» » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Μίλαν


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Επιστροφή στις νίκες ψάχνει η Μίλαν
19:00 ΤΖΕΝΟΑ  – ΝΑΠΟΛΙ

Προϊστορία (από 1993): 8-10-10
Πέρυσι: ΤΖΕΝΟΑ-ΝΑΠΟΛΙ 2-4

ΤΖΕΝΟΑ: Έπαιξε συντηρητικά στο Φρίουλι με την Ουντινέζε και φάνηκε πως θα της έβγαινε, αλλά δέχτηκε το γκολ από τον Ντι Νατάλε, με την μπάλα να βρίσκει και στον Καλαϊό πριν καταλήξει στα δίχτυα. Δεν βρήκε απάντηση στη συνέχεια, δείχνοντας αρκετή δυσκολία, όπως και σε όλο το παιχνίδι στη δημιουργία φάσεων. Δεύτερο σερί άλλωστε που δε σκοράρει, μετά το 0-0 υποδεχόμενη τη Λιβόρνο. Προηγουμένως πάντως είχε δείξει πολύ καλύτερα στοιχεία. Δε χρησιμοποιήθηκε ο Φετφατζίδης, που ήταν στην αποστολή. No goal τα 4 από τα 5 στο πρωτάθλημα. Εκτός οι αμυντικοί Μανφρεντίνι (3 συμμ.), Αντονέλι (2 συμμ.), Μαρκέζε. Αμφίβολοι ο κίπερ Ντοναρούμα και οι μέσοι Κούκα (2 συμμ.), Στουράρο (1 συμμ.), Μπερτολάκι (1 συμμ.).


Εντός: 0-1-1
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 1-1-3

ΝΑΠΟΛΙ: Πρώτη απώλεια των παρτενόπεϊ στο πρωτάθλημα, που κόλλησαν στο 1-1 με την τελευταία της βαθμολογίας, Σασσουόλο. Προηγήθηκαν στο 15 με τον Τζεμαϊλί, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν άμεσα (20’) και κράτησαν το σκορ ως το τέλος, παρά την πίεση στο δεύτερο μέρος. Σταμάτησε έτσι το σερί των 5 νικών σε Ιταλία και Ευρώπη, επιτρέποντας στη Ρόμα να μείνει μόνη πρώτη. Προέρχονταν από το μεγάλο διπλό απέναντι στη Μίλαν (2-1) την Κυριακή. Την Τρίτη φιλοξενείται από την Άρσεναλ στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπ. Λιγκ. Γκολ-γκολ τα 4 από τα 5 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αμφίβολος ο αμυντικός Ζουνίγκα (2 συμμ./1 ασίστ), σίγουρα εκτός ο μέσος Μάτζιο (2 συμμ.).

Εκτός: 2-2-0
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Βγάζει αδυναμίες η Τζένοα και μόνο από τη Νάπολι εξαρτάται η έκβαση. Οι Γενοβέζοι θα ψάξουν ένα γκολ, αποφεύγοντας τα λάθη στο τελευταίο παιχνίδι του. Με δεδομένη την επιθετική ποιότητα των Ναπολιτάνων, είναι πιθανό να δούμε γκολ και από τις δύο πλευρές. Γκολ-γκολ στο 1.66 (Stoiximan).



21:45 ΜΙΛΑΝ  - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Προϊστορία (από 1993) 17-6-9
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 0-1

ΜΙΛΑΝ: Τα προβλήματα τραυματισμών δεν μπορούν να αποτελέσουν πλέον δικαιολογία για τα αρνητικά αποτελέσματα της Μίλαν, με την κριτική να στρέφεται πλέον στο πρόσωπο του Αλέγκρι. Στο ντέρμπι με τη Νάπολι ο Μπαλοτέλι προσπάθησε να τα κάνει όλα, αλλά δεν ήταν αρκετός μόνος του, με τη Μίλαν να χάνει 1-2 στο Σαν Σίρο. Η Νάπολι μπήκε πολύ δυνατά και αφού έχασε δύο καλές φάσεις, προηγήθηκε στο 6’. Οι Μιλανέζοι πίεσαν σχεδόν αποκλειστικά με τον Σούπερ Μάριο, αλλά στην αρχή της επανάληψης δέχτηκαν και δεύτερο. Ο Μπαλοτέλι αστόχησε σε πέναλτι στο 61’, αλλά δικαιώθηκε στο 91’, που μείωσε με πολύ ωραίο κρέμασμα του Ρέινα, ενώ στο τέλος του αγώνα κατάφερε κιόλας να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη. Μεσοβδόμαδα φιλοξενήθηκε από τη Μπολόνια και προηγήθηκε στο 12’ με τον Πόλι. Πολλά τα αμυντικά κενά και πάλι, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να πετύχουν 3 τέρματα μέχρι το 62’. Πίεσε στη συνέχεια, είχε δύο δοκάρια και κατάφερε να σώσει την παρτίδα μειώνοντας στο 89’ και ισοφαρίζοντας στο 92’. Μετράει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, δείγμα της κακής εικόνας που βγάζει και στο γήπεδο, με αχίλλειο πτέρνα την ανασταλτική λειτουργία, γιατί μπροστά κάθε άλλο παρά άσχημα τα πηγαίνει. Την Τρίτη φιλοξενείται στο Άμστερνταμ από τον Άγιαξ. Γκολ-γκολ και over και τα 5 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Στα 2-3 γκολ έληξαν οι 8 από τις 10 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σαμπντόρια. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μπαλοτέλι (3 συμμ./2 γκ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο μέσος Σαπονάρα. Εκτός οι αμυντικοί Μπονέρα, Σιλβέστρε, Ντε Σίλιο, οι μέσοι Μοντολίβο (3 συμμ./1 ασίστ), Κακά (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Ελ Σααράουι (2 συμμ.), Πατσίνι.

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-2-2

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Τρίτη σερί εντός έδρας ήττα για τη Σαμπντόρια, που έχασε και από τη Ρόμα (0-2) και χωρίς να καταφέρει να σκοράρει για ακόμη μία φορά. Δεν ήταν κακή, αλλά δε βρήκε τους χώρους για να χτυπήσει. Κάτι που έκαναν οι φιλοξενούμενοι στο 65’ σε μια από τις λίγες φάσεις τους. Ούτε αυτό τη βοήθησε να ανέβει και ήρθε τελικά και δεύτερο στις καθυστερήσεις. Και στα τρία εντός δεν έχει ακόμα καταφέρει να σκοράρει, ενώ οι μόνοι βαθμοί προέρχονται από τα εκτός έδρας, όπου μετράει δύο ισοπαλίες, αμφότερες με 2-2 (Μπολόνια, Κάλιαρι). Τιμωρημένος ο μέσος Μπαρίγια. Αμφίβολος ο αμυντικός Φορνασιέ, εκτός ο αμυντικός Γκασταλντέλο (2 συμμ.) και ο επιθετικός Έντερ (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 4-4
Τελευταία 5: 0-2-3
Προγνωστικά πάμε στοίχημα: «Παίζεται» ο άσος στο 1.45 (GoalBet), με τη Μίλαν να ψάχνει απάντηση, μετά από τρία σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, κόντρα σε μία ομάδα που δυσκολεύεται αρκετά να πάρει αποτελέσματα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση