» » » » » Στοίχημα Bundesliga: Ακόμα χωρίς νίκη Νυρεμβέργη και Μπράουνσβαϊγκ


Στοίχημα Bundesliga: Ακόμα χωρίς νίκη Νυρεμβέργη και Μπράουνσβαϊγκ
16:30 ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Προϊστορία: 28-16-18
Πέρυσι: ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 1-1

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ: Στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αμβούργο πήρε από την αρχή τον έλεγχο και δικαιώθηκε στο 32’, ανοίγοντας το σκορ με τον Πέτερσεν. Η αμυντική τακτική του Ντουτ που είδαμε και στην αρχή της χρονιάς της βγήκε απόλυτα, διατηρώντας το προβάδισμα στο παιχνίδι και σφραγίζοντας τη νίκη, πάλι με τον Πέτερσεν στο 94’. Επέστρεψε έτσι στις νίκες, τερματίζοντας ένα σερί τριών ηττών. Και οι τρεις νίκες της φέτος ήταν με under και no goal. Γκολ-γκολ τα 7 από τα 8 τελευταία κόντρα στη Νυρεμβέργη. Τιμωρημένος ο επιθετικός ντι Σάντο (3 συμμ.). Εκτός ο τερματοφύλακας Στρέμπινγκερ, οι αμυντικοί Σμιτζ, Ρόκερ, Πάβλοβιτς και οι μέσοι Ιγκνιόφσκι (3 συμμ.), Τρίμπουλ, Αλεξ. Στεφάνοβιτς, Μπάργκφρεντ.


Εντός: 1-0-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 2-0-3

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Πολύ σκληρή για να πεθάνει κόντρα στην πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 37’, αν και ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος, αλλά ισοφάρισε στο 51΄ με τον Νίλσον. Απειλήθηκε κάποιες φορές μέχρι το τέλος, αν και θα μπορούσε να «κλέψει» τη νίκη στις καθυστερήσεις. Δεύτερη σερί ισοπαλία με 1-1, με τη Νυρεμβέργη να μη βγάζει σταθερότητα και να έχει παραμείνει χωρίς νίκη στις 6 πρώτες αγωνιστικές, αλλά έχει δείξει ότι μπορεί να αντιδράσει σε δύσκολες καταστάσεις, όπως με τη Ντόρτμουντ, αλλά και στις ισοπαλίες με Χόφενχαϊμ και Χέρτα. Άφησε πολύ καλές εντυπώσεις πάντως με την εμφάνισή της. Under τα 4 τελευταία. Αήττητη τα τελευταία 2 χρόνια από τη Βέρντερ (2-2-0), στην έδρα της οποίας δε έχει τα 3 τελευταία χρόνια (2-1-0). Εκτός ο κίπερ Ούπχοφ, ο αμυντικός Μάρκος Αντόνιο, οι μέσοι Μπάλιτς (5 συμμ.), Γκέμπχαρτ (1 συμμ.), Ιλντίζ και ο επιθετικός Γκιντσέκ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση στοίχημα: Από καλές εμφανίσεις προέρχονται αμφότερες. Το κίνητρο το δίνουμε στους φιλοξενούμενους, που θέλουν περισσότερο μια νίκη. Δεν είναι δύσκολο να το καταφέρουν κόντρα στη Βέρντερ, η οποία δείχνει πως μετά από χρόνια παίζει και άμυνα, αλλά θα προτιμήσουμε και πάλι το Χ2 στο 1.75 (Stoiximan).



18:30 ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ - ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Προϊστορία: 13-8-15
Πέρυσι: -

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Ακόμα μια ήττα γνώρισαν οι νεοφώτιστοι, που έχασαν εύκολα από τη Γκλάντμπαχ με 1-4 εκτός έδρας. Στο 31’ το σκορ ήταν ήδη στο 0-2, πίεσε στην αρχή της επανάληψης και μείωσε στο 58’ με τον Μπόλαντ, αλλά στη συνέχεια έκανε και πάλι λάθη στην άμυνα και δέχτηκε άλλα δύο μέχρι το 75’. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-1-5) και ουραγός στη βαθμολογία. Δεν είναι ασφαλές να βγάζουμε συμπεράσματα σε τόσους λίγους αγώνες, αλλά το σίγουρο είναι ότι έχει σημαντικές αδυναμίες και μόνο αν βελτιωθεί σημαντικά η απόδοσή της, θα μπορεί να ελπίζει στην παραμονή. Εκτός ο αμυντικός Κορέια (3 συμμ.) και ο μέσος Χότσαϊντ.

Εντός: 0-1-2
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 0-1-5

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Δεν ήταν καλή στον αγώνα πρωταθλήματος με την Άιντραχτ, όπου βρέθηκε να χάνει στο 14’, αν και βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει άμεσα με τον Βέρνερ δύο λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη ισορρόπησε το παιχνίδι και μπορούσε να πάρει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις με πέναλτι, αλλά ο Ιμπίσεβιτς αστόχησε. Παρέμεινε τουλάχιστον αήττητη για 3η αγωνιστική, βελτιώνοντας τη βαθμολογική της συγκομιδή με την έλευση του Σνάιντερ στον πάγκο. Μεσοβδόμαδα αποκλείστηκε από το κύπελλο, χάνοντας εκτός έδρας από τη Φράιμπουργκ με 1-2. Δεν έπαιξε άσχημα, αλλά δεν ήταν τόσο αποτελεσματικοί όσο οι γηπεδούχοι, που σκόραραν δις στην επανάληψη, με τον Ιμπίσεβιτς να είναι εύστοχος αυτή τη φορά σε πέναλτι (87’), αλλά να μη μπορεί να βοηθήσει περαιτέρω την ομάδα του. Πλέον θα αφοσιωθεί μόνο στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, αφού πριν ένα μήνα είχε αποκλειστεί και από την Ευρώπη. Γκολ-γκολ τα 6 από τα 7 τελευταία επίσημα. Εκτός ο βασικός κίπερ Ουρλάιχ (6 συμμ.), ο αμυντικός Ντίντερμαϊερ και οι μέσοι Ντιντάβι, Ρόχας.

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 7-4
Τελευταία 5: 2-1-3

Πρόταση στοίχημα: Απερίσπαστη η Στουτγάρδη στις υποχρεώσεις της πλέον αποκλειστικά για το πρωτάθλημα, κόντρα σε μια ομάδα που δε δείχνει να έχει εγκλιματιστεί καλά στα μεγάλα σαλόνια. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό (2.00 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση