» » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Για το 5 στα 5 Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο


Προβλέψεις στοίχημα Primera Division: Για το 5 στα 5 Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο
17:00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΑΛΑΓΑ

Προϊστορία (από 1999): 13-5-6
Πέρυσι: ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΑΛΑΓΑ 4-2

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Τσάμπ. Λιγκ, χάνοντας άδικα στο Ανοέτα με 0-2 από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά δεν ήρθε ποτέ ένα γκολ, κάτι που κατάφεραν οι Ουκρανοί στο 65’, στην πρώτη καλή ευκαιρία τους στο παιχνίδι. Η πίεση συνεχίστηκε, αλλά η τύχη της γύρισε για δεύτερη φορά την πλάτη και δέχτηκε τη χαριστική βολή στο 87’. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο στο οποίο δεν καταφέρνει να σκοράρει, έχοντας μείνει στο 0-0 στο τελευταίο εκτός έδρας για το πρωτάθλημα στην έδρα της Λεβάντε. Φάνηκε πως είχε το μυαλό της στον επερχόμενο ευρωπαϊκό αγώνα, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να την απειλήσουν περισσότερες φορές και γλιτώνοντας με δοκάρι στις καθυστερήσεις από στημένο. Αυτό ήταν το τρίτο σερί στο πρωτάθλημα όπου δεν καταφέρνει να κερδίσει (0-2-1), έχοντας κερδίσει μόνο τη Λυόν στα 5 τελευταία επίσημα. Over οι 9 από τις 12 τελευταίες φορές που φιλοξένησε τη Μάλαγα. Εκτός ο μεσοεπιθετικός Γκρανέρο (3 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ιφράν.


Εντός: 1-0-1
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-2-1

ΜΑΛΑΓΑ: Επιτέλους νίκη για τους Ανδαλουσιάνους, που ξέσπασαν πάνω στη Ράγιο, διασύροντάς την με 5-0. Πρωταγωνιστής ο νεοφερμένος Ελ Χαμνταουί, που στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα πέτυχε χατ-τρικ (31’, 62’, 67’), ενώ από ένα σημείωσαν οι Πορτίγιο (40’), Ελισέου (49’). Νίκη-ψυχολογίας για την ομάδα του Σούστερ, που είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο δύσκολο πρόγραμμα των προηγούμενων αγωνιστικών, όπου είχε πάρει μόλις ένα βαθμό, αλλά είχε κερδίσει τις εντυπώσεις (0-1 Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, 2-2 Σεβίλλη). Γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Σοσιεδάδ, over 4 από αυτά. Παραμένει εκτός ο αμυντικός Γουέλιγκτον.

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 1-1-2

Προβλέψεις στοίχημα: Συνεχίζουν τα δύσκολα τεστ για τη Μάλαγα, που εντυπωσίασε στο τελευταίο και η τύχη της γύρισε πίσω όσα της στέρησε στα προηγούμενα. Μίνι καμπή για τη Σοσιεδάδ, που μπορεί να είναι μεγάλη ευκαιρία για τη Μάλαγα, ώστε να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.87 (Stoiximan).




21:00 ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία (από 1993): 3-4-11
Πέρυσι: ΡΑΓΙΟ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 0-5

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Μας ξεγέλασε όλους στην πρεμιέρα (3-0 την Έλτσε), αλλά οι 3 σερί ήττες και τα 12 γκολ παθητικό στα 3 επόμενα έδειξαν πως έχει χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα και χρειάζεται ακόμα δουλειά. Την προηγούμενη Κυριακή δέχτηκε τη δεύτερη πεντάρα στα 3 τελευταία, χάνοντας πολύ εύκολα από τη Μάλαγα εκτός έδρας (5-0). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ρόδρι, ο αριστερός μέσος Χοσέ Κάρλος (1 συμμ.), ο εξτρέμ Ιάγκο Φαλκέ (1 συμμ.) και ο γνωστός μας Νέρι Καστίγιο. Τιμωρημένος ο επιθετικός Μπανγκουρά (3 συμμ.).

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 1-0-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μέσι που σημείωσε χατ-τρικ, μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις της στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας του Άγιαξ στο Καμπ Νου με 4-0. Ο Αργεντινός σημείωσε το πρώτο με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ στο 22’ και διεύρυνε το σκορ στο 55’. Στο 69’ ο Πικέ έκανε το 3-0 με κεφαλιά, με τον Μέσι να δίνει τέλος στη γιορτή στο 75’. Στο 77’ ο Βαλντές έπιασε πέναλτι των Ολλανδών, μπαίνοντας και αυτός έτσι στους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Στο πρωτάθλημα πάντως δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Σεβίλλη, παίρνοντας τελικά τη νίκη εντός έδρας με 3-2. Προηγούνταν με την κοντινή κεφαλιά του Ντάνι Άλβες από το 36’ από ασίστ του Μέσι, ο οποίος στο 75’ τελείωσε ωραίο συνδυασμό και έδειξε πως τελείωσε το παιχνίδι. Οι ολιγωρίες στην άμυνα επέτρεψαν στους Σεβιγιάνους να μειώσουν στο 80’ και να ισοφαρίσουν στο 90’ από κόρνερ, για να έρθει ο Σάντσες και να δώσει τη νίκη στους Καταλανούς στο 94’, με ακόμα μια ασίστ του Μέσι. Μετράει 5 σερί νίκες κόντρα στη Ράγιο. Εκτός ο Πουγιόλ, ο αριστερός μπακ Ζόρντι Άλμπα (3 συμμ.), ο μεσοεπιθετικός Αφελάι και ο εξτρέμ Κουένκα.

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 4-0-0

Προβλέψεις στοίχημα: Η Ράγιο παίζει ανοιχτά και μπορεί να βρει χώρους στην ούτως ή αλλιώς προβληματική άμυνα των Καταλανών (δέχτηκαν γκολ στα 3 από τα 4 φέτος για το πρωτάθλημα), Με ρίσκο το γκολ-γκολ (1.70 MyBet), για όποιον δεν εμπνέεται από κάτι τέτοιο, πάσο.




23:00 ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία (από 1993): 8-4-16
Πέρυσι: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 0-3

ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ: Σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό, αλλά όχι πολλές φάσεις, αναδείχτηκε ισόπαλη εκτός έδρας με την Έλτσε (0-0). Στα τελευταία λεπτά την έσωσε ο Μαρίνιο σε δύο περιπτώσεις, αλλά η γενική εικόνα κάνει δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Έβγαλε και πάλι τα καλά αμυντικά στοιχεία και εικόνα από την περσινή περίοδο, που με ομάδες τέτοιου επιπέδου είναι δύσκολο να χάσει. Γκολ-γκολ και over οι 5 από τις 7 τελευταίες φορές που φιλοξένησε την Ατλέτικο. Σημαντική η επιστροφή του μεσοεπιθετικού Έμπερτ. Θα λείψουν ο αμυντικός μέσος Βίκτορ Πέρεθ και ο επιθετικός Λάρσον.

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 1-1-2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Η επιστροφή της στο Τσάμπιονς Λιγκ συνοδεύτηκε με δίκαιη νίκη στο Βιθέντε Καλντερόν κόντρα στη Ζενίτ. Πήρε προβάδισμα στο 40’ με τον Μιράντα, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 58’ και να έχουν δοκάρι 4 λεπτά αργότερα. Η Ατλέτικο δεν πτοήθηκε, απάντησε γρήγορα με τον Τουράν (64’), ενώ ο Μπαπτιστάο έκανε στο 80’, το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα, έχοντας περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό πριν! Στο πρωτάθλημα έκανε το 4 στα 4 επικρατώντας εντός έδρας της Αλμερία με 4-2. Προηγήθηκε με 2-0 στο 37’ με το πέναλτι του Ντιέγκο Κόστα, έχοντας πάρει προβάδισμα στο 15’ με τον Βίγια. Στο 40’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν και έδειχναν να ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη η ομάδα του Σιμεόνε δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης και κλείδωσε τη νίκη με γκολ των Τιάγκο (64’), Ραούλ Γκαρσία (67’), επιτρέποντας στην Αλμερία να πετύχει ένα ακόμα γκολ στις καθυστερήσεις. Μαζί με τη Μπαρτσελόνα είναι οι μόνες που έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα, σε μια χρονιά που έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για τους Μαδριλένους. Μετράει 4 σερί νίκες κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 4-0-0

Προβλέψεις στοίχημα: Καλή ομάδα η Βαγιαδολίδ, αλλά μόνο σε καλή μέρα ή με ομάδες του επιπέδου της. Η Ατλέτικο δεν είναι σίγουρα τέτοια και φέτος θέλει και μπορεί να παραμείνει στην ελίτ. Καλή περίπτωση το διπλό στο 1.65 (GoalBet), αν και θα το θέλαμε ελαφρώς ψηλότερα.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση