» » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Super League: Τα φώτα σε Γεντί Κουλέ και σε Λεωφόρο


Προγνωστικά στοίχημα Super League: Τα φώτα σε Γεντί Κουλέ και σε Λεωφόρο
16:00 ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-1-0

ΑΡΗΣ: Ούτε στο κύπελλο Ελλάδας κατάφερε ο Άρης να πάρει τη πρώτη του νίκη για φέτος. Τη περασμένη Πέμπτη οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν στο Βόλο από τον Ολυμπιακό Βόλου με 1-0. Γι’ άλλο ένα παιχνίδι η απόδοσης της ομάδα του Μιλίνκοβιτς ήταν κάτω του αναμενομένου. Το βασικό πρόβλημα είναι το γκολ και περιμένουν στον Άρη να έρθει με την επιστροφή του Αγκάνθο στους αγωνιστικούς χώρους. Οι Θεσσαλονικείς στο πρωτάθλημα βρίσκονται στη τελευταία θέση του πρωταθλήματος έχοντας μόλις ένα βαθμό. Τη Δευτέρα, στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ξάνθη ηττήθηκαν με 2-0 στα Πηγάδια. Βελτιωμένη η εικόνα της ομάδας σε σχέση με τα άλλα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είχε δύο δοκάρια ενώ διαμαρτύρεται και για δύο πέναλτι που δεν του δόθηκαν. Επιστρέφει ο Αγκάνθο που αναμένεται να δώσει νέα πνο9ή στην επίθεση του Άρη. Εκτός για ένα μήνα ο κεντρικός αμυντικός Κύργιας. Αμφίβολοι ο μέσος Παπαδόπουλος και οι μεσοεπιθετικοί Σταυρόπουλος και Ουντότζι.


ΕΝΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-1-4

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Σε αντίθεση με πολλές ομάδες από τη Σούπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός δεν έπεσε θύμα έκπληξης στο κύπελλο. Επικράτησε της Κασσιόπης με 1-0 στην Κέρκυρα. Παρά τις βασικές απουσίες των «καναρινιών» κατάφεραν και καθάρισαν το παιχνίδι με γκολ του Πασά με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Στο πρωτάθλημα ο Παναιτωλικός πήρε πολύτιμο βαθμό στην έδρα του με αντίπαλο το πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ολυμπιακό. Ο Χάβος κατέβασε άριστα την ομάδα του Αγρινίου στον αγωνιστικό χώρο, έκλεισε τους διαδρόμους στον αντίπαλο του και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι. Ο Παναιτωλικός έτσι παρέμεινε αήττητος στην έδρας του έχοντας υποδεχτεί κιόλας τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος(Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ). Πολλά τα προβλήματα για το Χάβο ενόψει Άρη. Εκτός οι Γκιόλας και Δάρλας που ακολούθησαν θεραπεία, ατομικό πρόγραμμα και οι Ιωάννου, Θεοδωρίδης, Καλής Μύγας και Κουτρούμανος και έτσι θα παραμείνουν και αυτοί εκτός αποστολής ενώ από την αποστολή αποκλείστηκαν και οι Καλογέρης, Μπελόν, Κουτσοσπύρος και Τακίδης.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 1-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά στοίχημα: Βελτιώνεται ο Άρης παιχνίδι με παιχνίδι, η επιστροφή του Αγκάνθο θα δώσει και λύσεις στην επίθεση. Από την άλλη μεριά πολλές οι απουσίες για το Παναιτωλικό οπότε θα πάω με τον άσσο (2,00 Stoiximan).



18:15 ΑΠΟΛΛΩΝ -ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-1-0

ΑΠΟΛΛΩΝ: Θετικό αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα στο κύπελλο Ελλάδας με αντίπαλο το Πλατανιά στη Κρήτη. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Παντελιάδη. Το σκορ δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, παρέμεινε το 1-1 και ο Απόλλων πήρε το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς που θα πραγματοποιηθεί στη Ριζούπολη. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα για τον Απόλλων πάνε από το κακό στο χειρότερο. Το περασμένο Σάββατο γνώρισε την τέταρτη συνεχόμενη ήττα του. Αυτή τη φορά ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η ομάδα δείχνει να μην έχει δέσει ενώ παρουσιάζεται στα παιχνίδια και χωρίς πάθος. Ηρεμία και όχι πανικό συνέστησε ο προπονητής της ομάδας Αλέκος Βοσνιάδης. Από το σημερινό αγώνα θα απουσιάσει ο κεντρικός αμυντικός Ζουέλα καθώς και ο αριστερός μπακ Κανακούδης.

ΕΝΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-0-4

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Απρόσμενη ήττα για την ομάδα του Λεβαδιακού στην Ελευσίνα από τον Αστέρα Μαγούλας για το κύπελλο. Οι Βιωτοί κατέβηκαν με πολλές αλλαγές στο παιχνίδι και το πλήρωσαν. Βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 αλλά το γκολ του Ροτζέριο έδωσε βάσιμες ελπίδες στην ομάδα του Λεβαδεικού για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Λεβαδειακός τη περασμένη Κυριακή. Επικράτησε με 1-0 του ΠΑΣ Γιάννενα στη Λειβαδιά. Οι «πράσινοι» παρά το άγχος από τη κρισιμότητα του παιχνιδιού κατάφεραν και επέβαλαν τον ρυθμό τους και πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση. Το γκολ των Βιωτών το πέτυχε ο Λαμπρόπουλος στο 11’. Ο Λεμονής με το πέρας του παιχνιδιού ανέφερε ότι η ομάδα είχε ανάγκη την νίκη αυτή και έδωσε το σύνθημα τις αντεπίθεσης. Μοναδική απουσία στο σημερινό παιχνίδι στη Ριζούπολη ο Γεωργίου ενώ επιστρέφει ο τιμωρημένος Κονέ.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-1
ΓΚΟΛ: 1-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

Προγνωστικά στοίχημα: Περίεργο παιχνίδι στη Ριζούπολη με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη για να ανέβουν βαθμολογικά. Περιμένω κλειστό παιχνίδι γι αυτό θα πάω με το Χ ημίχρονο (1,93 MyBet).



18:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 3-2-2

ΟΦΗ: Νίκη για τον ΟΦΗ στο παιχνίδι με τη Καλλιθέα για το θεσμό του κυπέλλου. Οι Κρητικοί επικράτησαν με 1-0 μέσα στο Ελ Πάσο και βρίσκονται με το ένα πόδι στον επόμενο γύρο. Τα επιθετικά προβλήματα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ τη φετινή χρονιά βγήκαν και στο παιχνίδι με τη Καλλιθέα. Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελείωνε 0-0 αλλά ο Ζόρο με γκολ στις καθυστερήσεις έδωσε τη νίκη και τη μισή πρόκριση για τον ΟΦΗ. Στο πρωτάθλημα τα πράγματα δε πάνε τόσο καλά με τους Ομιλήτες να μην έχουν πετύχει ακόμα τη πρώτη τους νίκη. Στο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Παναθηναϊκό γνώρισαν δίκαια την ήττα με 1-0 στη Λεωφόρο. Δεν απείλησαν σε καμία στιγμή τον αντίπαλο τους. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή ήταν και η αποβολή του Σβασίγια με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Σβασίγια θα αγωνιστεί κανονικά στο σημερινό αγώνα αφού εξέτισε τη ποινή του στον αγώνα του κυπέλλου. από κει και πέρα η μοναδική απουσία για τον ΟΦΗ στο σημερινό παιχνίδι θα είναι του Αργεντινού χαφ Γκαλέτι.

ΕΝΤΟΣ: 0-3-0
ΓΚΟΛ: 1-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΠΑΟΚ: Μπορεί να αγχώθηκε για ένα ημίχρονο οι παίχτες του ΠΑΟΚ αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν το ρυθμό τους και την αποτελεσματικότητα τους και καθάρισαν την Αναγέννηση Καρδίτσας με 3-0 στη Τούμπα. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ καθάρισε και το θέμα πρόκρισης. Σε πολύ καλή ημέρα ο Νίνης που έπαιξε πίσω από τον επιθετικό και έβγαλε 4 φορές τετ α τετ τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ. Τα γκολ της νίκης τα πέτυχε ο Γεωργιάδης, ο Νέτσιντ και ο Βούκιτς με τον τελευταίο να είναι το τρίτο του συνεχόμενο. Στο πρωτάθλημα μετά τη γκέλα του Ολυμπιακού πλησίασε τη κορυφή μόλις στον ένα βαθμό. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν έστω και δύσκολα του Πλατανιά με 1-0 τη περασμένη Κυριακή. Το γκολ της νίκης το πέτυχε ο Βούκιτς που είχε λυτρώσει το ΠΑΟΚ και στο παιχνίδι με τη Σαχτιόρ για το Γιουρόπα Λιγκ. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται με την Αλκμαάρ τη Πέμπτη στην Ολλανδία. Χωρίς κανένα πρόβλημα θα αγωνιστεί στη Κρήτη ο δικέφαλος.

ΕΚΤΟΣ:1-01
ΓΚΟΛ: 2-3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-0-1

Προγνωστικά στοίχημα: Αναμένεται σκληρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες που θα ψάξουν να πάρουν τις τρείς βαθμούς. Πάντως καμία από τις δύο δε με πείθει ότι αξίζει τη νίκη. Ο ΟΦΗ έχει πολλά επιθετικά προβλήματα ενώ ο ΠΑΟΚ κερδίζει με το ζόρι στα τελευταία παιχνίδια. Γι’ αυτό θα πάω με το Χ (3,40 Novibet) που βλέπω ως πιο πιθανό αποτέλεσμα.



18:15 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ-ΞΑΝΘΗ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-1-1

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Κακή εμφάνιση για την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα στο κύπελλο με αντίπαλο τον Αιγινιακό στους Ζωσιμάδες. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Αν κάποιος δικαιούταν περισσότερο τη νίκη αυτή ήταν η ομάδα του Αιγινιακού που απείλησε περισσότερο τους γηπεδούχος και θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά σε αντίθεση με το ΠΑΣ που ούτε φάση δε δημιούργησε. Αμφίρροπη η υπόθεση πρόκρισης πλέον η ρεβάνς αφού θα πρέπει να τη πάρει μέσα στην έδρα του Αιγινιακού. Στο πρωτάθλημα τη περασμένη Κυριακή γνώρισε την ήττα από το Λεβαδειακό στην Λειβαδιά. Μέτρια εμφάνιση για τους Ηπειρώτες που δέχθηκαν το 1-0 πολύς νωρίς, στο 11’. Δεν κατάφεραν να αντιδράσουν άμεσα και όταν ξύπνησαν ήταν αργά με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Προβληματισμένος ο προπονητής των Ιωαννίνων Σάββας Παντελίδης με τη συμπεριφορά της ομάδας μέσα στο παιχνίδι ενώ τόνισε ότι φέτος ο ΠΑΣ θα στηριχτεί στην έδρα του όπου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα μετράει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Με μοναδικό πονοκέφαλο τον Τζημόπουλο ο οποίος δε κατάφερε να βγάλει όλη τη προπόνηση λόγω ενοχλήσεων και είναι αμφίβολος.

ΕΝΤΟΣ: 2-0-0
ΓΚΟΛ: 3-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

ΞΑΝΘΗ: Συνεχίζει να προβληματίζει η ομάδα της Ξάνθης εντός αγωνιστικού χώρου. Στο κύπελλο γνώρισε την ήττα τη περασμένη Πέμπτη από τον Ηρακλή στο Καυτατζόγλειο με 1-0. Καλή η παρουσία της Ξάνθης στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως την ανάλογη συνέχεια στο δεύτερο όπου δέχτηκε και το γκολ στο 87’. Τη περασμένη Δευτέρα κέρδισε στα Πηγάδια τον Άρη για το πρωτάθλημα. Επικράτησε με σκορ 2-0 με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα από τη διαι9τησία. Στο παιχνίδι η Ξάνθη ήταν πιο ουσιαστική και με γκολ του Μάνταλου και του Σολάρι πήρε τη σημαντική νίκη αυτή ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Νέος τεχνικός για τους Ακρίτες ο 53χρονος Γερμανός Ράινερ Μάουρερ με θητεία στον ΟΦΗ, τη Καβάλα και τη Ρόδο. Μοναδική απουσία για τον Γερμανό ο Χοσέμι που τραυματίστηκε στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ηρακλή.

ΕΚΤΟΣ: 0-0-2
ΓΚΟΛ: 0-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Δυνατή η έδρα του ΠΑΣ και πάνω σε αυτή θα στηριχτώ. Με πολλές διακυμάνσεις στο παιχνίδι της η Ξάνθη η οποία δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη, ΑΣΣΟΣ (2,17 GoalBet).




20:30 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 3-3-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Παναθηναϊκού φέτος αυτό με τον Εργοτέλη τη Τετάρτη για το Κύπελλο Ελλάδας. Οι πράσινοι πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο όπου και προηγήθηκαν με 1-0 με σκόρερ το Κλωναρίδη. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου παρουσίασαν για ένα ακόμα παιχνίδι τις αδυναμίες του που είχε ως αποτέλεσμα την ισοφάριση του Εργοτέλη με τον Διαμαντάκο. Το γκολ τους ξύπνησε, πίεσε για την νίκη και9 τα κατέφερε με τον κεντρικό αμυντικό Ιγκορ Σίντενφελντ που εκμεταλλεύτηκε τη κακή έξοδο του πορτιέρο των Κρητικών. Πριν το παιχνίδι για το κύπελλο είχε προηγηθεί η επικράτηση του Παναθηναϊκού επί του ΟΦΗ πάλι στη Λεωφόρο αλλά για το πρωτάθλημα. Οι πράσινοι με γκολ του Μπεργκ στο 65,’ επικράτησαν δίκαια με 1-0. Δεν υπολογίζει το τραυματία Μαρινάκη για το σημερινό παιχνίδι ο Γιάννης Αναστασίου ενώ επιστρέφει ο Ρισβάνης αφού εξέτισε τη ποινή του στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Εκτός ενδεκάδας λογικά οι Μπαϊράμι και Μέντες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα εντός αγωνιστικού χώρου.

ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 4-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με πολλούς αναπληρωματικούς κατέβηκε στο παιχνίδι με τα Χανιά ο Αστέρας και ήταν ένας από τους λόγους που έμεινε στο 0-0. Οι Τριπολιτσιώτες ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού αλλά δεν ήταν ουσιαστικοί αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες ενώ είχαν και δύο δοκάρια. Επιστροφή στις νίκες στο πρωτάθλημα όπου επικράτησαν με 2-0 της Καλλονής στη Τρίπολη. Επικράτησαν δύσκολα των νεοφώτιστων που έπαιζαν από το 24’ με παίχτη λιγότερο. Ντε Μπλάσις και Καράσκος τα γκολ για τους Αρκάδες. Με την νίκη αυτοί παρέμειναν αήττητοι στο πρωτάθλημα που μετρούν δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Ευχαριστημένος από τη γενική παρουσία της ομάδας του μέχρι τώρα ο Σάκης Τσιώλης που βλέπει την ομάδα του σιγά-σιγά να βρίσκει το καλό της εαυτό. Χωρίς προβλήματα στη Λεωφόρο με μοναδική απουσία αυτή του κεντρικού αμυντικού Μπαρτολινι.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-0
ΓΚΟΛ: 2-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-3-0

Προγνωστικά στοίχημα: Δύσκολο στοιχηματικά παιχνίδι με τις δύο ομάδες να είναι ικανές για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Ευάλωτη η άμυνα του Παναθηναϊκού ειδικά σε οργανωμένες επιθέσεις, αλλά ένα γκολ στη Λεωφόρο με τον κόσμο του το πετυχαίνει. Γι’ αυτό θα πάω με το Goal/Goal (2,00 PlayBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση