» » » » » » Προβλέψεις στοιχήματος Primera Division: Για το αήττητο η Βιγιαρρεάλ


Προβλέψεις στοιχήματος Primera Division: Για το αήττητο η Βιγιαρρεάλ
22:00 ΜΠΕΤΙΣ - ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ

Προϊστορία (από 1999): 8-5-7
Πέρυσι: -

ΜΠΕΤΙΣ: Ανοιχτό παιχνίδι έγινε στο καινούριο Σαν Μαμές, όπου τελικά έχασε 1-2 από τη Μπιλμπάο. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 59’, το οποίο απέκρουσε ο Σάρα, με τη Μπέτις να καταφέρνει να πάρε το προβάδισμα 3 λεπτά αργότερα με τον Χορχέ Μολίνα. Οι Βάσκοι πίεσαν στη συνέχεια και πήραν τελικά τη νίκη σκοράροντας δις με κεφαλιά, γκολ στα οποία έχει μεγάλη ευθύνη η άμυνα και ο κίπερ. Μέτρια η εμφάνιση την προηγούμενη Κυριακή, όπου έμεινε στο εντός έδρας 0-0 με τη Γρανάδα. Η χρονιά που ξεκίνησε με πολλές φιλοδοξίες, δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ευχόταν ο Πέπε Μελ, με την ομάδα του να έχει πετύχει μόλις μία νίκη στις 6 πρώτες αγωνιστικές (1-2-3). Την Πέμπτη φιλοξενείται στην Κροατία από την Ριέκα για το Γιουρόπα. Γκολ-γκολ και over τα 4 από τα 6 φετινά. Γκολ-γκολ τα 9 από τα 10 τελευταία εντός έδρας κόντρα στη Βιγιαρρεάλ. Εκτός οι μέσοι Πέρεθ, Βιλαρτσάο, Ροντρίγκεθ και ο επιθετικός Ρουμπέν Κάστρο 1 συμμ./1 γκ.).


Εντός: 1-1-1
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-2-2


ΒΙΓΙΑΡΡΕΑΛ: Συνεχίζει ακάθεκτη η Βιγιαρρεάλ, που μετά από δύο σερί ισοπαλίες –η πιο πρόσφατη με τη Θέλτα εκτός έδρας- επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας εντός έδρας της επίσης αήττητης ως τότε Εσπανιόλ. Ο Περμπέ εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Κάνι και έκανε από κοντά το 1-0 μόλις στο 1ο λεπτό, με την ομάδα του να έχει και άλλες καλές ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο στο πρώτο μέρος. Ο Κάνι έβγαλε την ασίστ και στο δεύτερο γκολ που πέτυχαν με τον Περέιρα στο 67’, με την Εσπανιόλ απλά να μειώνει στο 80’, όταν όλα είχαν κριθεί. Έχει αφήσει πολύ καλά στοιχεία μέχρι τώρα, όχι μόνο επειδή παραμένει αήττητη (4-2-0), αλλά επειδή θα μπορούσε να έχει πάρει τις νίκες και στις δύο ισοπαλίες που έχει φέρει. Over τα 5 από τα 6 φετινά, γκολ-γκολ 4 από αυτά. Μοναδική απουσία ο μέσος Φαρινός.

Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 6-2
Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις στοιχήματος: Η Βιγιαρρεάλ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, δείχνει πιο ομάδα και παίρνει τα αποτελέσματα. Η Μπέτις από την άλλη ακόμα ψάχνεται και δεν έχει φτάσει σε τέτοιο ρυθμό. Το κίτρινο υποβρύχιο μπορεί να αποφύγει την ήττα στη Σεβίλλη. Χ2 στο 1.50 (BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση