» » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Premier League: Ντέρμπι μίσους στο Μάντσεστερ!


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Premier League: Ντέρμπι μίσους στο Μάντσεστερ!
15:30 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΤΟΟΥΚ

Προϊστορία: 43-20-23
Πέρυσι: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΣΤΟΟΥΚ 1-0

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ, ήταν πιο αποτελεσματική στην επανάληψη, παίρνοντας σημαντικό διπλό στη Μασσαλία με 1-2 (Γουόλκοτ 65’, Ράμσεϊ 84’). Η μείωση των Γάλλων ήρθε στις καθυστερήσεις με πέναλτι. Δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση και πιο σοβαρή σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, έχοντας σημειώσει 6 σερί νίκες στα τελευταία επίσημα. Στο πρωτάθλημα πέρασε εύκολα από το Στέιντιουμ οφ Λάιτ, επικρατώντας της Σάντερλαντ με 3-1, με τον Ζιρού να σκοράρει για 4 σερί στο πρωτάθλημα (11’) και τον Ράμσεϊ να αποδεικνύει ότι έχει πάρει τα πάνω (βοηθάνε και οι τραυματισμοί παιχτών στο κέντρο, που τον κρατάνε σταθερά στην ενδεκάδα), σκοράροντας τα άλλα δύο (67’, 76’). Μαζί με αυτά, έφτασε τα 5 γκολ στα 4 τελευταία επίσημα. Στο 48’ οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι.
Ντεμπούτο για τον Εζίλ, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ. Αήττητη στα 4 τελευταία κόντρα στη Στόουκ, την οποία έχει κερδίσει και στις 9 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε. Εκτός οι μέσοι Καθόρλα (3 συμμ./1 ασίστ), Ροσίτσκι (3 συμμ.), Αρτέτα, Ντιαμπί και οι επιθετικοί Ποντόλσκι (2 συμμ./2 γκ.), Τσάμπερλεϊν (1 συμμ./1 ασίστ). Αμφίβολος ο επιθετικός Σανόγκο (1 συμμ.).

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 3-0-1

ΣΤΟΟΥΚ: Ίσως στο καλύτερο παιχνίδι της ως σήμερα, πήρε δίκαια το βαθμό με τη Σίτι (0-0), που με λίγη τύχη θα μπορούσε να έχει γίνει νίκη. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, ενώ από την πλευρά της έπαιζε σαν να ήταν αυτή το φαβορί, πιέζοντας και δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες φάσεις. Παρέμεινε αήττητη για 3ο παιχνίδι (2-1-0), δείχνοντας ότι έχει αφήσει πίσω τη νωχελική και αντιποδοσφαιρική ομάδα που βλέπαμε πέρυσι, με τον Μαρκ Χιούζ να πιστώνεται τη μεγαλύτερη συνδρομή στην πολύ καλή εικόνα. Έχει κρατήσει το μηδέν στα δύο τελευταία. Εκτός ο αμυντικός Μουνιέσα και οι μέσοι Γουέλαν (3 συμμ.), Νες.

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 2-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Στα καλύτερα της η Άρσεναλ, που πηγαίνει από νίκη σε νίκη, πολύ καλή όμως και η Στόουκ μέχρι τώρα. Θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα τους κανονιέρηδες, που πιθανότατα θα βγάλουν κούραση από το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Ρίσκο με το under στο 2.20 (Stoiximan).



15:30 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΣΟΥΟΝΣΙ

Προϊστορία: 2-1-3
Πέρυσι: -

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Η Μάντσεστερ Γιουν. δεν ήταν σε καλή μέρα, αλλά πάλι δεν κατάφερε πολλά, χάνοντας στο Ολντ Τράφορντ με 0-2. Το πρώτο στις καθυστερήσεις τους ημιχρόνου από πέναλτι, το δεύτερο από απευθείας χτύπημα φάουλ στο 81’. Έχει πάντως κάθε λόγο να παραπονιέται για τη διαιτησία, αφού πολλές φορές οι παίχτες της Γιουν. εκβίασαν πέναλτι, ενώ στη φάση του πέναλτι αποβλήθηκε ο αμυντικός Ντιγκακόι, απόφαση μάλλον υπερβολική. Το γεγονός πάντως είναι ότι έφτασε τις 3 ήττες στις 4 πρώτες αγωνιστικές και οι μεγάλοι στόχοι με τα πολλά εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για μεταγραφές ακόμα δε δείχνουν να έχουν πιάσει τόπο. No goal τα 5 από τα 6 κόντρα στη Σουόνσι. Εκτός ο κίπερ Πράις, οι αμυντικοί Χαντ, Γουάρντ (3 συμμ.), ΜακΚάρθι, ο μέσος Γουίλιαμς (3 συμμ.) και ο επιθετικός Μάρεϊ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Παρ και οι μέσοι Μπολάσι, Τόμας. Τιμωρημένος ο αμυντικός Ντιγκακόι.

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-0-3

ΣΟΥΟΝΣΙ: Με τρόπο που έκανε αίσθηση ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα, αλώνοντας το Μεστάγια με 3-0. Καθοριστική η κόκκινη κάρτα που δέχτηκαν οι γηπεδούχοι στο 10’, με τον Μπόνι να ανοίγει το σκορ 4 λεπτά αργότερα. Ο Μίτσου που έδωσε την ασίστ στο πρώτο έκανε το 2-0 στο 58’, ενώ ο Ντε Γκουζμάν έγραψε το τελικό σκορ στο 62’ με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Στο πρωτάθλημα υποδέχθηκε τη Λίβερπουλ, με τον Σέλβεϊ (πρώην κόκκινος) να της δίνει προβάδισμα μόλις στο 2’, αλλά να επιτρέπει την ισοφάριση από δικό του λάθος μόλις 2 λεπτά αργότερα. Στο 36’ η Λίβερπουλ γύρισε το παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη οι Ουαλοί ήταν καλύτεροι, ισοφάρισαν με τον Μίτσου (64’), το πρώτο του γκολ φέτος στο πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια πίεσε για να πάρει το παιχνίδι, αλλά βρήκε απέναντι του τον κίπερ της Λίβερπουλ, που είπε όχι όπου χρειάστηκα. Αήττητη στα 4 τελευταία με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας, με τρεις νίκες στα πιο πρόσφατα. Χωρίς να δεχτεί γκολ και στα 4. Εκτός ο αμυντικός Νιλ Τέιλορ και οι βασικοί μέσοι Πάμπλο Ερνάντεθ (3 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), Κάνιας (3 συμμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-1-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Κρίσταλ Πάλας είναι καλή ομάδα, με πολύ καλές ομάδες, αλλά δεν έχει φανεί αυτό και στο γήπεδο. Η Σουόνσι παίζει σε πολλά ταμπλό φέτος και πιθανότατα να της βγει κούραση από το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πιθανή η ισοπαλία στο 3.30 (GoalBet).



18:00 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ

Προϊστορία: 7-8-15
Πέρυσι: -

ΚΑΡΝΤΙΦ: Δεύτερη σερί ισοπαλία για τους Ουαλούς, που πήραν δίκαια το βαθμό στην έδρα της Χαλ (1-1), σε ένα ματς που δε διεκδικεί δάφνες για την ποιότητα του ποδοσφαίρου. Δέχτηκε το γκολ στο 40’, ισοφαρίζοντας στο 59’ με τον Γουίτινχαμ, με τις δύο ομάδες να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τις λίγες ευκαιρίες που είχαν εκατέρωθεν. Αρκετά καλή η πορεία της Κάρντιφ ως τώρα, που παρέμεινε αήττητη για τρίτη αγωνιστική (1-2-0), έχοντας κερδίσει τη Μάντσεστερ Σίτι (3-2) και μένοντας στο 0-0 με την Έβερτον στα προηγούμενα, αμφότερα εντός έδρας. Αμφίβολος ο έμπειρος επιθετικός Κρεγκ Μπέλαμι (3 συμμ.). Εκτός ο βασικός κίπερ Μάρσαλ (3 συμμ.) και ο επιθετικός Κορνέλιους (1 συμμ.).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-2-1

ΤΟΤΤΕΝΑΜ: Είχε εύκολο έργο μεσοβδόμαδα κόντρα στην Τρόμσο, την οποία κέρδισε στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα με 3-0, με τον Βίλας Μπόας, να κάνει αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Πρωταγωνιστής ο Ντεφό, που αντικατέστησε τον Σολδάδο στην κορυφή της επίθεσης και πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο μέρος (21’, 30’). Δε χρειάστηκε να πατήσει γκάζι, αφού το ματς είχε ήδη κριθεί, χάνοντας καλές ευκαιρίες στη συνέχεια, με τον Έρικσεν να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 86’, το πρώτο γκολ του Ολλανδού με τη φανέλα της ομάδας. Στο πρωτάθλημα, πήρε εύκολα την τρίτη της νίκη, επικρατώντας εντός έδρας της Νόριτς με 2-0 (Σίγκουρντσον 28’, 49’), έχοντας και δοκάρι στην αρχή με τον Σολδάδο. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά την σεζόν, μετρώντας 6 νίκες στα 7 πρώτα επίσημα και χωρίς να δεχτεί γκολ σε καμία από αυτές. Εκτός οι μέσοι Καπού, Λένον και ο περιφερειακός επιθετικός Τσαντλί (3 συμμ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 1-1
Τελευταία 5: 3-0-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Η Κάρντιφ είναι αξιόμαχος αντίπαλος, ενώ η Τόττεναμ διαθέτει σίγουρα καλύτερη ομάδα και δείχνει ότι έχει αποκτήσει πνεύμα νικητή. Δύσκολη η πρόβλεψη, θα «τζογάρουμε» ποντάροντας στο λογικό εύρος γκολ (1.95 MyBet).



18:00 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Προϊστορία: 40-45-56
Πέρυσι: ΜΑΝ. ΣΙΤΙ-ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝ. 2-3

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Στο πιθανότατα χειρότερο παιχνίδι της φέτος, πρέπει να αισθάνεται τυχερή που απέφυγε την ήττα στο Μπριτάνια, όπου μοιράστηκε τους βαθμούς με τη Στόουκ (0-0). Καλύτερη η εικόνα στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πήρε δίκαια τη νίκη στην Τσεχία κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν. Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν είχε γκολ. Στην επανάληψη μπήκε δυνατά από νωρίς και άνοιξε το σκορ στο 48’ με τον Τζέκο, ο Γιάγια Τουρέ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ μόλις στο 58’ ο Αγουέρο σιγούρεψε τη νίκη για τους Σίτιζενς. Γκολ-γκολ και Over τα 5 από τα 6 τελευταία ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ. Έχει κάνει το 2 στα 2 εντός έδρας, κερδίζοντας Χαλ και Νιούκαστλ (2-0 και 4-0 αντίστοιχα). Εκτός οι αμυντικοί Κλισί (2 συμμ.), Ντεμικέλις, Ρίτσαρντς, αμφίβολος ο μεσοεπιθετικός Νταβίντ Σίλβα (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 2-0
Τελευταία 5: 2-1-1

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Έχοντας σε πολύ καλή βραδιά τον ανανεωμένο Γουέιν Ρούνεϊ, επικράτησε εύκολα της Λεβερκούζεν με 4-2 στο Ολντ Τράφορντ για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο διεθνής Άγγλος άνοιξε το σκορ στο 22’ και ήταν πολύ κινητικός σε όλο το πρώτο ημίχρονο, που βρήκε την ομάδα του να προηγείται. Οι γερμανοί έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 54’, αλλά οι μπέμπηδες πήραν και πάλι προβάδισμα με τον φαν Πέρσι στο 59’, ο Ρούνεϊ πέτυχε δεύτερο στο 70’ και έβγαλε την ασίστ στον Βαλέντσια για το 4ο, με τη Λεβερκούζεν απλά να μειώνει στο 88’. Θετικό το πρώτο βήμα στους ομίλους για τον Μόγιες, που έδωσε τον πρώτο του αγώνα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Στο πρωτάθλημα δεν έπιασε καλή απόδοση και δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κρίσταλ Πάλας. Ο Γιάνγκ που βουτούσε στην περιοχή από το πρώτο λεπτό, κέρδισε πέναλτι στο 45’, αφήνοντας άδικα τους φιλοξενούμενους με 10, με τον φαν Πέρσι ευστοχεί από την άσπρη βούλα. Ο Ρούνεϊ έκανε το 2-0 στο 81’ με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ. Τα προβλήματα με τον Μόγιες δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί, από την άλλη οι μεταγραφές τελείωσαν, οπότε δε φεύγει και έτσι ο Ρούνεϊ δείχνει να έχει πάρει τα πάνω του και πάλι, γεγονός που μπορεί να φέρει αρκετή ηρεμία στην ομάδα. Δεν έχει χάσει στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Σίτι, παίρνοντας ισάριθμες νίκες, έχοντας χάσει μόνο μία φορά στις 6 τελευταίες (4-1-1). Φέτος εκτός έδρας για το πρωτάθλημα έχει κερδίσει τη Σουόνσι (4-1) και έχασε στο ντέρμπι από τη Λίβερπουλ (0-1). Εκτός οι αμυντικοί Ράφαελ, Τζόουνς (3 συμμ.), ο μέσος Φλέτσερ και ο επιθετικός Γουέλμπεκ (3 συμμ./2 γκ.).

Εκτός: 1-0-1
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 2-1-1

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Ο Μόγιες τα πήγε πολύ καλά στην πρώτη του για το Τσάμπ. Λιγκ, θα δούμε πως θα τα πάει και στο πρώτο του μεγάλο τοπικό ντέρμπι. Το ίδιο ισχύει και για τον Πελεγκρίνι, ο οποίος σίγουρα δε θέλει να δει την ομάδα του να χάνει. Περιμένουμε δυνατό παιχνίδι, με το ρόστερ των δύο ομάδων να εγγυώνται το γκολ-γκολ (1.60 MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση