» » » » » » Πάμε Στοίχημα Premier League: Με νέο προπονητή η Σάντερλαντ


Πάμε Στοίχημα Premier League: Με νέο προπονητή η Σάντερλαντ
15:30 ΣΤΟΟΥΚ – ΝΟΡΙΤΣ

Προϊστορία: 15-11-12
Πέρυσι: ΣΤΟΟΥΚ – ΝΟΡΙΤΣ 1-0

ΣΤΟΟΥΚ: Στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος έχασε δίκαια από την Άρσεναλ εκτός έδρας με 1-3, δεχόμενη γκολ από τα αποδυτήρια. Ισοφάρισε με τον Κάμερον στο 26’, αλλά δεν κράτησε για πολύ σταθερή απόδοση και οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο, περισσότερο από στημένα να φτάσουν σε μια άνετη επικράτηση. Τερμάτισε έτσι ένα αήττητο σερί 3 αγωνιστικών, με πιο πρόσφατο το 0-0 με τη Σίτι, την καλύτερη της εμφάνιση μέχρι τώρα. Μεσοβδόμαδα πήρε δύσκολα την πρόκριση στο Λιγκ Καπ επί της Τρανμίρ (League One), εκτός έδρας, παίζοντας και με τον βασικό κορμό. Ο Άιρλαντ της έδωσε προβάδισμα στο 23’ και ο Κράουτς στο 94’ σφράγισε την πρόκριση. Αφήνει καλύτερες εντυπώσεις μέχρι στιγμής σε σχέση με πέρυσι, κάτι που οφείλεται κατά πολύ στην μεσοεπιθετική ενίσχυση που έγινε το καλοκαίρι. Αήττητη στις 8 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Νόριτς (6-2-0), έχοντας νικήσει στις 5 πιο πρόσφατες. Εκτός ο μέσος Νες. Αμφίβολοι ο αμυντικός Πίτερς (5 συμμ.) και οι μέσοι Άιρλαντ (2 συμμ.), Εθέρινγκτον (4 συμμ.).


Εντός: 1-1-0
Γκολ: 2-1
Τελευταία 5: 2-1-2

ΝΟΡΙΤΣ: Έπαιξε με πολλές αλλαγές κόντρα στη Γουότφορντ στο Λιγκ Καπ και λυτρώθηκε στο 95’, με το γκολ του Χούπερ στις καθυστερήσεις, με το οποίο πήγε το παιχνίδι στην παράταση. Προηγουμένως οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 0-2 στο 55’, ενώ στο 77’ ο Μέρφι είχε μειώσει για τα καναρίνια. Στην παράταση στάθηκε καλύτερα και με το δεύτερο γκολ του Χούπερ, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα έκανε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, που σίγουρα δεν την άξιζε, με αντίπαλο την Άστον Βίλλα. Στο 7’ έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Σνόντγκρας να αστοχεί σε πέναλτι, δεχόμενη γκολ στο 30’ και χάνοντας πολλές ευκαιρίες ως το τέλος. Παρά τη βελτιωμένη επιθετική λειτουργία που δείχνει φέτος, δεν έχει σκοράρει στα δυο τελευταία στο πρωτάθλημα. Στις δύο εξορμήσεις της ως τώρα, έχει χάσει από Χαλ (0-1) και Τόττεναμ (0-2). Under οι 6 από τις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Στόουκ. Εκτός ο μέσος Μπένετ. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπασόνγκ (3 συμμ.) και ο επιθετικός φαν Βολφσβίνκελ (5 συμμ./1 γκ.), που τρέψει να προλάβει.

Εκτός: 0-0-2
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 1-1-3

Πρόταση πάμε στοίχημα: Βελτιωμένη η Στόουκ, που βγάζει μεγαλύτερη υγεία μεσοεπιθετικά. Άδικα δεν έχει σκοράρει στα τελευταία η Στόουκ, κάτι που περιμένουμε να κάνει σήμερα. Γκολ-γκολ στο 1.95 (GoalBet).



18:00 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προϊστορία: 41-29-61
Πέρυσι: ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1-1

ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ: H πρόσφατη ήττα από τη Γουέστ Μπρομ και η κακή εμφάνιση (0-3), είχαν σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Πάολο Ντι Κάνιο από τον πάγκο, με τον οποίο οι μαυρόγατες δεν σημείωσαν νίκη στις 5 πρώτες αγωνιστικές (0-1-4). Πήγε στο παιχνίδι με την Πιτέρμπορο για το Λιγκ Καπ με τον βοηθό Κέβιν Μπολ, ο οποίος είχε κάτσει στον πάγκο της ομάδας σε ανάλογη περίπτωση το 2006 για 4 μήνες, παίρνοντας την πρόκριση με 2-0 (Τζιακερίνι 32’, Ρομπέρζ 74’) και παίζοντας με βασική ομάδα. Υποψήφιος για τη θέση στον πάγκο είναι ο Πογέτ (πρώην Μπράιτον), γνωστός από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής σε Σαραγόσα, Τσέλσι και Τόττεναμ. Έχει χάσει και στα δύο πρώτα εντός έδρας (Φούλαμ 0-1, Άρσεναλ 1-3). Under οι 7 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Λίβερπουλ. Εκτός οι αμυντικοί Μπράουν, Μπάρντσλεϊ και ο επιθετικοί Μπορίνι (2 συμμ.), Φλέτσερ (3 συμμ./1 γκ.).

Εντός: 0-0-2
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 0-1-4

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Με δύο απανωτές ήττες, χάλασε πολύ γρήγορα το εξαιρετικό κλίμα που είχε με τα θετικά αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν. Προβλημάτισε στο 0-1 από τη Σαουθάμπτον, όπου δυσκολεύτηκε να δημιουργήσει φάσεις, δέχτηκε γκολ στο 53’ και κινδύνεψε περισσότερο από τις αντεπιθέσεις τω φιλοξενούμενων, παρά απείλησε η ίδια. Μεσοβδόμαδα, φιλοξενήθηκε στο Ολντ Τράφορντ από τη Γιουνάιτεντ με βασική ενδεκάδα και με τον Σουάρεζ να παίζει για πρώτη φορά φέτος. Δέχτηκε γκολ στην δυνατή είσοδο των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος, οι οποίοι είχαν και δοκάρι στη συνέχεια, όπως συνέβη και με τους ίδιους, με τον Σουάρεζ να βρίσκει επίσης το δοκάρι από εκτέλεση φάουλ. Under τα 4 από τα 5 στο πρωτάθλημα. Νο goal και under τα 5 από τα 7 επίσημα φέτος. No goal και οι 11 από τις 14 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Σάντερλαντ. Αμφίβολος ο αμυντικός Άγκερ (4 συμμ./1 ασίστ). Εκτός οι αμυντικοί Τζόνσον (3 συμμ.), Σισοκό (1 συμμ.), Κόατες και οι μέσοι Κουτίνιο (4 συμμ.), Άλεν (1 συμμ.).

Εκτός: 1-1-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Πολλά τα ερωτηματικό για τη Σάντερλαντ, που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Η Λίβερπουλ ξεκίνησε πολύ δυνατά, αλλά απέδειξε ότι δεν είναι άτρωτη, έχει πάντως την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να επιστρέψει στις νίκες. Διπλό στο 1.66 (Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση