» » » » » » » Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Αμφίρροπη μάχη στο Ζερλάν


Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Αμφίρροπη μάχη στο Ζερλάν
15:00 ΛΟΡΙΑΝ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία (από 1998): 5-4-9
Πέρυσι: ΛΟΡΙΑΝ-ΜΑΡΣΕΪΓ 0-1

ΛΟΡΙΑΝ: Το μεσοβδόμαδο εκτός έδρας παιχνίδι με την Τουλούζ έμοιαζε ισορροπημένο και όδευε προς την ισοπαλία, αλλά δέχτηκε γκολ στο 71’, με το οποίο κρίθηκε η αναμέτρηση. Αυτή ήταν η 4η σερί εκτός έδρας ήττα για φέτος στο πρωτάθλημα. Την Κυριακή πήγε να πιαστεί στον ύπνο από τη Μπορντό στη Βρετάνη, η οποία πήρε προβάδισμα με 1-3 στο 30’, μείωσε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τον Μονέ-Πακέ και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντιαλό στο 58’. Συνολικά είναι χωρίς ήττα εδώ και τρεις αγωνιστικές (0-1-2), τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει ανάμεσα σε μέτωπο διοίκηση-Γκουρκιούφ και οπαδοί, κάτι που βγαίνει και στο γήπεδο. Δε θυμίζει σε τίποτα την πολύ καλή περσινή ομάδα. Εκτός ο αμυντικός Λαμίν Κονέ (4 συμμ.), ο μέσος Μπαρτέλμ (2 συμμ.), οι επιθετικοί Σουνού (4 συμμ.), Αλέν Τραορέ (2 συμμ.), Αλαντιέρ (1 συμμ./1 γκ.), Κερσιά.


Εντός: 2-1-0
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 1-1-3

ΜΑΡΣΕΪΓ: Την Τρίτη επέστρεψε στις νίκες μετά από 3 αγωνιστικές, επικρατώντας της Σεντ Ετιέν με 2-1. Με ένα γρήγορο ξέσπασμα προηγήθηκε με 2-0 (Μεντί 22’, Ιμπουλά 26’), αλλά και πάλι έκανε τα εύκολα δύσκολα, δεχόμενη πολύ γρήγορα την ισοφάριση από πέναλτι (32’), ενώ και στην επανάληψη είχε δύσκολες στιγμές. Την Κυριακή μοιράστηκε δίκαια την λευκή ισοπαλία εκτός έδρας με τη Μπαστιά. Την Τρίτη φιλοξενείται στη Γερμανία από τη Ντόρτμουντ. Εκτός ο μέσος Αλοέ και ο εξτρέμ Παγέ (5 συμμ./3 γκ.).

Εκτός: 2-2-0
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Υπάρχει αμφισβήτηση στη Μαρσέιγ, παρά την επιστροφή στις νίκες. Από την άλλη η κατάσταση της Λοριάν δεν είναι σίγουρα καλή, αλλά μόνο στην έδρα μαζεύει βαθμούς. Δύσκολη η πρόβλεψη, θα πάμε με την ισοπαλία στο (3.20 MyBet).



18:00 ΠΣΖ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Προϊστορία (από 1997): 15-5-8
Πέρυσι: ΠΣΖ-ΛΟΡΙΑΝ 3-1

ΠΣΖ: Την Τετάρτη έδειχνε να έχει ξεμείνει από δυνάμεις στη Βαλενσιέν, αλλά τελικά πήρε τη νίκη με γκολ του Καβάνι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ότι δηλαδή δε μπόρεσε να κάνει με τη Μονακό την Κυριακή στο Παρκ ντε Πρενς, όπου έμεινε στο 1-1, αν και ήταν καλύτερη από τους Μονεγάσκους. Το σκορ άνοιξε ο Ιμπραΐμοβιτς στο 5’, για να ισοφαριστεί η ομάδα του στο 20’ και παρότι είχε περισσότερες ευκαιρίες, το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος. Την Τετάρτη υποδέχεται τη Μπενφίκα για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπ. Λιγκ. Μετράει 8 σερί νίκες κόντρα στην Τουλούζ, μαζί με μία για το κύπελλο πέρυσι. Εκτός ο αμυντικός Τιάγκο Σίλβα (5 συμμ.).

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 4-1-0

ΤΟΥΛΟΥΖ: Πέτυχε τη δεύτερη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα, μετά το 1-0 κόντρα στη Λοριάν, με ακόμα ένα γκολ του Μπράιτβαϊτ (71’), ο οποίος αποδεικνύεται «λίρα εκατό», φτάνοντας αισίως τα 3 στο πρωτάθλημα. Το ματς ήταν μοιρασμένο και δέχτηκε και αυτή αρκετές φάσεις. Την Κυριακή είχε πάρει μεγάλο διπλό στη Σεντ Ετιέν με 2-1, η πρώτη της νίκη για φέτος. Βρέθηκε να χάνει από το 18’, αλλά ανέβηκε στην επανάληψη και με τον Δανό να ισοφαρίζει (63’), έφτασε σε δεύτερο λίγο αργότερα με τον Σιλά (72’). Αήττητη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (2-1-0), που εκτός από ψυχολογική ανάταση, έφεραν και βαθμούς που είχε αποτύχει να μαζέψει στις πρώτες αγωνιστικές. Ακόμα και τότε όμως, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα, είχαμε τονίσει ότι πρόκειται για καλή ομάδα και δε θα αργούσαν να έρθουν. Over τα 6 τελευταία κόντρα στην Παρί. Εκτός ο αμυντικός Ακπά Ακπρό, ο μεσοεπιθετικός Ρομάν και ο επιθετικός Μπεν Μπασάτ (2 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-1-2
Γκολ: 3-6
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σε ανοδική πορεία η Τουλούζ, αλλά δεν είμαστε βέβαιοι ότι μπορεί να κάνει τη ζημιά στο Παρίσι. Μπορεί πάντως να πετύχει ένα τέρμα, που θα μας δώσει το γκολ-γκολ (2.30 Stoiximan).



21:00 ΕΒΙΑΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ

Προϊστορία (από 2011): 0-3-3
Πέρυσι: ΕΒΙΑΝ-ΜΠΟΡΝΤΟ 0-0

ΕΒΙΑΝ: Προερχόταν από τρεις καλές εμφανίσεις (2-1-0), έχοντας μείνει στο εντός έδρας 2-2 με τη Μονπελιέ, όπου βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 52’, αλλά ισοφάρισε σε ένα τρίλεπτο ξέσπασμα (Βας 74’, Σουγκού 77’) και θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη μετά το 85’, όπου οι γηπεδούχοι έμειναν με 10. Στο μεσοβδόμαδο πάντως με τη Λιλ, δε μπόρεσε να κάνει και πολλά και παρουσιάζοντας μεγάλα αμυντικά κενά έχασε δίκαια με 0-3. Over τα 5 τελευταία της παιχνίδια, γκολ-γκολ 4 από αυτά. Έχει δεχτεί γκολ και στα 6 φετινά. Εκτός οι αμυντικοί Ερέ (3 συμμ./1 γκ.), Φοφανά, ο μέσος Μπαουϊά και ο επιθετικός Μάρκο Ρούμπεν (1 συμμ.).

Εντός: 1-2-1
Γκολ: 6-6
Τελευταία 5: 2-1-2

ΜΠΟΡΝΤΟ: Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχονται οι Γιρονδίνοι. Την Κυριακή, μπορούσε και τη νίκη στην έδρα της Λοριάν, έχοντας πάρει προβάδισμα στο 8’ με πέναλτι του Ντιαμπατέ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 23’, αλλά πήρε πολύ γρήγορα προβάδισμα δύο τερμάτων (Σερτίκ 24’, Σαϊβέ). Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 44’ και στο 58’ έφεραν το παιχνίδια. Αμφότερες προσπάθησαν να μη χάσουν το αποτέλεσμα ως το τέλος. Την Τετάρτη έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Ρεμς, αν και επίσης θα δικαιούνταν κάτι παραπάνω, παίζοντας πολύ καλύτερα ειδικά στο πρώτο μέρος. Την Πέμπτη υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα. Χωρίς νίκη στις 4 τελευταίες αγωνιστικές (0-2-2). Αήττητη στις 6 αναμετρήσεις της με την Εβιάν (3-3-0), οι 3 ισοπαλίες όλες με 0-0, οι νίκες έγιναν με Over και γκολ-γκολ. Εκτός οι αμυντικοί Σαλμέ, Φομπέρ (2 συμμ.), Σάβιτς και ο μέσος Ποκό (5 συμμ.).

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 5-6
Τελευταία 5: 1-2-2

Πρόταση πάμε στοίχημα: Αν η Μπορντό παίξει το ίδιο καλά με τα τελευταία και εκμεταλλευτεί τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων, μπορεί να αποφύγει την ήττα. Χ2 στο 1.50 (GoalBet).



21:00 ΛΥΟΝ – ΛΙΛ

Προϊστορία (από 1994): 12-9-14
Πέρυσι: ΛΥΟΝ-ΛΙΛ 1-3

ΛΥΟΝ: Με τον Γκομίς να ξεκινάει και πάλι βασικός και να ισοφαρίζει το γκολ της Ναντ (26’), η Λυόν έφτασε δίκαια στην επικράτηση με 3-1. Τα άλλα δύο οι Γκρενιέ (55’), Μπριάντ (73’). Δε μπόρεσε όμως να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα και έτσι έχασε δίκαια μεσοβδόμαδα εκτός έδρας από την Αζαξιό με 1-2. Πίσω στο σκορ στο 18’, ισοφάρισε με τον Μαλμπράνκ στο 56’, αλλά βγάζοντας πολλά αμυντικά προβλήματα στη συνέχεια, δέχτηκε και δεύτερο στο 70’. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία 8 σε όλες τις διοργανώσεις. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Βιτόρια Γκιμαράες για το Γιουρόπα. Εκτός ο νο 1 κίπερ Βερκούρτ και ο εκτελών χρέη βασικού Άντονι Λόπες, οι αμυντικοί Μπίσεβατς (5 συμμ.), Νταμπό (1 συμμ.), οι μέσοι Γκεζάλ, Ντανίκ και ο μεσοεπιθετικός Γκουρκιούφ (4 συμμ./2 γκ./2 ασίστ). Τιμωρημένος ο επιθετικός Λακαζέ (6 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 7-2
Τελευταία 5: 1-1-3

ΛΙΛ: Ανεβασμένη η Λιλ, που πέτυχε δύο κολλητές νίκες. Την Κυριακή, με πρωταγωνιστή τον Ρου, που είχε να σκοράρει από τον περασμένο Μάρτιο, επικράτησε δίκαια της Σοσό εκτός έδρας με 0-2 (34’, 37’). Μεσοβδόμαδα της βγήκαν όλα στο μέτριο κατά τα άλλα παιχνίδι με την Εβιάν και έφτασε σε μία άνετη εντός έδρας νίκη με 3-0 (Καλού 12’, Χάνσεν αυτ. 32’, Ροντελέν 71’, το δεύτερο από σουτ του Ρου). No goal τα 5 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στα 4 από τα 5 τελευταία. Γκολ-γκολ τα 9 τελευταία κόντρα στη Λυόν, over 6 από αυτά. Εκτός ο εξτρέμ Μέντες (4 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός ντε Μέλο.

Εκτός: 1-1-1
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Αυτή τη στιγμή η Λιλ δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, αλλά από την άλλη πρέπει να τα περιμένουμε όλα από τη φετινή Λυόν. Δύσκολο το σημείο, το γκολ-γκολ έχει σαφώς καλύτερες τύχες (1.83 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση