» » » » » » Προγνωστικά Bundesliga: Εύκολες νίκες για Ντόρτμουντ και Μπάγερν;


Προγνωστικά Bundesliga: Εύκολες νίκες για Ντόρτμουντ και Μπάγερν;
16:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ  – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 17-8-3
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 5-1

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Παίζοντας με αρκετούς βασικούς και τον Παπασταθόπουλο στην αρχική ενδεκάδα, χρειάστηκε να πάει στην παράταση για να πάρει την πρόκριση στο κύπελλο από τη Χέρτα (Ομπαμεγιάνγκ 105’ πεν., Μχιταριάν 107’). Θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση νωρίτερα, όπου είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και 4 δοκάρια. Στο πρωτάθλημα έκανε την πρώτη γκέλα, μένοντας δίκαια στο 1-1 στη Νυρεμβέργη. Προηγήθηκε με τον Σμέλτσερ στο 37’, αλλά τα βρήκε σκούρα με τους γηπεδούχους, που ισοφάρισαν στ 51’ και άντεξαν ως το τέλος. Ουσιαστικά δεν έχει πετύχει καθαρή νίκη (90λεπτο), στα τρία τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Την Τρίτη υποδέχεται τη Μαρσέιγ. Μετράει 6 σερί νίκες κόντρα στη Φράιμπουργκ συνολικά, άλλες τόσες όταν την υποδέχεται. Εκτός ο κίπερ Αλομέροβιτς, οι αμυντικοί Σαρ, Πίστσεκ και οι μέσοι Γκιουντογάν (1 συμμ.), Κελ (2 συμμ.).


Εντός: 3-0-0
Γκολ: 9-3
Τελευταία 5: 4-1-0

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ισορροπημένο το παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Χέρτα, όπου προηγήθηκε μόλις στο 6’ με τον Μεχμεντί. Ισοφαρίστηκε πριν το τέλος του ημιχρόνου, με την επανάληψη να έχει αρκετές φάσεις και από τις δύο πλευρές. Θα μπορούσε ωστόσο να κλέψει τους «βαθμούς», αν ο Φερνάντες δεν έστελνε τη μπάλα στο δοκάρι στο 90’. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη για 6η αγωνιστική (0-3-3), κάτι που όμως κατάφερε στο κύπελλο, επικρατώντας εντός έδρας της Στουτγάρδης με 2-1. Δημιουργήθηκαν αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στις δύο εστίες, αλλά η Φράιμπουργκ ήταν πιο αποτελεσματική, σκοράροντας στο 52’ με τον Γκίντερ και στο 70’ με τον Χάνκε, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 87’. Γκολ-γκολ τα 8 τελευταία επίσημα. Την Πέμπτη φιλοξενείται από τη Σεβίλλη για το Γιουρόπα. Over τα 6 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Ντόρτμουντ. Εκτός οι αμυντικοί Χέντενσταντ, Μουτζά (2 συμμ.), ο μέσος Πίλαρ και ο επιθετικός Τερατσίνο.

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 0-3-2

Προγνωστικά: Η Φράιμπουργκ δέχεται και πετυχαίνει γκολ με σταθερό ρυθμό. Δεν είναι εύκολο να το κάνει στη Βεστφαλία, αλλά το να σκοράρουν αμφότερες είναι η πιο αξιόλογη επιλογή του παιχνιδιού (1.75 Stoiximan). 



16:30 ΜΠΑΓΕΡΝ  – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 27-5-3
Πέρυσι: ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 3-0

ΜΠΑΓΕΡΝ: Έδειξαν τα δόντια τους οι Βαυαροί την εβδομάδα που μας πέρασε, κερδίζοντας Σάλκε και Αννόβερο και σκοράροντας από 4 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Το παιχνίδι με τη Σάλκε για το πρωτάθλημα ήταν περίπατος, όπου επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 (Σβαϊνστάιγκερ 21’, Μάντζουκιτς 22’, Ριμπερί 75’, Πιζάρο 84’) και χωρίς να βρουν καμιά αντίσταση από τους μπλε. Στο κύπελλο υποδέχθηκε το Αννόβερο, με το οποίο προηγήθηκε με 2-0 (Μίλερ 17’, Πιζάρο 22’), αλλά έριξε την απόδοσή της και δέχτηκε τη μείωση πριν την ανάπαυλα. Στην επανάληψη ήταν πολύ καλύτερη και διεύρυνε το σκορ στο 64’ με τον Μίλλερ, ενώ ο Ριμπερί, 10 λεπτά αφότου μπήκε, σφράγισε τη νίκη. Αήττητη στα 10 τελευταία κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, με 6 σερί νίκες στα τελευταία (9-1-0). Στη βαθμολογία ισοβαθμεί πλέον με τη Ντόρτμουντ στην κορυφή και τους 16 βαθμούς. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Μάντσεστερ Σίτι. Εντυπωσιακά τα στατιστικά όταν υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, μετρώντας 17 νίκες σε 18 επίσημους αγώνες, με μοναδική απώλεια το 3-3 πριν από 12 χρόνια. Εκτός ο αμυντικός Μπαντστούμπερ και οι μέσοι Χάβι Μαρτίνεθ (1 συμμ.), Τιάγκο Αλκαντάρα (2 συμμ.).

Εντός: 2-1-0
Γκολ: 6-1
Τελευταία 5: 4-1-0

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Εκμεταλλεύτηκε για ακόμη μια φορά την έδρα της και έφτασε στην τρίτη νίκη της εκεί στο πρωτάθλημα, επικρατώντας της Χόφενχαϊμ με 2-1. Δε ξεκίνησε καλά και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 15’. Ανέβασε σταδιακά την απόδοσή της και έφτασε στην ισοφάριση στο 44’ με τον Όλιτς, ο οποίος της έδωσε το προβάδισμα στο 48’. Στη συνέχεια ήταν καλύτερη, αλλά στο τέλος το παιχνίδι έγινε ρώσικη ρουλέτα, χωρίς όμως να την πληρώσουν οι λύκοι. Στο κύπελλο υποδέχτηκε την Άαλεν, της οποίας επικράτησε με 2-0 και πάλι εντός έδρας (Ντιέγκο 45’+1, Κλόζε 82’). Εκτός ο Βιεϊρίνια (6 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντοστ.

Εκτός: 3-0-0
Γκολ: 8-1
Τελευταία 5: 3-0-2

Προγνωστικά: Τέτοια παιχνίδια δίνουν πάντα κίνητρο στην αδύναμη πλευρά να αποδείξει την αξία της. Θα αναγκαστεί να παίξει πιο συντηρητικά η Βόλφσμπουργκ και ίσως να έχουμε ένα λογικό εύρος γκολ, με τους Βαυαρούς να σκέφτονται και το παιχνίδι με τη Σίτι. 2-3 γκολ στο 2.80 (GoalBet).



16:30 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ  - ΣΑΛΚΕ

Προϊστορία: 4-3-3
Πέρυσι: ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ 3-2

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Άξιζε κάτι καλύτερο απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα. Μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με τον Μοντέστ στο 15’, έχοντας και σημαντικές ευκαιρίες στη συνέχεια, αλλά ισοφαρίστηκε στο 44’. Στο 48’ βρέθηκε πίσω στο σκορ και πιέστηκε ως το 70’, όπου ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε αρκετές φορές στην κόντρα. Στο κύπελλο δυσκολεύτηκε με την Κότμπους, το παιχνίδι πήγε στην παράταση, όπου ήταν πιο αποφασιστική και κατάφερε να σημειώσει τρία γκολ (Σίλε 96’, Ρομπέρτο Φιρμίνο 104’, Σίπλοκ 118’). Γκολ-γκολ και over και τα 6 φετινά. 10 συνολικά τα γκολ-γκολ από πέρυσι, 12 σερί τα over. Αήττητη από τη Σάλκε στις 5 φορές που την έχει υποδεχτεί (2-3-0). Πολλές οι απουσίες, κανείς με χρόνο συμμετοχής ή με ρόλο στο αρχικό σχήμα.

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 7-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΑΛΚΕ: Έγινε έρμαιο στις ορέξεις της Μπάγερν και γνώρισε τη συντριβή στο Γκελζενκίρχεν, με τo 0-4 να μη λέει όλη την αλήθεια για την εικόνα της. Μπήκε έτσι άδοξο τέλος στο σερί των 4 ηττών σε Γερμανία και Ευρώπη. Στον αγώνα κυπέλλου με τη Ντάρμσταντ (3η κατηγορία), προηγήθηκε με πέναλτι του Φαρφάν στο 35’ και πιάστηκε στον ύπνο στο αμέσως επόμενο λεπτό, δεχόμενη την ισοφάριση. Η διαφορά κλάσης φάνηκε στο δεύτερο μέρος, όπου καθάρισε το παιχνίδι με δύο γκολ (Χόβεντες 58’, Μέγερ 86’), χωρίς όμως να πιάσει υψηλή απόδοση. Την Τρίτη φιλοξενείται στη γειτονική Ελβετία από τη Βασιλεία. Εκτός οι αμυντικοί Φουκς (3 συμμ./1 ασίστ), Παπαδόπουλος, Κολάσινατς, ο μέσος Ανάν και οι επιθετικοί Χούντελααρ (2 συμμ./2 γκ.), Ομπάσι.

Εκτός: 1-0-2
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 2-0-3

Προγνωστικά: Η Χόφενχαϊμ έβγαλε καλύτερο πρόσωπο στα τελευταία παιχνίδια της και δείχνει ικανή να συνεχίσει έτσι. Η Σάλκε δεν πηγαίνει για να χάσει και ίσως αντιμετωπίσει το παιχνίδι πιο συντηρητικά, κάτι που μπορεί να σημαίνει και λίγα γκολ. Έχει αρκετό ρίσκο, αλλά θα πάμε με το under στο 2.35 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση