» » » » » Προγνωστικά πάμε στοίχημα Super League: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός


Προγνωστικά πάμε στοίχημα Super League: Επιστροφή στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός
18:15 ΒΕΡΟΙΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 1-1-0

ΒΕΡΟΙΑ: Την αναπάντεχη ήττα γνώρισε για το κύπελλο Ελλάδας η ομάδα της Βέροιας τη περασμένη Τετάρτη στα Ψαχνά. Ηττήθηκε 3-1 από τον Ηρακλή Ψαχνών με την ομάδα της Βέροιας να κατεβαίνει με πολλές αλλαγές. Πλέον, πρέπει να κάνει την υπέρβαση στο γήπεδο της για να περάσει στην επόμενη φάση. Πολύ κακή εμφάνιση για τη Βέροια που θα μπορούσε να είχε δεχθεί κι άλλα τέρματα. Και στο πρωτάθλημα όμως δε πάνε καλά τα πράγματα. Γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αυτή τη φορά ηττήθηκε από τον Πανθρακικό στη Κομοτηνή σε μια ακόμα κακή εμφάνιση. Ζόρια πλέον για το προπονητή της ομάδας Τεν Κάανεν που τρίζει η καρέκλα του και μάλλον είναι τελικός για αυτόν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Το παιχνίδι δε θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Βέροιας αλλά στο Καυταντζόγλειο αφού γίνονται εργασίες ανακατασκευής του χλοοτάπητα. Επιστρέφει στη 18άδα ο κεντρικός αμυντικός Μπάρμπας ενώ θα απουσιάσει ο μέσος Γκιγιέρμο.


ΕΝΤΟΣ: 1-0-1
ΓΚΟΛ: 3-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-2-2

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δε τα κατάφερε ο Εργοτέλης στο πρώτο παιχνίδι του κυπέλλου με αντίπαλο το Παναθηναϊκό και ηττήθηκε με 2-1 σε ένα αποτέλεσμα που μάλλον κρίνεται δίκαιο. Πάντως το γκολ του Εργοτέλη του αφήνει πολλές ελπίδες για το επαναληπτικό παιχνίδι στη Κρήτη. Η ομάδα του Ηρακλείου παρότι κατέβηκε με πολλές αλλαγές κατάφερε και έφθασε στην ισοφάριση με το Διαμαντάκο στο 60’. Δε μπόρεσε όμως να κρατήσει το 1-1 αφού μετά από μια κακή έξοδο του Καβουσάκη ο Σίντεφλεντ πέτυχε το 2-1 στο 90’ για τους γηπεδούχους. Γκολ στις καθυστερήσεις δέχθηκε και στο παιχνίδι με το Πανιώνιο στο Παγκρήτιο τη περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα. Ενώ είχε περάσει μπροστά στο σκορ από το 69’ με τον Αναστασάκο, ο Πίτσος υπέπεσε σε πέναλτι και ο Αραβίδης που ανέλαβε την εσχάτη των ποινών ισοφάρισε για το Πανιώνιο. Να τονίσουμε πάντως ότι ο Εργοτέλης μαζί με τον Ολυμπιακό και τον Αστέρα Τρίπολης είναι μόνες ομάδες της Σούπερ Λιγκ που δεν έχουν ηττηθεί ακόμα. Με 19μελής αποστολή στο Καυτατζόγλειο για τον Εργοτέλη με τον Πετκάκη να βλέπει όλους τους παίχτες του να μην αντιμετωπίζουν κανέναν πρόβλημα.

ΕΚΤΟΣ: 0-3-0
ΓΚΟΛ: 2-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-4-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Περίεργο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να με πείσουν ότι μπορούν να πάρουν τη νίκη. Προβληματικές εμφανίσεις στο σύνολο και από τις δύο ομάδες για αυτό προτείνω το Χ ημίχρονο (1,93 Novibet) αφού δε βλέπω να ανοίγει το παιχνίδι νωρίς.



20:30 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-1-9

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δε δυσκολεύτηκε ο Πανιώνιος στο κύπελλο απέναντι στον Απόλλων Καλαμαριάς και κέρδισε με 3-1. Ένα σκορ ασφαλείας ενόψει του επαναληπτικό στη Καλαμαριά. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Ιστορικό, ο Καπάνταης που πέτυχε δύο τέρματα στην αναμέτρηση, ενώ το τρίτο γκολ το πέτυχε ο Μενδρινός. Στο πρωτάθλημα ο Πανιώνιος προέρχεται από την ισοπαλία με τον Εργοτέλη. Καλή εμφάνιση για τους Νεοσμυρνιώτες που άξιζαν κάτι παραπάνω σε αυτό το παιχνίδι αφού αυτοί είχαν τις κλασσικές ευκαιρίες στο παιχνίδι. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 69’ αλλά κατάφεραν και ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τον Αραβίδη να ευστοχεί σε πέναλτι που είχε κερδίσει η ομάδα του. Εκτός αποστολής από το παιχνίδι ο καλύτερος παίχτης του Πανιωνίου, ο Κολοβός(δανεικός από Ολυμπιακό) ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις ενώ θα απουσιάσει και ο Μητρόπουλος ενώ εκτός παραμένουν σταθερά ο Πάντιδος, Τόσκας και Ανέστης.

ΕΝΤΟΣ: 1-1-0
ΓΚΟΛ: 4-1
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 1-3-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-1 του Φωκικού για το θεσμό του κυπέλλου. Με πολλές αλλαγές οι ερυθρόλευκοι στην ενδεκάδα. Από τα κέρδη του αγώνα η επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου και η πολύ καλή παρουσία του επιθετικού Σκέποβιτς που πέτυχε δύο γκολ. Στο πρωτάθλημα, τη περασμένη Κυριακή έκανε τη πρώτη του γκέλα αφού ήρθε 0-0 στο Αγρίνιο με το Παναιτωλικό. Κακή εμφάνιση από τους Πειραιώτες που δε μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τους. Με την ισοπαλία αυτή, τον πλησίασε ο ΠΑΟΚ στο πόντο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ την ερχόμενη Τετάρτη οπότε θα υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ. Εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνουν ο μπακ Σαλίνο, ο μεσοεπιθετικός Φούστερ και ο μέσος Μασάντο, ενώ αμφίβολος είναι ο αριστερός μπακ Μπονγκ. 22-3-0 τα τελευταία 25 παιχνίδια για τους ερυθρόλευκους απέναντι στο Πανιώνιο ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΕΚΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 6-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Χωρίς το καλύτερο του παίχτη ο Πανιώνιος οπότε δύσκολα θα μπορέσει να χτυπήσει το παιχνίδι ενώ και ο Ολυμπιακός δε θα θελήσει να χαλάσει δυνάμεις ενόψει Τσάμπιονς Λιγκ. Διπλό αλλά πολύ χαμηλή η απόδοση του, γι’ αυτό θα πάω με το 2-3γκολ (2,00 Stoiximan)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση