» » » » » Προγνωστικά Primera Division: «Τρίζει» η καρέκλα του Τζούκιτς!


Προγνωστικά Primera Division: «Τρίζει» η καρέκλα του Τζούκιτς!
13:00 ΜΠΕΤΙΣ – ΓΡΑΝΑΔΑ

Προϊστορία (από 2010): 4-0-3
Πέρυσι: ΜΠΕΤΙΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ 1-2

ΜΠΕΤΙΣ: Δίκαιη η μοιρασιά στο 0-0 της πρεμιέρας των ομίλων του Γιουρόπα, όπου υποδέχτηκε τη Λυόν. Πολύ η καλύτερη η εικόνα της στο πρωτάθλημα, όπου επικράτησε δίκαια της Βαλένθια στο Βιγιαμαρίν με 3-1, πετυχαίνοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη στην Πριμέρα. Πρωταγωνιστές οι Χορχέ Μολίνα, Σάλβα Σεβίγια, με τον πρώτο να σκοράρει στο 9’ και να δίνει την ασίστ στο δεύτερο, ενώ ο Σεβίγια πέτυχε τα άλλα δύο (22’, 34’) και έδωσε την ασίστ στο πρώτο. Με το ματς να έχει κριθεί, χαλάρωσε στην επανάληψη, επιτρέποντας απλά τη μείωση στο 67’. Over οι 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Γρανάδα, γκολ-γκολ οι 5 από αυτές. Εκτός οι μέσοι Κάρλος Πέρεθ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Βιλαρτσάο.


Εντός: 1-0-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-1-2

ΓΡΑΝΑΔΑ: Ούτε στο δεύτερο εντός έδρας κατάφερε να πάρει κάτι, χάνοντας και πάλι με 0-1 από την Εσπανιόλ, όπως είχε συμβεί και στο προηγούμενο από τη Ρεάλ. Άδικη σε γενικές γραμμές η ήττα, χάνοντας τεράστια ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει οριακά στη γραμμή, με το γκολ της Εσπανιόλ να έρχεται στο 76’ από έμμεσο, που δόθηκε ωστόσο λανθασμένα, αφού ο αμυντικός δεν γύρισε εσκεμμένα τη μπάλα στον τερματοφύλακας Ρομπέρτο. τα τελευταία λεπτά είχε και δοκάρι με τον Ρίκι. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη στα τρία τελευταία (0-1-2), αν και θα μπορούσε να τα έχει πάει σίγουρα καλύτερα. Δείχνει πιο οργανωμένη πάντως από πέρυσι. Τις δύο τελευταίες χρονιές πέρασε από την έδρα της Μπέτις κερδίζοντας με το ίδιο σκορ (2-1). Τιμωρημένος ο επιθετικός Ιγκάλο (1 συμμ.). Εκτός οι βασικοί μέσοι Μπραχίμι (3 συμμ.), Πίτι (3 συμμ./1 γκ.).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 1-1-2

Προγνωστικά: Η Γρανάδα αδικείται από τα αποτελέσματα της, αλλά η Μπέτις είναι ανεβασμένη από τη νίκη με τη Βαλένθια, έχει καλύτερο σύνολο και μπορεί να φτάσει στη νίκη (1.70 BetShop).



22:00 ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ

Προϊστορία (από 1993): 18-5-18
Πέρυσι: ΒΑΛΕΝΘΙΑ-ΣΕΒΙΛΛΗ 2-0

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πολλά προβλήματα για τον Τζούκιτς προκάλεσε η βαριά ήττα στο Μεστάγια, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα κόντρα στη Σουόνσι. Καθοριστική η κόκκινη που δέχτηκε ο Ραμί μόλις στο 10’, ο οποίος ανέκοψε με τράβηγμα της φανέλας τον Μπόνι που έβγαινε μόνος, με αποτέλεσμα να αλλάξουν οι ισορροπίες από νωρίς. Την πλήρωσε γρήγορα και πριν ανασυνταχθεί η ομάδα με την είσοδο του Ρικάρντο Κόστα, με τους Ουαλούς να παίρνουν προβάδισμα στο 14’. Δύσκολα τα πράγματα στη συνέχεια, δέχτηκε . Αυτή ήταν η τέταρτη σερί ήττα σε επίσημο, μετρώντας ήδη τρεις σερί στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατη το δίκαιο 1-3 από τη Μπέτις στο Βιγιαμαρίν. Η κατάσταση σίγουρα δεν είναι καλή, με τον Τζούκιτς να έχει μπει απολύτως λογικά στο επίκεντρο της κριτικής και τον τοπικό Τύπο να αναφέρει πως η Βαλένθια ψάχνει το νέο Βαλβέρδε, που θα την αναστήσει, αναπολώντας την πολύ καλύτερη περσινή εικόνα της ομάδας, όταν στον πάγκο βρισκόταν ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού. Η ισοπαλία με αντίπαλο τη Σεβίλλη έχει εμφανιστεί μόλις μία φορά στις 19 τελευταίες που τη φιλοξένησε. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εντός: 1-0-1
Γκολ: 3-3
Τελευταία 5: 1-0-3

ΣΕΒΙΛΛΗ: Τα εύκολα δύσκολα κατάφερε να κάνει την Πέμπτη, αλλά τουλάχιστον ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα, παίρνοντας τη νίκη στην Πορτογαλία από την Εστορίλ. Έλεγχε το ματς και σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος έδειξε ότι αργά ή γρήγορα θα έρθει το γκολ, κάτι που έγινε με τον Βιτόλο στο 59’. Ο γρήγορος όμως εφησυχασμός έφερε την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, με τον Ουνάι Έμερι, που είχε ξεκινήσει με αρκετές αλλαγές, να ρίχνει στο παιχνίδι αμέσως τους Ράκιτιτς και Γκαμέιρο, οι οποίοι με τη σειρά τους τον ξεπληρώνουν με το παραπάνω. Ο πρώτος έκανε προσποίηση για κεφαλιά με τον Γάλλο να βγαίνει μόνος και να κάνει από κοντά το 2-1. Χρειάστηκε ωστόσο και η μεγάλη συμβολή του κίπερ Χάβι Βάρας, ο οποίος απέκρουσε ενστικτωδώς καρφωτή κοντινή κεφαλιά των γηπεδούχων στο 94’. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από ήττα αλλά με πολύ καλή εμφάνιση στο Καμπ Νου με τη Μπαρτσελόνα (2-3). Στο 75’ με το 0-2 έδειχνε τελειωμένη, αλλά μείωσε στο 80’ από κοντά με τον , φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια στο 90’ με κεφαλιά του Κόκε, από κόρνερ του. Οι Καταλανοί ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και πήραν τη νίκη με γκολ στο 94’. Γνωστές οι απουσίες στην άμυνα, με τους Φάζιο (2 συμμ.), Παρέχα (1 συμμ.), Καρίσο, Σισίνιο να παραμένουν τραυματίες. Δεν υπολογίζονται επίσης ο μέσος Περότι (3 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Τσερίσεφ.

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 2-3
Τελευταία 5: 0-2-2

Προγνωστικα: Η Βαλένθια δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες και μάλλον πολλοί θα χαρούν ακόμα και αν χάσει, κάτι που θα σημαίνει και την αποχώρηση του Τζούκιτς. Επειδή πιστεύουμε πως θα το παλέψει, δεν αποκλείεται το παιχνίδι να κολλήσει στην ισοπαλία (3.60 GoalBet), χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα τη γλιτώσει ο Σέρβος τεχνικός.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση