» » » » » » Προγνωστικά Στοίχημα Serie A: Προβληματίζει η Σαμπντόρια


Προγνωστικά Στοίχημα Serie A: Προβληματίζει η Σαμπντόρια
19:00 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ

Προϊστορία (από 1993): 14-13-11
Πέρυσι: ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 3-1

ΚΑΛΙΑΡΙ: Μπορεί η Φιορεντίνα να είχε το πάνω χέρι στην μεταξύ τους αναμέτρηση, αλλά αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία 25’, πήρε δίκαια το βαθμό εκτός έδρας. Είχε κάποιες καλές στιγμές στην επανάληψη, δέχτηκε το γκολ στο 72’, αλλά ισοφάρισε στο 89’ με τον Πινίγια. Σημαντικός βαθμός κόντρα σε μια ομάδα με σίγουρα πολύ μεγαλύτερες βλέψεις. Γκολ-γκολ και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα, 4 μαζί με το παιχνίδι κυπέλλου. Αήττητη στα 9 τελευταία με αντίπαλο την Σαμπντόρια (5-4-0). Εκτός ο δεξιός μπακ Πιζάνο, ακόμα δεν έχουν έρθει τα χαρτιά του αριστερού εξτρέμ Ιμπραΐμι.


Εντός: 1-0-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 1-1-1

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Απογοήτευσε για ακόμη μια φορά τον κόσμο της, χάνοντας δίκαια στο ντέρμπι της Γένοβας με 0-3. Η Τζένοα άνοιξε το σκορ με το καλημέρα (9’), οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν, αν και είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους, με τους φιλοξενούμενους να σημειώνουν με δύο ευκαιρίες άλλα δύο γκολ στην επανάληψη (50’, 66’). Άσφαιρη είχε μείνει και στο πρώτο εντός έδρας με τη Γιουβέντους (0-1). Μοναδικός της βαθμός ως τώρα το εκτός 2-2 με τη Μπολόνια. Μετράει μόλις μία νίκη στις 18 τελευταίες εξόδους της στο πρωτάθλημα. Under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Κάλιαρι. Μοναδική απουσία ο βασικός επιθετικός Έντερ (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 0-1-0
Γκολ: 2-2
Τελευταία 5: 0-1-2

Προγνωστικά στοίχημα: Σε καλύτερη κατάσταση η Κάλιαρι, που κυνηγάει περισσότερο τα παιχνίδια της και διαθέτει παίχτες σε καλή φόρμα. Η Σαμπντόρια δείχνει πως θέλει δουλειά και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, τότε δύσκολα να χαλάσει ο άσος (2.10 Stoiximan).




19:00 ΚΙΕΒΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Προϊστορία (από 2001): 6-9-9
Πέρυσι: ΚΙΕΒΟ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2-2

ΚΙΕΒΟ: Λίγη μπροστά στη Λάτσιο, φέτος δεν κατάφερε να κάνει πάλι την έκπληξη και ηττήθηκε πολύ εύκολα στο Ολίμπικο με 0-3. Το ματς έληξε ουσιαστικά στο ημίχρονο, όπου δέχτηκε και τα τρία γκολ (8’, 38’, 41’). Οι λατσιάλι την έπιασαν κοιμώμενη, κλέβοντας ουσιαστικά το παιχνίδι και χωρίς να παίξουν τρομερό ποδόσφαιρο, με τη Κιέβο να πιέζει όσο μπορεί, αλλά να μη δημιουργεί ουσιαστικά τελική φάση. Παρέμεινε χωρίς νίκη για 3η αγωνιστική (0-1-2), με μοναδικό πόντο το 0-0 με την Πάρμα στην πρεμιέρα. Over και γκολ-γκολ τα 5 από τα 6 τελευταία με αντίπαλο την Ουντινέζε. Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Νταϊνέλι, ο κεντρικός μέσος Γκουάνα και ο δεξιός εξτρέμ Κούπιζ.

Εντός: 0-0-1
Γκολ: 2-4
Τελευταία 5: 0-1-2

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Μέτριο το παιχνίδι της με τη Μπολόνια, είχε μια σχετική υπεροχή, που δεν καρποφόρησε, δεχόμενη γκολ από απευθείας φάουλ στο 71’. Πίεσε περισσότερο ως το τέλος και τελικά τη λύτρωσε για ακόμα μια φορά, η ηγετική μορφή της ομάδας, Αντόνιο Ντι Νατάλε στο 85’. Δεν ήταν το ίδιο καλή όπως στο τελευταίο εντός με την Πάρμα (3-1), μετρώντας ως τώρα μία από όλα (1-1-1), έχοντας χάσει εύκολα στην πρεμιέρα από τη Λάτσιο. Γκολ-γκολ και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Συνολικά μετράει 7 σερί στο πρωτάθλημα. Αήττητη στις 5 τελευταίες επισκέψεις της στο Μπεντεγκόντι (2-3-0). Εκτός ο τερματοφύλακας Μπρκιτς και ο αμυντικός Ερτό (1 συμμ.). Αμφίβολοι οι αμυντικοί Ντομίτσι (2 συμμ.), Βίντμερ, Μπάστα και ο μέσος Πίντσι (1 συμμ.).

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 1-2
Τελευταία 5: 1-1-1

Προγνωστικά στοίχημα: Η Κιέβο θα κοιτάξει αρχικά να προστατέψει την ευάλωτη άμυνα της, με την Ουντινέζε να υπερέχει σε μονάδες. Περιμένουμε οι γηπεδούχοι να δώσουν τέμπο και αυτό σημαίνει αργός ρυθμός, που μπορεί να οδηγήσει στο no goal (1.95 GoalBet).




21:45 ΤΖΕΝΟΑ - ΛΙΒΟΡΝΟ

Προϊστορία (από 2002): 1-4-3
Πέρυσι: -

ΤΖΕΝΟΑ: Ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της Γένοβας, επικρατώντας στην έδρα της Σαμπντόρια με 3-0. Το γκολ του Αντονίνι στο 9’ την έβαλε μπροστά στο σκορ και άγχωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν απείλησαν ουσιαστικά, έχοντας φλύαρη υπεροχή. Άκρως αποτελεσματική στην επανάληψη, με τρεις φάσεις στο πρώτο 20λεπτο, έβαλε άλλα δύο (Καλαΐό 50’, Λόντι 66’), πανηγυρίζοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη φέτος στο πρωτάθλημα. Διαφορετική η εικόνα της στο παιχνίδι, αν και βοήθησε κατά πολύ αυτή των γηπεδούχων, σε μια χρονιά που δε ξεκίνησε καλά (αποκλεισμός στο κύπελλο από Σπέτσια, ήττες από Ίντερ και Φιορεντίνα). Οι 6 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Λιβόρνο ήταν γκολ-γκολ, άλλες τόσες όμως και under. Αντιμετωπίζει θέση στο αριστερό μπακ, αφού ο Αντονέλι (2 συμμ.). είναι τραυματίας και ο Μαρκέζε τιμωρημένος. Υπάρχει ωστόσο και ο 3ος της παρέας, Αντονίνι για να καλύψει το κενό. Ωστόσο δίνεται και αυτός αμφίβολος. «Παίζει» επίσης για τους αμυντικούς Μανφρεντίνι (3 συμμ.), Γκαμπερίνι (1 συμμ.) και για τους μέσους Κούκα (2 συμμ.), Στουράρο (1 συμμ.).

Εντός: 0-0-1
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 1-0-2

ΛΙΒΟΡΝΟ: Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο με την Κατάνια, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Στην επανάληψη της άρκεσε ένα 6λεπτο ξέσπασμα με πρωταγωνιστή τον Παουλίνιο, ο οποίος σκόραρε δις (66’, 72’). Στη συνέχεια έπαιξε για να κρατήσει το αποτέλεσμα και στάθηκε τυχερή που τα κατάφερε, με τους φιλοξενούμενους να έχουν 2 πολύ καλές ευκαιρίες και δοκάρι στο 80’. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη, βαθμοί που στο τέλος αναμένονται να φανούν πολύ σημαντικοί. Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση κόντρα στην Τζένοα, από την οποία έχει χάσει μόλις μία φορά σε 8 αναμετρήσεις (3-4-1). Εκτός ο τερματοφύλακας Ντε Λουσία, ο μεσοεπιθετικός Μπότα και οι επιθετικοί Σιλιγκάρντι (1 συμμ.), Μιγκέλ Μπόρχα. Αμφίβολος ο μπακ Έμερσον (3 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-0-1

Προγνωστικά στοίχημα: Αλλαγή προφίλ στην Τζένοα, που υποδέχεται την πολύ επικίνδυνη Λιβόρνο, η οποία θα προσπαθήσει να χτυπήσει και αυτό το παιχνίδι, με μια ομάδα που φαντάζει στα μέτρα της. Την αδικούν οι τιμές του άσου. Αν την Τζένοα δεν την συνεπάρει ο ενθουσιασμός από τη νίκη στο ντέρμπι της πόλης, η ισοπαλία είναι το πιο πιθανό αποτέλεσμα (3.60 Novibet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση