» » » » » » Στοίχημα League Cup Αγγλίας: Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Λίβερπουλ


Στοίχημα League Cup Αγγλίας: Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Λίβερπουλ
21:45 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ - ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΠΡΟΪΣΤΟΡIA: 8-0-1
ΓΗΠΕΔΟ: «Ολντ Τράφορντ»

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ: Τη συντριβή γνώρισαν στο ντέρμπι της πόλης από τη Σίτυ οι μπέμπηδες. Ηττήθηκαν με 4-1. Αυτό ήταν το τρίτο φετινό ντέρμπι που η Μάντσεστερ δε μπόρεσε να πάρει τους τρείς βαθμούς. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τη Τσέλσι και η ήττα στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ με 1-0. Η Μάντσεστερ βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και δε θυμίζει σε τίποτα τη περσινή πρωταθλήτρια Αγγλίας. Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο προπονητής της Ντέιβιντ Μόγιες που αναγνώρισε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καθόλου καλά και τόνισε ότι θα πρέπει να κοιτάνε μπροστά για τα επόμενα παιχνίδια. Σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση με τη Σίτυ έπαιξε και η απουσία του Ρόμπι Φαν Πέρσι που είναι αμφίβολος για το σημερινό παιχνίδι. Αμφίβολοι και οι αμυντικοί Ράφαελ και Τζόουνς για το ντέρμπι. Με ισχυρό σύμμαχο τη προϊστορία αφού στα τελευταία δέκα παιχνίδια η Γιουνάιτεντ έχει 8 νίκες και μόλις μία ήττα στο Ολντ Τράφορντ από τους Ρεντ.




ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τη κακή περσινή Λίβερπουλ έχει αρχίσει και θυμίζει η ομάδα στα τελευταία δύο παιχνίδια. Γνώρισε τη πρώτη της ήττα για φέτος, μάλιστα εντός έδρας, με αντίπαλο τη Σαουθάμπτον ενώ και τη προηγούμενη αγωνιστική παρότι είχε προηγηθεί μέσα στη Σουόνσι είχε δεχθεί την ισοφάριση. Στον αγώνα του Σαββάτου εμφανίστηκε κάτω του μετρίου, με τον Μινιολέ να κρατάει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι. Δέχθηκε το γκολ στο 53’ ενώ χάρη στο τερματοφύλακα της δε δέχθηκε άλλο γκολ. Ο Ρότζερς μετά το τέλος του παιχνιδιού δήλωσε την ανάγκη της ομάδας να γυρίσει στις καλές ημέρες. Άξιο αναφοράς η επιστροφή του επιθετικού Σουάρες μετά από τη τιμωρία του με 10 αγωνιστικές που είχε δεχθεί από την ομοσπονδία εξαιτίας του δαγκώματος στον αμυντικό της Τσέλσι Ιβάνοβιτς. Χωρίς τον καλύτερο της παίχτη, μαζί με το Στάριτζ, το Κουτίνιο του οποίου η απουσία φάνηκε στο περασμένο παιχνίδι ενώ εκτός θα μείνει και ο δεξιός μπακ Τζόνσον. Από το ιστορικό 1-4 τη χρονιά 2008-2009 έχει να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Λίβερπουλ μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ στοίχημα: Η Μάντσεστερ ψάχνει να κερδίσει το πρώτο ντέρμπι της για φέτος, να ρεφάρει τη συντριβή από τη συμπολίτισσα Σίτυ και να πάρει τη ρεβάνς για το 1-0 στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ δε δείχνει ικανή για να πάρει το κάτι παραπάνω χωρίς τον πιο δημιουργικό της παίχτη Κουτίνιο και γι’ αυτό θα πάω με τον ΑΣΣΟ (2,35 Novibet).Συν η παράδοση της Μάντσεστερ στην έδρα της.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση