» » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Primera Division: Θα σπάσει την παράδοση η Ατλέτικο στο μαδριλένικο ντέρμπι;


Προβλέψεις Στοίχημα Primera Division: Θα σπάσει την παράδοση η Ατλέτικο στο μαδριλένικο ντέρμπι;
17:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ

Προϊστορία (από 1993): 12-2-4
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 0-1

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Η εβδομάδα που πέρασε άνηκε στον Τζούκιτς, που πανηγύρισε δύο σερί νίκες και σταμάτησε για την ώρα τους… τριγμούς στην καρέκλα του. Προερχόταν από τη βαριά ήττα από τη Σουόνσι και χρειαζόταν οπωσδήποτε μια καλή εμφάνιση, κάτι που πέτυχε στο Μεστάγια κόντρα στη Σεβίλλη με 3-1. Ο Ζόνας σκόραρε στο 32’ και 73’, με τους φιλοξενούμενους να έχουν μειώσει στο 52’. Στο 82’ ο Βίκτορ Ρουίθ πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Βαλένθια, για να σφραγίσει τη νίκη, ενώ στο τέλος έφτασε πολύ κοντά και σε 4ο. Μεσοβδόμαδα είχε πολύ δύσκολο έργο στη Γρανάδα, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει το τρίποντο με γκολ του Ζόνας στις καθυστερήσεις. Ο κεντρικός αμυντικός Ραμί αποτελεί παρελθόν από την ομάδα, αφού τιμωρήθηκε για αρνητικές δηλώσεις του για την ομάδα και τον Τζούκιτς. Την Πέμπτη παίζει στη Ρωσία με την Κούμπαν Κράσνονταρ. Εκτός ο κίπερ Γκουαΐτα, ο αμυντικός Ρικάρντο Κόστα (4 συμμ./2 γκ.) και ο φορ Πόστιγκα (4 συμμ./3 γκ.).


Εντός: 2-0-1
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 3-0-3

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ: Είχε δύσκολο έργο την εβδομάδα που πέρασε και γνώρισε ήττες και στα δύο της παιχνίδια, αμφότερα με «τεσσάρες». Αρχικά έχασε από τη Μπαρτσελόνα εντός με 0-4, ενώ ακολούθησε η ήττα στη Σεβίλλη με 1-4. Ο Αντριάν είχε μειώσει σε 1-2 στο 55’, αλλά η ομάδα του έμεινε με 10 στο 65’ (Γκάλβεζ), δεχόμενη τρίτο στο 80’ και ένα ακόμα όταν έμεινε με 9 (88’, αποβολή ο Βιέρα 82’). Αυτή ήταν η 5η σερί ήττα, αν και είχε δύσκολο έργο κόντρα σε Ατλέτικο, Μάλαγα, Μπαρτσελόνα, Σεβίλλη, το οποίο συνεχίζεται και σήμερα κόντρα στη Βαλένθια. Στο μόνο που μπορούσε να σώσει κάτι ήταν στο εντός με τη Λεβάντε, αλλά και εκεί έχασε (1-2 εντός). Ντροπιαστικές οι εμφανίσεις της εκτός έδρας, όπου έχει δεχτεί ήδη 14 γκολ σε 3 εξόδους, δείγμα των πολύ σοβαρών αμυντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Μετά το 3-0 στην πρεμιέρα με την Έλτσε, έχει δεχτεί συνολικά 20 γκολ σε 5 αγωνιστικές. Η περσινή της νίκη στο Μεστάγια ήταν η πρώτη για τη Ράγιο στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων εκεί. Τιμωρημένος ο αμυντικός Αλεχάντρο Γκάλβεζ (4 συμμ.) και ο μέσος Βιέρα (1 συμμ.). Εκτός ο αμυντικός Ρόδρι και οι μέσοι Φαλκέ (1 συμμ.), Χοσέ Κάρλος (1 συμμ.), Νέρι Καστίγιο. Αμφίβολος ο αμυντικός Τίτο (4 συμμ.).

Εκτός: 1-14
Γκολ: 0-0-3
Τελευταία 5: 1-0-5

Προβλέψεις στοίχημα: Η Βαλένθια δεν έγινε "ομαδάρα", για να δίνεται στο 1.30 και ας προέρχεται από δύο σερί νίκες. Η Βαγιεκάνο θα ψάξει αντίδραση, αλλά εκτίθεται πάντα από την άμυνα της. Δεν περιμένουμε να κλειστεί, άλλωστε δε το έχει, κάτι που κάνει το γκολ-γκολ αρκετά πιθανό (1.66 Stoiximan).



19:00 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Προϊστορία (από 2007): 0-2-8
Πέρυσι: -

ΑΛΜΕΡΙΑ: Έμεινε ζωντανή στο Λα Ροσαλέδα κόντρα στη Μάλαγα για ένα ημίχρονο, αλλά στην επανάληψη παραδόθηκε αρκετά εύκολα, δεχόμενη και τα δύο γκολ (68’, 92’). Το Σάββατο είχε μείνει στο 2-2 εντός έδρας κόντρα στη Λεβάντε. Είχε προηγηθεί στο τέλος του πρώτου μέρους με πέναλτι του Βέρθα, με τον Σούσο να διπλασιάζει τα τέρματα της στην αρχή της επανάληψης (51’). Καθοριστική η κόκκινη που δέχτηκε ο Κρίστιαν Φερνάντεθ στο 54’, επιτρέποντας στους φιλοξενούμενους να μειώσουν με πέναλτι και να ισοφαρίσουν στο 60’. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει, παραμένοντας μαζί με την άλλη νεοφώτιστη Έλτσε, χωρίς νίκη σε 6 αγώνες (0-3-3). Και οι τρεις ισοπαλίες ήταν 2-2. Χωρίς απουσίες απόψε.

Εντός: 0-2-1
Γκολ: 6-7
Τελευταία 5: 0-3-3

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Καταλανοί, που έκαναν το 6 στα 6, παίρνοντας δύο άνετες νίκες με Ράγιο Βαγιεκάνο και Σοσιεδάδ. Το Σάββατο ταξίδεψε στη Μαδρίτη και με πρωταγωνιστή τον Πέδρο, που σημείωσε χατ-τρικ (33’, 47’, 72’) πέρασε άνετα με 4-0. Το σκορ έκλεισε ο Φάμπρεγκας στο 80’. Την Τρίτη υποδέχτηκε τη Σοσιεδάδ, τελειώνοντας το   ματς στο πρώτο μέρος, με τον Νέιμαρ να ανοίγει λογαριασμό στο πρωτάθλημα (5’), τον Μέσι να κάνει το 2-0 στο 8’ και τον Μπούσκετς να σημειώνει το τρίτο, πέμπτο συνολικά σε 7 χρόνια στην ομάδα. Οι Βάσκοι μείωσαν απλά στο 66’, με τον Μπαρτρά να κλείνει το σκορ στο 77’. Την Τρίτη φιλοξενείται από τη Σέλτικ. Αήττητη από την Αλμερία στις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (8-2-0). Εκτός οι αμυντικοί Μασεράνο (4 συμμ.), Ζόρντι Άλμπα (3 συμμ.), Πουγιόλ, ο μέσος Αφελάι και ο εξτρέμ Κουένκα.

Εκτός: 3-0-0
Γκολ: 8-2
Τελευταία 5: 6-0-0

Προβλέψεις στοίχημα: Δε γίνεται ούτε λόγος σύγκρισης. Αν αξίζει κάτι, είναι το αμφισκόρ, αφού η Μπαρτσελόνα μπορεί να δεχτεί γκολ από οποιονδήποτε αποφασίσει να την πιέσει ψηλά, ενώ και η Αλμερία, με εξαίρεση το τελευταίο, σκοράρει ανελλιπώς. Γκολ-γκολ στο 1.60 (MyBet).



21:00 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία (από 1994): 10-7-11
Πέρυσι: ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2-1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Φάνηκε λίγη στο Καμπ Νου κόντρα στη Μπαρτσελόνα, καθώς βρέθηκε να χάνει στο 23’ με 0-3, αν και ξεκίνησε την αναμέτρηση με δοκάρι μόλις στο 3’. Ο Ντε Λα Μπέλα μείωσε προσωρινά στο 64’, αλλά οι γηπεδούχοι έγραψαν το τελικό 1-4 στο 77’. Αυτό ήταν το πρώτο γκολ που πέτυχε στα 4 τελευταία επίσημα. Το Σάββατο υποδέχτηκε τη Μάλαγα, με τις δύο ομάδες να έχουν κάποιες ευκαιρίες, αλλά να δείχνουν τελικά ότι βολεύονται και από την ισοπαλία (0-0). Δεν είναι καλά τα πράγματα για τους Βάσκους, που εκτός της πρεμιέρας, δεν έχουν κερδίσει στα 5 επόμενα στο πρωτάθλημα (0-3-2), αφήνοντας πίσω πολύ γρήγορα το καλό πρόσωπο που έδειξε στις πρώτες αγωνιστικές και στα ματς με τη Λυόν. Την Τετάρτη φιλοξενείται από τη Λεβερκούζεν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κερδίσει τη Σεβίλλη και στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις τους. Εκτός ο αμυντικός Εστράδα (2 συμμ.), οι μέσοι Πριέτο (4 συμμ./1 γκ./1 ασίστ), Θουρουτούθα (4 συμμ.), Γκρανέρο (3 συμμ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Ιφράν.

Εντός: 1-1-1
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-3-2

ΣΕΒΙΛΛΗ: Την Κυριακή μπλοκαρίστηκε από τη Βαλένθια στο Μεστάγια και γνώρισε δίκαια την ήττα με 1-3. Ανοιχτό το πρώτο μέρος, όπου βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται (32’). Ισοφάρισε στο 52’ με τον Γκαμέιρο, αλλά στη συνέχεια οι νυχτερίδες ήταν πολύ καλύτερες και σημείωσαν τα άλλα δυο (73’, 82’). Άμεση η απάντησή της, επικρατώντας της Ράγιο Βαγιεκάνο στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν με 4-1. σημειώνοντας έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Με ηγέτη τον Ράκιτιτς έφτασε στο 2-0 (17’ πεν., 53’), οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 55’, αλλά έμειναν με 10 στο 65’ και με 9 στο 82’, επιτρέποντας στους Σεβιγιάνους να πετύχουν άλλα δύο, με τον νεοεισελθόντα Μπακά (80’, 88’), τα πρώτα γκολ στο πρωτάθλημα. Την Πέμπτη υποδέχεται τη Φράιμπουργκ για το Γιουρόπα. Εκτός οι αμυντικοί Ναβάρο (3 συμμ.), Καρίσο, Σισίνιο, οι μέσοι Βιτόλο (4 συμμ./1 ασίστ), Μ’Μπιά (2 συμμ./1 ασίστ), Ρέγες και ο επιθετικός Τσερίσεφ.

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 3-6
Τελευταία 5: 1-2-3

Προβλέψεις στοίχημα: Κακό διάστημα διανύει η Σοσιεδάδ, αλλά δεν είναι εύκολο να την κοντράρεις στο Ανοέτα, ειδικά με τον απρόβλεπτη Σεβίλλη, που έχει μονάδες, αλλά όχι σταθερότητα. Έχοντας και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα ίσως να μη ρισκάρουν και πολύ, μένοντας πιθανότατα στην ισοπαλία (3.45 MeridianBet).



23:00 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προϊστορία (από 1993): 27-9-3
Πέρυσι: ΡΕΑΛ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ 2-0

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Με πέναλτι που δε θα έπαιρνε ούτε ο Ολυμπιακός την εποχή της παράγκας, πέρασε με μεγάλη δυσκολία από την έδρα της Έλτσε. Ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 51’, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 91’, αλλά ο Πορτογάλος έδωσε τη νίκη στη Βασίλισσα, σκοράροντας από την άσπρη βούλα στο 95’. Καθαρή η νίκη της την Κυριακή με τη Χετάφε στο Μπερναμπέου. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 5’, κάτι που την ταρακούνησε αρκετά και έφτασε τελικά στην επικράτηση με 4-1. Ο Ρονάλντο σημείωσε πάλι άλλα δύο (34’ πεν., 91’), από ένα σκόραρα οι Πέπε 19’, Ίσκο 59’. Έχει δεχτεί γκολ και στα τρία πρώτα εντός έδρας για το πρωτάθλημα. Γκολ-γκολ και Over τα 5 από τα 6 στην Πριμέρα. Την Τετάρτη υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Εκτός ο αμυντικός Μαρσέλο (3 συμμ./1 ασίστ), ο Τσάμπι Αλόνσο και ο Μπέιλ (1 συμμ.).

Εντός: 3-0-0
Γκολ: 9-3
Τελευταία 5: 5-1-0

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χέρι-χερι με τη Μπαρτσελόνα στην κορυφή συνέχισε η Ατλέτικο, που έκανε το 2 στα 2 απέναντι σε Βαγιαδολίδ και Οσασούνα. Το Σάββατο επικράτησε δίκαια εκτός έδρας της πρώτης, με σκόρερ τους Ραούλ Γκαρθία (56’), Ντιέγκο Κόστα (72’). Μεσοβδόμαδα είχε κάποιες δύσκολες στιγμές με την Οσασούνα εντός έδρας, αλλά τελικά δεν ήταν αρκετές για να της στερήσουν τη νίκη. Πρωταγωνιστής ο Ντιέγκο Κόστα, που σκόραρε δις (18’, 25’) και έφτασε έτσι τα 7 γκολ στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 42’ και έβγαλαν κάποιες καλές φάσεις στη συνέχεια, αλλά στο τελευταίο 20λεπτο η Ατλέτικο να κλειδώσει το παιχνίδι. Ήταν «πελάτισσα» της Βασίλισσας τα εδώ και αρκετά χρόνια (0-6-19), αν και πήρε το αίμα της πίσω κατακτώντας πέρυσι το κύπελλο, κόντρα στη μισητή συμπολίτισσα, η πρώτη νίκη της Ατλέτικο από το 1999! Αμφίβολος ο μέσος Μάριο Σουάρεθ (2 συμμ.), εκτός ο φορ Αντριάν (3 συμμ.).

Εκτός: 3-0-0
Γκολ: 7-2
Τελευταία 5: 6-0-0

Προβλέψεις στοίχημα: Η Ατλέτικο δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ. Η Ρεάλ από την άλλη, παίρνει τα αποτελέσματα, αλλά τα έχει βρει σκούρα πολλές φορές. Ίσως ήρθε η ώρα να τελειώσει το αρνητικό σερί των Ροχιμπλάνκος. Ή τουλάχιστον να αποφύγουν την ήττα στο Μπερναμπέου. Χ2 στο 2.20 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση