» » » » » » » Προβλέψεις στοίχημα Serie A: Ντέρμπι στην αιώνια πόλη και στο Μιλάνο!


Προβλέψεις στοίχημα Serie A: Ντέρμπι στην αιώνια πόλη και στο Μιλάνο!
13:30 ΣΑΣΟΥΟΛΟ – ΙΝΤΕΡ

Προϊστορία: -
Πέρυσι: -

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Ακόμα μια ήττα για τους νεοφώτιστους, που έχασαν και από τη Βερόνα (0-2). Βρέθηκε να χάνει στο 12’, με το πρώτο ημίχρονο να ανήκει στους γηπεδούχους. Στην επανάληψη ήταν καλύτερη, έχοντας καλές φάσεις, αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ, δεχόμενη το δεύτερο στις καθυστερήσεις. Μαζί με την Κατάνια, είναι οι μόνες ομάδες στο πρωτάθλημα που ακόμα δεν έχουν πάρει ούτε βαθμό, έχοντας χάσει στα δύο πρώτα από Τορίνο (0-2 εκτός) και Λιβόρνο (1-4 εντός). Και στα τρία ματς έχει βρεθεί να χάνει από το ημίχρονο. Αμφίβολοι ο μέσος Μαρόνε και ο επιθετικός Αλάτζε. Εκτός ο αμυντικός Τερανόβα (3 συμμ.) και ο μέσος Βαλέρι.


Εντός: 0-0-1
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 0-0-3

ΙΝΤΕΡ: Κλειστό το ντέρμπι με τη Γιουβέντους, στο οποίο έπαιξε στα ίσια την πρωταθλήτρια, παίρνοντας μάλιστα το προβάδισμα στο 73’ με τον Ικάρντι. Δεν κράτησε όμως για πολύ, δεχόμενη την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα, ενώ στα τελευταία λεπτά ίδρωσε για να κρατήσει την ισοπαλία. Δίκαιο πάντως το αποτέλεσμα βάση γενικής εικόνας, που μάλλον θα ικανοποίησε τον Ματσάρι, που είδε την ομάδα να παραμένει αήττητη για 3η αγωνιστική (2-1-0). Μεγάλο το φετινό στοίχημα να χτίσει πιο ανταγωνιστική ομάδα, με τα εξωαγωνιστικά γύρω από το ιδιοκτησιακό καθεστώς να ενδέχεται να έχουν και αυτά το ρόλο τους, αφού μεσοβδόμαδα, επιβεβαιώθηκε η πώληση του 70% του Μοράτι σε Ινδονήσιο εκατομμυριούχο (Έρικ Τοχίρ), που ασχολείται με τον αθλητισμό και στις ΗΠΑ (μέτοχος σε DC United/MLS, Philadelphia ‘76/NBA). Στο πρώτο εκτός έδρας, πέρασε εύκολα από την Κατάνια (3-0). Λείπουν από την αρχή οι αμυντικοί Κίβου, Ζανέτι και ο μέσος Μαριγκά. Αμφίβολος ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ρανόκια (3 συμμ.).

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 3-0
Τελευταία 5: 2-1-0

Προβλέψεις στοίχημα: Τα έχει βρει σκούρα η Σασουόλο στη μεγάλη κατηγορία και η ήττες πιθανότατα θα συνεχιστούν και σήμερα. Η Ίντερ χτίζει χαρακτήρα και μπορεί να επιστρέψει στις νίκες, κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας. Διπλό (1.80 BetShop).



16:00 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΒΕΡΟΝΑ

Προϊστορία (από 1996): 8-1-1
Πέρυσι: -

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Με τον κίπερ της Κοπεγχάγης να πιάνει τα άπιαστα, απέτυχε να κερδίσει στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1. Αιφνιδιάστηκε στο 14’ από τους Δανούς, ισοφάρισε στο 54’ με τον Κουαλιαρέλα και παρά την ασφυκτική πίεση ως τα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο 1-1, σκορ με το οποίο έληξε το Derby d’Italia κόντρα στην Ίντερ. Λίγες φάσεις και από τις δύο πλευρές, με το παιχνίδι να ανοίγει με το γκολ της Ίντερ στο 73’. Ο Βιντάλ ισοφάρισε άμεσα και μετά η ομάδα του πίεσε αλλά δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Έχει κερδίσει και στις 5 τελευταίες φορές που υποδέχτηκε τη Βερόνα (5-0-0). Στο πρώτο εντός έδρας επικράτησε άνετα της Λάτσιο (4-1). Εκτός ο χρήσιμος αμυντικός Κάσερες και οι μέσοι Πέπε, Μαρκίζιο.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-1-0

ΒΕΡΟΝΑ: «Κουτί» της ήρθε το παιχνίδι με τη Σασουόλο. Προηγήθηκε με τον Ράφαελ Μαρτίνιο στο 12’ ρίχνοντας το άγχος στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν υπεροχή στην επανάληψη, χωρίς να μπορούν τη μετουσιώσουν σε γκολ, με τον Ρόμουλο να σφραγίζει το ματς στις καθυστερήσεις για το τελικό 2-0. Της πάει μέχρι τώρα η έδρα, όπου έχει κάνει το 2 στα 2, κερδίζοντας τη Μίλαν στην πρεμιέρα (2-1). Δεύτερο συνεχόμενο δύσκολο εκτός έδρας, έχοντας χάσει εύκολα στο πρώτο από τη Ρόμα (0-3). Στα 2-3 γκολ έληξαν και τα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Under τα 7 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Γιουβέντους. Αμφίβολοι ο αμυντικός Μπιανκέτι (1 συμμ.), οι μέσοι Μαρτίνιο (3 συμμ./1 γκ.), Χάλφρεντσον (3 συμμ./1 ασίστ), Ρομούλο (3 συμμ./1 γκ./1 ασίστ) και ο επιθετικός Λούκα Τόνι (2 συμμ./2 γκ.). Εκτός οι αμυντικός Μαϊέτα (3 συμμ.), Αλμπερτάτσι (1 συμμ.).

Εκτός: 0-0-1
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 2-0-1

Προβλέψεις στοίχημα: Αν επιβεβαιωθούν οι απουσίες τις Βερόνα πάμε με τον άσο από ημίχρονο (1.65 MyBet), αφού το ματς δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, ενώ δεν περιμένουμε τρίτη σερί γκέλα για τη Βέκια Σινιόρα.



16:00 ΡΟΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ

Προϊστορία (από 1993): 15-13-14
Πέρυσι: ΡΟΜΑ-ΛΑΤΣΙΟ 0-1

ΡΟΜΑ: Με τη ψυχολογία στα ύψη οι Ρωμαίοι, που έκαναν το 3 στα 3, επικρατώντας και της Πάρμα εκτός έδρας με 3-1. Δεν ήταν καλή στο πρώτο μέρος και βρέθηκε να χάνει στο 39’. Ανέβασε όμως κατακόρυφα την απόδοσή της στην επανάληψη, ισοφαρίζοντας νωρίς (Φλορέντσι 47’), ανατρέποντας με τον αρχηγό (70’) και σφραγίζοντας τη νίκη με το πρώτο γκολ του Στρούτμαν από πέναλτι (85’). Μεσοβδόμαδα ο Τόττι ανανέωσε για άλλα δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει πως θα τελειώσει στα σίγουρα την καριέρα του με τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας. Στα 2-3 γκολ έληξαν τα 7 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Λάτσιο. Εκτός ο μέσος Μπράντλεϊ, Ντέστρο. Αμφίβολος ο 2ος κίπερ, Λομπόντ.

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-0
Τελευταία 5: 3-0-0

ΛΑΤΣΙΟ: Ξεκίνησε με νίκη στους ομίλους του Γιουρόπα, επικρατώντας εντός έδρας της Λέγκια Βαρσοβίας με 1-0, με το γκολ του Ερνάνες στο 53’, κρατώντας με ασφάλεια τα ηνία του αγώνα από την αρχή. Αήττητη στα 5 τελευταία ντέρμπι με τη Ρόμα (4-1-0), τελευταία νίκη επί της μισητής αντιπάλου στον περσινό τελικό του Κόπα Ιτάλια, ο οποίος έγινε στο Ολίμπικο της Ρώμης. Αμφίβολοι οι μέσοι Μπίλια (2 συμμ.), Φελίπε Άντερσον. Εκτός οι αμυντικοί Μπιάβα (1 συμμ.), Ραντού (2 συμμ.) και ο μέσος Μάουρι.

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 4-1
Τελευταία 5: 2-0-1

Προβλέψεις στοίχημα: Η Ρόμα είναι πιο «συμμαζεμένη» από πέρυσι και θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα-ψυχολογίας, που θα τη διατηρήσει σε ανοδική τροχιά. Η Λάτσιο έχει απογοητεύσει στα δύο πιο δύσκολα παιχνίδια της, αλλά είναι καλά στημένη ομάδα. Πολύ πιθανή η ισοπαλία (3.40 Stoiximan).



21:45 ΜΙΛΑΝ - ΝΑΠΟΛΙ

Προϊστορία (από 1993): 9-11-4
Πέρυσι: ΜΙΛΑΝ-ΝΑΠΟΛΙ 1-1

ΜΙΛΑΝ: Δυσκολεύτηκε αρκετά να κάμψει την αντίσταση της Σέλτικ, η οποία είχε τις πιο επικίνδυνες φάσεις, αλλά οι γηπεδούχοι σε πολύ καλή μέρα τον Αμπιάτι. Το γκολ ήρθε στο 82’ με τη βοήθεια του αμυντικού της Σέλτικ, Ισαγκίρε, ενώ λίγο αργότερα ο Μπαλοτέλι εκτέλεσε φάουλ, ο κίπερ απέκρουσε, αλλά ο Μουντάρι πήρε το ριμπάουντ, γράφοντας το τελικό 2-0. Πριν το γκολ οι σκωτσέζοι μπορούσαν να έχουν πάρει προβάδισμα, με τους ροσονέρι να σώζοντας από το δοκάρι. Μέτρια τα πράγματα στο πρωτάθλημα, όπου απέτυχε να κερδίσει και σο δεύτερο εκτός έδρας, μένοντας στο 2-2 με την Τορίνο. Βρέθηκε με δύο γκολ στην πλάτη (47’, 71’), αλλά κατάφερε να σώσει την παρτίδα στα τελευταία λεπτά, με τον Μουντάρι να μειώνει στο 88’ με αρκετή δόση τύχης και τον Μπαλοτέλι να δίνει το βαθμό στην ομάδα του με εύστοχο πέναλτι στο 97’! Ο Αλέγκρι έδωσε φανέλα βασικού στον Κακά. Στο πρώτο εντός έδρας, είχε κερδίσει την Κάλιαρι με 3-1. Αήττητη από τη Νάπολι τις 12 τελευταίες φορές που την υποδέχτηκε (6-6-0). Εκτός ο κίπερ Γκάμπριελ, οι αμυντικοί Σιλβέστρε, Ντε Σίλιο, Μπονέρα, οι μέσοι Μοντολίβο (3 συμμ./1 ασίστ), Κακά (1 συμμ.) και οι επιθετικοί Ελ Σααράουι (2 συμμ.), Πατσίνι. Αμφίβολοι ο αμυντικό Αμπάτε (2 συμμ.), οι μέσοι Σαπονάρα, Πόλι (3 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Νιάνγκ (1 συμμ.).

Εντός: 1-0-0
Γκολ: 3-1
Τελευταία 5: 1-1-1

ΝΑΠΟΛΙ: Σπουδαία νίκη πέτυχε η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ, η οποία επικράτησε της περσινής φιναλίστ Ντόρτμουντ στο Σαν Πάολο με 2-1. Ανοιχτό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με τον Ιγκουαΐν ωστόσο να δίνει προβάδισμα με κεφαλιά στο 29’. Τα παράπονα του Κλοπ ανάγκασαν τον διαιτητή να τον αποβάλει, με τον κίπερ των Γερμανών να έχει την ίδια τύχη στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, κάνοντας χέρι εκτός περιοχής. Στην επανάληψη έκλεισε την Ντόρτμουντ στα καρέ της, φτάνοντας στο 2-0 με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ινσίνιε. Στα τελευταία λεπτά πάντως τα χρειάστηκε, αφού οι φιλοξενούμενοι πίεσαν είχαν δοκάρι και κατάφεραν να μειώσουν στο 87’. Με ανεβασμένο ηθικό και από την πορεία της στο πρωτάθλημα, όπου μαζί με τη Ρόμα, είναι οι μόνες ομάδες που έχουν κάνει το 3 στα 3. Δυσκολεύτηκε να βρει διαδρόμους στην άμυνα της Αταλάντα στο πρώτο μέρος, αλλά με την είσοδο των Καγιεχόν, Χάμσικ ανέβασε την απόδοσή της, με τον Ιγκουαΐν να ανοίγει το σκορ στο 71’ και τον Καγιεχόν να κλειδώνει τη νίκη στο 81’. Για τρίτο σερί επίσημο σκοράρει ο Αργεντινός, πολύ καλό το ξεκίνημα του επίσης πρώην Μαδριλένου, Χοσέ Καγιεχόν, ο οποίος έχει σκοράρει και στα τρία για το πρωτάθλημα. Ισόπαλα τα τρία τελευταία παιχνίδια με τη Μίλαν, αήττητη στα 4 πιο πρόσφατα (1-3-0). Στο πρώτο εκτός έδρας, πέρασε εύκολα από την έδρα της Κιέβο με 4-2. Χωρίς απουσίες σήμερα.

Εκτός: 1-0-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 3-0-0

Προβλέψεις στοίχημα: Η Νάπολι δείχνει η μόνη ομάδα που μπορεί να χτυπήσει τη Γιουβέντους στο πρωτάθλημα, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Η Μίλαν ταλανίζεται από τραυματισμούς και οι πολλές και συχνές αλλαγές δεν της δίνουν σταθερότητα. Οι Ναπολιτάνοι είναι σε θέση να σπάσουν το κακό σερί με τη Μίλαν και να κάνουν το 4 στα 4 (2.70 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση