» » » » » » Στοίχημα Ligue 1: Το ντέρμπι των πλουσίων στο Παρίσι!


Στοίχημα Ligue 1: Το ντέρμπι των πλουσίων στο Παρίσι!
15:00 ΛΟΡΙΑΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία (από 1998): 3-5-11
Πέρυσι: ΛΟΡΙΑΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 0-4

ΛΟΡΙΑΝ: Ταξίδεψε με αρκετά προβλήματα στο Μονακό και με εσωτερικά προβλήματα, μεταξύ διοίκησης, Γκουρκιούφ και οπαδών για την ξαφνική πώληση του μεγαλύτερου ταλέντου της ομάδας, Λεμινά, στη Μαρσέιγ, οπότε δύσκολα θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, χάνοντας εύκολα με 0-1. Εκτός έδρας παρουσιάζεται αρκετά αδύναμη, μετρώντας ήδη τρεις ήττες και χωρίς να σκοράρει, εντός έδρας όμως έχει κάνει το 2 στα 2, κόντρα σε Ναντ (2-1) και Βαλενσιέν (1-0). Εκτός ο μέσος Κουταντέ (2 συμμ.) και οι επιθετικοί Αλέν Τραορέ (2 συμμ.), Αλαντιέρ (1 συμμ./1 γκ.), Κερσιά.


Εντός: 2-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 2-0-3

ΜΠΟΡΝΤΟ: Δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα για τη Μπορντό, που με τα όσα έχει δείξει ως τώρα δε θα μπορούσε να έχει απαιτήσεις και για περισσότερα κόντρα στην Παρί. Το εντός έδρας 0-2 είναι μάλλον κολακευτικό, αφού θα μπορούσε να έχει δειχτεί κι άλλα αν δεν είχε σε καλή μέρα τον κίπερ Καρασό. Ούτε στο Γιουρόπα τα πράγματα πήγαν καλύτερα, αφού ο Φραν Ζιλό αποφάσισε να το βάλει σε δεύτερη μοίρα, αφήνοντας πίσω τους βασικούς αμυντικούς Σανέ, Πλανούς, Μαριάνο, τον μέσο Ν’Γκουέμο και τον καλύτερο επιθετικός της, Σαϊβέ, ενώ στο ματς δε χρησιμοποίησε ούτε τον πολύ καλό Ομπράνιακ. Φυσικά το πλήρωσε χάνοντας πολύ εύκολα με 0-3. Δείχνει ομάδα χωρίς στόχους, με μετρίου επιπέδου παίχτες και χωρίς βάθος στον πάγκο και η εικόνα της δικαιολογεί στο έπακρο τα άσχημα αποτελέσματα ως τώρα. Γκολ-γκολ και τα δύο εκτός έδρας ως τώρα. Αήττητη στα 4 τελευταία από τη Λοριάν (2-2-0). Εκτός οι αμυντικοί Σάβιτς, Πλανούς (2 συμμ.), Φομπέρ (2 συμμ.) και οι μέσοι Σερτίκ, Αμπντού Τραορέ.

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση στοίχημα: Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε περίεργο momentum, μάλλον σε κρίση θα λέγαμε. Καμιά τους δεν πείθει και δύσκολα το παιχνίδι να ξεφύγει από την ισοπαλία (3.15 MyBet).



18:00 ΛΥΟΝ - ΝΑΝΤ

Προϊστορία (από 1994): 13-8-8
Πέρυσι: -

ΛΥΟΝ: Μέτρια τα πράγματα στην πρεμιέρα του Γιουρόπα, όπου μοιράστηκε βαθμούς και εντυπώσεις με τη Μπέτις, παίρνοντας το εκτός έδρας 0-0. Με το ίδιο σκορ τελείωσε το παιχνίδι με τη Ρεν, αν και αδικείται από το αποτέλεσμα, αφού άσκησε ασφυκτική πίεση στην επανάληψη, έχοντας και δοκάρι με τον Γκομίς στο 67’. Ο διεθνής Γάλλος ξεκίνησε βασικός και στα δύο τελευταία, αφού δεν βρήκε ομάδα που μπορεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της Λυόν και είναι πολυτέλεια να μένει εκτός, αφού λύσεις σαν αυτόν δεν υπάρχουν. Χωρίς νίκη στα 6 τελευταία επίσημα. Αήττητη στις 11 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Ναντ (9-2-0). Εκτός μάχης τέθηκε και ο δεύτερος κίπερ, που παίζει βασικός ως τώρα, Άντονι Λόπες (5 συμμ.). Με τον λογιζόμενο ως βασικό Βερκούτρ εκτός από την αρχή της σεζόν, ο Γκαρντ θα χρησιμοποιήσει αναγκαστικά τον άπειρο Γκοργκελέν. Απουσιάζουν επίσης οι μέσοι Ντανίκ (3 συμμ.), Γκεζάλ και ο ηγέτης Γκουρκιούφ (4 συμμ./2 γκ./2 ασίστ).

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-1-2

ΝΑΝΤ: Αντικειμενικά, πρόκειται για μια πολύ μέτρια ομάδα, η οποία όμως ξέρει να εκμεταλλευτή τις ευκαιρίες που της δίνονται, ειδικά μπροστά στο κοινό τους. Κάπως έτσι ήρθε και η εντός έδρας νίκη κόντρα στη Σοσό, με τον μοναδικό προωθημένο, Τζόρτζεβιτς, να βρίσκει δίχτυα μετά από την πρεμιέρα. Δεύτερο σερί παιχνίδι που κρατάει το μηδέν στην άμυνα, φτάνοντας στις δύο νίκες, αν και περιμένει την απόφαση για την αφαίρεση τριών βαθμών για την αμέλεια να χρησιμοποιήσει παίχτη που ήταν τιμωρημένος στην μικρή ομάδα. Εκτός ο αμυντικό Σισέρο (2 συμμ.), οι μέσοι Εντελίν, Πανκράτ και ο επιθετικός Οντέλ.

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση στοίχημα: Στο 1.75 (Stoiximan) ο άσος της Λυόν κόντρα στη νεοφώτιστη Ναντ είναι ευκαιρία, αφού περιμένουμε οι λυονέ να επιστρέψουν στις νίκες και να αφήσουν πίσω τους τη μίνι κρίση, έχοντας δείξει καλύτερα δείγματα γραφής στα δύο πιο πρόσφατα.



22:00 ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Προϊστορία (από 1994): 9-10-17
Πέρυσι: -

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Έχασε… τον μπούσουλα στα πρώτα λεπτά στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά με πολύ καλή εμφάνιση στην επανάληψη πήρε δίκαια τη νίκη με 4-1 στην πρεμιέρα των ομίλων. ΟΙ Πειραιώτες που ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και μπήκαν πολύ δυνατά, είχαν δύο δοκάρια πριν σκοράρει ο Καβάνι κόντρα στη ροή (19’). Δέχτηκε γρήγορα την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι περιορίστηκαν σε μια φλύαρη υπεροχή στα πρώτα 45’. Άλλη ομάδα στην επανάληψη, με την είσοδο του Λαβέτσι να ανεβάζει κατακόρυφα την απόδοσή της και να πετυχαίνει τρία γκολ (Τιάγκο Μόττα 68’, 73’, Μαρκίνιος 86’), όλα από κόρνερ! Τα δύο από εκτελέσεις του Λαβέτσι. Στο πρωτάθλημα πέρασε πολύ εύκολα από την έδρα της Μπορντό με 0-2 (Ματουιντί 30’, Λούκας Μόουρα 64’), σκορ που θα μπορούσε να έχει πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις κόντρα στους ανύπαρκτους γηπεδούχους. Συνεχίζει αήττητη (3-2-0) και θέλει τη νίκη σήμερα κόντρα σους Μονεγάσκους, που θα την ανεβάσουν για πρώτη φορά στην πρώτη θέση φέτος. Under τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Μονακό. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Παστόρε (4 συμμ.) και ο εξτρέμ Μενέζ.

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 3-2-0

ΜΟΝΑΚΟ: Μέτρια στο ματς με την ελλιπή και με εσωτερικά προβλήματα Λοριάν, που κρίθηκε με το γκολ που σημείωσε από την άσπρη βούλα ο Φαλκάο μόλις στο 8’. Παρέμεινε έτσι στην κορυφή, δύο βαθμούς μπροστά από την Παρί, έχοντας για την ώρα την καλύτερη επίθεση (9) και άμυνα. Τρίτο σερί εκτός έδρας ντέρμπι, μετρώντας το 2 στα 2 στα πρώτα, κόντρα σε Μπορντό (2-0) και Μαρσέιγ (2-1). Έχει πάντως καλή παράδοση στο Παρίσι, καταφέρνοντας να αποφύγει την ήττα στα 4 τελευταία (1-3-0) και μετρώντας μόλις μία ήττα στις 8 τελευταίες επισκέψεις της (3-4-1). Εκτός ο αμυντικός μέσος Τουλαλάν (4 συμμ.), οι μεσοεπιθετικοί Ντιράρ, Μπαραζίτ και ο επιθετικός Ζερμαίν (2 συμμ.).

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 4-1-0

Πρόταση στοίχημα: Οι δύο ομάδες, που έριξαν λεφτά με τη σέσουλα φέτος, θα προσπαθήσουν αρχικά να αποφύγουν την ήττα. Η κούραση που μπορεί να κουβαλάει η Παρί και ο τρόπος παιχνιδιού του Μπλαν, μαζί με το μεγάλο κίνητρο της Μονακό να αποφύγει την ήττα στην έδρα της πρωταθλήτριας, πιθανότατα θα φέρουν την ισοπαλία (3.50 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση