» » » » » » Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Με πεσμένη ψυχολογία η Μαρσέιγ


Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Με πεσμένη ψυχολογία η Μαρσέιγ
18:00 ΜΠΑΣΤΙΑ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία (από 1996): 5-4-11
Πέρυσι: ΜΠΑΣΤΙΑ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1-2

ΜΠΑΣΤΙΑ: Έχασε την ευκαιρία να πάρει το πρώτο της φετινό διπλό στην έδρα της Γκινγκάμπ, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας στα τελευταία λεπτά, πρέπει να νιώθει τυχερή που έσωσε έστω το βαθμό. Ο Λαντρό αποσόβησε το 0-1 στο πρώτο μέρος, τη μοναδική καλή στιγμή στο 45λεπτο, προηγήθηκε με τρομερό σουτ του Καζρί στο 47’ και έλεγχε το παιχνίδι, ως το 88’, όπου της δόθηκε λανθασμένα εις βάρος πέναλτι για μαρκάρισμα του Ντιακιτέ στον Μαντάν, το οποίο έγινε οριακά εκτός περιοχής. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Χαρέκ έκανε με χέρι και δεύτερο στο 92’, το οποίο ο Λαντρό το έστειλε κόρνερ. Εντός έδρας έχει κάνει το 2 στα 2, κερδίζοντας Βαλενσιέν (2-0) και Τουλούζ (2-1). Στα 2-3 γκολ και άλλα τόσα under έληξαν τα 4 από τα 5 παιχνίδια της ως τώρα. Over και γκολ-γκολ τα 5 από τα 7 τελευταία κόντρα στη Μαρσέιγ. Τιμωρημένος για δεύτερο ο βασικός αμυντικός Παλμιέρι (4 συμμ.), εκτός και ο νεοαποκτηθείς μέσος Κράσιτς, από τον οποίο περιμένουν πολλά στην Κορσική.


Εντός: 2-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Δημιούργησε αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία της Τουλούζ, με τους πολύ καλούς για ακόμη μια φορά Ζινιάκ και Παγέ, αν και βρέθηκε πιο κοντά στο να δεχθεί γκολ, με τον Μορέλ να σώζει στη γραμμή, μετά από λάθος στην άμυνα και ασθενή απόκρουση του Μανταντά σε διπλή φάση. Ισορροπημένη η επανάληψη, που βρέθηκε εκτεθειμένη αμυντικά στο 66’ και δέχτηκε το 0-1, με τον Μέντες να σκοράρει το γκολ της ισοφάρισης στο 87’ με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα, όπου ο βραζιλιάνος αμυντικός σκοράρει το μοναδικό γκολ για την ομάδα του. Μεσοβδόμαδα υποδέχτηκε την Άρσεναλ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου έχασε με 1-2 εντός έδρας, με τον Τ. Αγιού να μειώνει στο 93’ με πέναλτι, σε ένα ματς που αν γλίτωνε τα αμυντικά λάθη, θα μπορούσε άνετα να έχει πάρει την ισοπαλία. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα έχει προβληματίσει στα 3 τελευταία, όπου έδειξε πως «χάλασε» κάπως η μαγιά. Αήττητη ως τώρα στις 3 πρώτες εξόδους της (2-1-0 / 3-1 Γκινγκάμπ, 1-0 Βαλενσιέν, 1-1 Τουλούζ). Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Μπαστιά. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Μπαστιά είναι ομάδα έδρας και θα κοιτάξει να αποφύγει την ήττα πρωτίστως από την ανώτερη Μαρσέιγ, η οποία δε δείχνει και στα καλύτερα της. Ρίσκο με την ισοπαλία στο 3.20 (GoalBet).




21:00 ΡΕΝ - ΑΖΑΞΙΟ

Προϊστορία (από 2002): 6-3-3
Πέρυσι: ΡΕΝ-ΑΖΑΞΙΟ 1-1

ΡΕΝ: Δεύτερο σερί 0-0 για τη Ρεν, που άντεξε στο Ζερλάν, παραμένοντας αήττητη για 3η αγωνιστική (1-2-0). Ισορροπημένο το πρώτο μέρος, αρκετά τυχερή στο δεύτερο, όπου δέχτηκε ασφυκτική πίεση, με τον Κοστίλ να επεμβαίνει καίρια σε τρεις περιπτώσεις, τον αμυντικό Ντανζέ να διώχνει πάνω στη γραμμή δυνατό σουτ που πήγαινε καρφί μέσα (61’) και τον Γκομίς να βρίσκει το δοκάρι στο 67’. Σημαντικό πάντως το ότι κράτησε ανέπαφη την εστία της για δεύτερο συνεχόμενο, προβλημάτισε ωστόσο επιθετικά. Θέλει σίγουρα χρόνο ο Μοντάνιε, ο οποίος από δω και πέρα μπορεί να υπολογίζει σε ένα σταθερό κορμό, με τόσες αποχωρήσεις και ελεύσεις που έγιναν σε ενδεκαδάτους παίχτες. Η έδρα της σίγουρα δε μπορεί να θεωρηθεί φόβητρο, μετρώντας μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία εντός για το πρωτάθλημα (1-4-4). Είναι πάντως αήττητη στις 6 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε την Αζαξιό (4-2-0). Εκτός ο αμυντικός Μορέιρα (3 συμμ.), οι μέσοι Ντουκουρέ, Μπακαγιόκο (2 συμμ.) και ο πολύ καλός εξτρέμ Αλεσαντρινί, ο οποίος αποτελεί πλέον ξένο σώμα με τα καμώματά του.

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 2-2-1

ΑΖΑΞΙΟ: Μαγική εικόνα το 2-3 με το οποίο έχασε εντός έδρα από την Εβιάν. Στο 0-0 είχε δοκάρι με τον Πεντρετί, αλλά δέχτηκε το γκολ στο 31’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 43’ το κοντινό σουτ του Μπεριγκό κόντραρε στο πόδι του Ζουμπάρ, μπερδεύοντας τον Οτσόα, για να γίνει το 0-2. Στο 52’ δέχτηκε και τρίτο από αντεπίθεση, αλλά δεν τα παράτησε, είχε δοκάρι λίγο αργότερα με τον νεοεισελθόντα Τάλο, μείωσε με το Λαν στο 81’, πέτυχε και δεύτερο με τον Τάλο στο 86’, αλλά τελικά δεν κατάφερε να σώσει την παρτίδα, με τον Μούτου να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο τέλος. Ισόπαλες και under oi δύο φετινές εξορμήσεις της (1-1 ΠΣΖ, 0-0 Σοσό). Συνολικά στο πρωτάθλημα μετράει 4 σερί εκτός έδρας ισοπαλίες. Εκτός οι αμυντικοί Περόζο (5 συμμ.), Τονούκι, ο ηγέτης του κέντρου Πεντρετί (5 συμμ./1 γκ.) και ο αμυντικός μέσος Ρικάρντο Φατί, βασικός πέρυσι.

Εκτός: 0-2-0
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 0-3-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Με προβλήματα ανασταλτικά η Αζαξιό, που βγάζει αρκετές αδυναμίες γενικά. Η Ρεν είναι σε καλύτερο στάδιο, αλλά το 1.70 στον άσο δεν αντικατοπτρίζει τις δυσκολίες του αγώνα. Πιθανό το γκολ-γκολ στο 1.95 (Stoiximan).




21:00 ΣΟΣΟ – ΛΙΛ

Προϊστορία (από 1994): 6-14-10
Πέρυσι: ΣΟΣΟ-ΛΙΛ 1-1

ΣΟΣΟ: Φοβήθηκε αρκετά το παιχνίδι με τη Ναντ, όπου προσπάθησε να πάρει τον εκτός έδρας βαθμό, αλλά τελικά δέχτηκε το γκολ στο 76’, χωρίς να καταφέρει να αντιδράσει ως το τέλος. Βρίσκεται δίκαια στην τελευταία θέση έχοντας μόλις δύο βαθμούς από Εβιάν (1-1 εκτός) και Αζαξιό (0-0 εντός) και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά στη συνέχει είναι σίγουρο ότι θα είναι μια από τις υποψήφιες ομάδες για υποβιβασμό. Εκτός ο μέσος Καλιλού Τραορέ.

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 1-3
Τελευταία 5: 0-2-3

ΛΙΛ: Η αποτελεσματικότητα της Νις και συγκεκριμένα του Τσβίτανιτς, ήταν αρκετή για να την υποχρεώσει στη 2η φετινή της ήττα, χάνοντας εντός έδρας με 0-2. Η άμυνα ξεχάστηκε στο πρώτο, δεχόμενη το δεύτερο στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους από αντεπίθεση. Στην επανάληψη δεν κινδύνεψε καθόλου, πίεσε για ένα γκολ, το οποίο δεν ήρθε ποτέ, αφού δεν δημιούργησε την κλασική ευκαιρία. Δεύτερο σερί που δε σκοράρει, δείγμα ότι κάτι δε λειτουργεί καλά επιθετικά, με τον Καλού να προσπαθεί να τα κάνει όλα μόνος του. Έχει χάσει μόλις μία φορά στις 9 τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σοσό, με τις περισσότερες από αυτές να είναι ισόπαλες (6), ενώ 8 από αυτές έληξαν στο under. Εκτός ο επιθετικός Ρου και ο εξτρέμ Μέντες (4 συμμ.).

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 2-1-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Προβλημάτισε στα δύο τελευταία η Λιλ, η οποία είναι καλύτερη από τη Σοσό, αλλά δε μας πείθει να την εμπιστευτούμε. Το ματς εξαρτάται αποκλειστικά από τις ορέξεις της, αλλά με το σκεπτικό ότι αμφότερες θέλουν πολύ τους βαθμούς, ίσως να δούμε ένα κλειστό παιχνίδι. Under στο 1.60 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση