» » » » » » Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Κακή παράδοση με τη Ρεμς η Μονακό


Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Κακή παράδοση με τη Ρεμς η Μονακό
15:00 ΡΕΝ – ΝΑΝΤ

Προϊστορία (από 1994): 7-11-13
Πέρυσι: -
Φιλικό (29/07/13): ΡΕΝ-ΝΑΝΤ 1-1

ΡΕΝ: Στροφή στην άμυνα επιχειρεί ο Μοντάνιε, με την ομάδα του να βγάζει πολύ καλά ανασταλτικά στοιχεία και να διατηρεί το μηδέν παθητικό στα 4 τελευταία. Αυτό φάνηκε και στο εύκολο εντός έδρας 2-0 επί της Αζαξιό, αλλά και στο 0-0 που πήρε στην έδρα της Μονπελιέ την Πέμπτη. Δείχνει γενικά σε αρκετά καλή κατάσταση, παραμένοντας αήττητη για 5 αγωνιστικές (2-3-0) και δίνει την αίσθηση ότι θα ανέβει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια. Οι τρεις ισοπαλίες ήταν όλες με 0-0. Αήττητη εντός έδρας φέτος (2-1-0), έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ. Under τα 8 τελευταία με αντίπαλο τη Ναντ, επίσημα και μη. No goal τα 11 από τα 12 τελευταία επίσημα κόντρα στη Ναντ, under 10 από αυτά. Εκτός οι αμυντικοί Κανά-Μπιγίκ (4 συμμ.), Μπόι (1 συμμ.), Μορέιρα (3 συμμ.), ο μέσος Ντουκουρέ και ο εξτρέμ Αλεσαντρινί.


Εντός: 2-1-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-3-0

ΝΑΝΤ: Έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι την Τετάρτη υποδεχόμενη τη Νις και έφτασε δίκαια στη νίκη με 2-0. Έδειχνε να το θέλει περισσότερο, επέτρεψε κάποιες φάσεις, αλλά καθάρισε το παιχνίδι, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο (Τζόρτζεβιτς 27’, Αριστεγκιέτα 88’). Η παραμονή θα κριθεί πολύ από το τι θα κάνει στα εντός έδρας, που για την ώρα δείχνει κάστρο, με εξαίρεση το 1-2 από την Παρί. Την Κυριακή δεν τα πήγε καλά στο Ζερλάν και γνώρισε την εντός προγράμματος ήττα από τη Λυόν με 1-3. Μοναδικός βαθμός εκτός έδρας το 0-0 με τη Ρεμς. Ισόπαλες οι 5 τελευταίες συναντήσεις της με τη Ρεν, σε επίσημα και μη. Εκτός οι αμυντικοί Βεϊνό (4 συμμ.), Σίσερο (2 συμμ.) και οι μέσοι Εντελίν (2 συμμ.), Νικολίτα (1 συμμ.).

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 2-5
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Το ματς είναι σημαντικό τοπικό ντέρμπι. Η Ρεν κάποια στιγμή θα δεχθεί γκολ και αν η Ναντ βγάλει λίγη από την εντός έδρας δυναμική της και σήμερα, μπορεί να μας χαρίσει άνετα το γκολ-γκολ (1.70 Novibet).



18:00 ΑΖΑΞΙΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ

Προϊστορία (από 2000): 5-2-10
Πέρυσι: ΑΖΑΞΙΟ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 2-1
Φιλικό (27/07/13): ΑΖΑΞΙΟ-ΜΟΝΠΕΛΙΕ 0-1

ΑΖΑΞΙΟ: Έκανε το καλύτερο φετινό της παιχνίδι, υποδεχόμενη τη Λυόν και φτάνοντας στην πρώτη φετινή της νίκη (2-1). Προηγήθηκε με τον Αράς στο 18’, ισοφαρίστηκε στο 56’, αλλά στο 70’ πήρε και πάλι προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους ωστόσο να έχουν δοκάρι στα τελευταία λεπτά. Το Σάββατο ήταν κακή στην έδρα της Ρεν και έχασε δίκαια με 0-2. Δεν είναι κακή ομάδα, παρά τα αρνητικά αποτελέσματα που έχει ως τώρα, αλλά δείχνει ότι ο Ραβανέλι πρέπει να δουλέψει ακόμα περισσότερο για να αξιοποιήσει τις καλές μονάδες που διαθέτει. Over οι 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Μονπελιέ. Εκτός οι αμυντικοί Περότζο (5 συμμ.), Τονούκι, ο αμυντικός μέσος Ρίκι Φατί και οι επιθετικοί Τάλο (1 συμμ./1 γκ.), Όλιτς (2 συμμ.), Εντουάρντο.

Εντός: 1-1-2
Γκολ: 4-5
Τελευταία 5: 1-2-2

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Από ισοπαλία σε ισοπαλία πηγαίνει η Μονπελιέ, που πήρε ακόμα μία την Πέμπτη, υποδεχόμενη τη Ρεν, σε ένα ματς που αμφότερες πρόσεξαν αρχικά να μη χάσουν. Αυτή ήταν η 4η συνεχόμενη ισοπαλία, έχοντας πάρει προηγουμένως το 2-2 από την Εβιάν, ματς στο οποίο βρέθηκε να προηγείται στο 52’ με 2-0 (Μοντάνιο 37’, Καμπελά), αλλά ολιγώρησε στο τελευταίο τέταρτο και δέχτηκε δύο γρήγορα γκολ (74’, 77’), χωρίς να βρει τρόπο να αντιδράσει ως το τέλος. Αήττητη στα 5 τελευταία (1-4-0). Χωρίς νίκη ακόμα εκτός έδρας (0-2-1), έχοντας πάρει βαθμούς σε Νις και Εβιάν, αμφότερα με 2-2. Γκολ-γκολ και over τα 3 εκτός. Η περσινή ήττα από την Αζαξιό ήταν η πρώτη μετά από ένα σερί 7 νικών. Εκτός οι αμυντικοί Τιενέ (5 συμμ./2 γκ.), Μποκαλί, ο μέσος Σαϊχί και ο επιθετικός Αϊτ-Φανά.

Εκτός: 0-2-1
Γκολ: 5-8
Τελευταία 5: 1-4-0

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Αμφότερες προβληματίζουν με τις επιδόσεις τους. Η Αζαξιό έχει καλό ρόστερ, αλλά δεν της βγαίνει στο γήπεδο, ενώ η Μονπελιέ είναι αποδυναμωμένη, αλλά καταφέρνει να βρει τρόπους να μη χάνει. Θα επιλέξουμε το λογικό εύρος γκολ στο 1.95 (BetShop).



22:00 ΡΕΜΣ - ΜΟΝΑΚΟ
                                       
Προϊστορία (από 2006): 2-1-0
Πέρυσι: -

ΡΕΜΣ: Αήττητη για 6η αγωνιστική παρέμεινε η Ρεμς (2-4-0), που απέσπασε το βαθμό από την έδρα της Μπορντό. Θα πρέπει ωστόσο να αισθάνεται τυχερή, αφού στην επανάληψη δεν ακούμπησε μπάλα, οι γηπεδούχοι έφτασαν πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά τους σταμάτησε όσες φορές χρειαζόταν ο κίπερ Αγκάσα. Αυτή ήταν η 4η σερί ισοπαλία, έχοντας μείνει στο 1-1 το Σάββατο με τη Γκινγκάμπ εντός έδρας. Διατηρείται αήττητη εντός έδρας (1-2-0). Under τα 5 τελευταία. Πολύ καλή η πρόσφατη παράδοση με τη Μονακό, την οποία κέρδισε στις δύο πιο πρόσφατες στη Λιγκ 2, ενώ το 2006 είχε προκριθεί στα πέναλτι (0-0 καν.) στο Λιγκ Καπ. Εκτός οι αμυντικοί Μαντί (5 συμμ.), Γκλομπάρ (4 συμμ./1 γκ.), Σινιορίνο (2 συμμ.) και οι μέσοι Ζισολφί, Πεζέ, Ντιέγκο.

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-4-1

ΜΟΝΑΚΟ: Δεν βγάζει μάτια με την απόδοσή της, αλλά οι περισσότερες ομάδες την αντιμετωπίζουν φοβισμένα και η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να το εκμεταλλευτεί. Με τους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος να σκοράρουν από μία φορά στο τέλος του πρώτου μέρους (Ριβιέρ 39’, Φαλκάο 41’), σφράγισε ουσιαστικά το ματς, με τον Κολομβιανό να σκοράρει ακόμα ένα στην επανάληψη και να μένει έτσι μόνος πρώτος στον πίνακα των σκόρερ με 7 γκολ. Το σύστημα της ομάδας επιθετικά είναι συγκεκριμένο, κάτι που αποδεικνύεται ότι τα 13 γκολ ως τώρα τα έχουν βάλει οι Φαλκάο (7) και Ριβιέρ (6). Μετά τη χθεσινή νίκη της Παρί, έπεσε στη 2η και στο -1, ισοβαθμώντας με τη Μαρσέιγ. Εκτός ο βασικός αμυντικός μέσος Τουλαλάν (4 συμμ.) και οι μεσοεπιθετικοί Μπαραζίτ, Ντιράρ.

Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις πάμε στοίχημα: Καλή και μαχητική η Ρεμς, αλλά δύσκολα να διευρύνει το αήττητο της απέναντι στην πρωτοπόρο Μονακό. Διπλό στο 1.70 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση