» » » » » » Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Λάτσιο - Κατάνια


Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα Serie A: Λάτσιο - Κατάνια
21:45 ΛΑΤΣΙΟ - ΚΑΤΑΝΙΑ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ:4-2-1

ΛΑΤΣΙΟ: Την ήττα γνώρισε στο ντέρμπι μίσους της Ρώμης από την Ρόμα η ομάδα της Λάτσιο εκτός έδρας με 2-0. Άδικο το αποτέλεσμα για την ομάδα της Λάτσιο που άξιζε κάτι παραπάνω. Οι Λατσιάλοι είχαν τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάτι το αξιοσημείωτο. Ίδια εικόνα και στην αρχή του δευτέρου με το Κλόζε να χάνει κλασσική ευκαιρία προ κενής εστίας και τον Σιανί να σημαδεύει το δοκάρι. Στη συνέχεια ήταν η σειρά της Ρόμα να ανέβει και ενώ στο63’ είχε δοκάρι ένα λεπτό αργότερα κατάφερε να προηγηθεί με 1-0. Η Λάτσιο προσπάθησε να πιέσει αλλά χωρίς σημαντικά αποτελέσματα ενώ στο 82’ έμεινε με δέκα παίχτες ύστερα από αυστηρή κόκκινη στον αμυντικό Ντιας που είχε περάσει μόλις τρία λεπτά νωρίτερα. Στο 92’ δέχθηκε και δεύτερο γκολ και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε. Κρούει το κώδωνα του κινδύνου ο πρόεδρος της Λάτσιο που ζήτησε από τους παίχτες του να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Χωρίς τους τιμωρημένους Ντίας και Μάουρι στο παιχνίδι με τη Κατάνια ενώ θα απουσιάσουν και οι τραυματίες Ράντου, Μπιάβα, Νοβαρέτι και Μπίγλια. Αμφίβολοι οι Σιανί, Κονκό και ο χαφ Καντρέβα.



KΑΤΑΝΙΑ: Το πρώτο της βαθμό για φέτος πήρε η ομάδα της Κατάνια με αντίπαλο την Πάρμα εντός έδρας. Οι δύο ομάδες παρέμειναν στο 0-0 σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί. Ο κακός αγωνιστικός χώρος από την έντονη βροχή συντέλεσε στη κακή ποιότητα του παιχνιδιού. Η Κατάνια μετρούσε τέσσερις συνεχόμενες ήττες και παρότι βρίσκεται στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα ο προπονητής της δήλωσε ευχαριστημένος από την ομάδα. Χαρακτηριστικό της φετινής ομάδας της Κατάνιας είναι μόλις το ένα γκολ σε πέντε παιχνίδια. Χωρίς του τραυματίες μπακ-χαφ Περούτσι, το χαφ Ίσκο και τους εξτρέμ Λέτο και Κάστρο ενώ θα απουσιάσει και ο επιθετικός Μπεργκέσιο για τη Κατάνια στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση εκτός έδρας.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα: Η Κατάνια δεν δείχνει ικανή να πετύχει γκολ στη φετινή Σέριε Α’ αφού τα πετυχαίνει με το σταγονόμετρο και σε συνδυασμό με την αφλογιστία της Λάτσιο το παιχνίδι πηγαίνει προς το UNDER (1,85 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση