμμα. Φουριόζα επανήλθε στα μεγάλα... σαλόνια η Βιγιαρεάλ (4-2-0).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση