» » » » » » Προγνωστικά Serie A: Ντέρμπι μίσους στο Τορίνο, για το 6 στα 6 η Ρόμα


Προγνωστικά Serie A: Ντέρμπι μίσους στο Τορίνο, για το 6 στα 6 η Ρόμα
13:30 ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Προϊστορία (από 1993): 2-5-11
Πέρυσι: ΤΟΡΙΝΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 0-2

ΤΟΡΙΝΟ: Το γκολ του Ντ’Αμπρόσιο στο 2΄ καθόρισε κατά πολύ την εξέλιξη του ματς με τη Μπολόνια. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 29’, αλλά ο Τσέρτσι έδωσε ξανά προβάδισμα στην Τορίνο με εύστοχο πέναλτι στο 45’+1. Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε πολύ «βολικά», με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 από νωρίς (47’), το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και έπεσε αρκετό ξύλο, με τον διαιτητή να βγάζει 11 κίτρινες και την Τορίνο να κρατάει το αποτέλεσμα ως το τέλος. Στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι με τη Βερόνα, προηγήθηκε δύο φορές, αλλά δεν κατάφερε να πάρει δεύτερη σερί νίκη, μένοντας στο εντός έδρας 2-2. Ο Τσέρτσι έδωσε και πάλι το προβάδισμα με πέναλτι (36’), αλλά η ομάδα του ισοφαρίστηκε στο 44’ στην πρώτη καλή φάση των φιλοξενούμενων. Στο 52’ ο Τσέρτσι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα, αλλά στο 67’ ισοφαρίστηκε και πάλι, έχοντας προηγουμένως δύο δοκάρια με τον Μεγκιορίνι. Παρέμεινε αήττητη για 3η αγωνιστική,
έχοντας χάσει μόνο από την Αταλάντα στις 5 πρώτες. Αήττητη μέχρι τώρα στη έδρα της (1-2-0), σκοράροντας και στα τρία από 2 γκολ. Δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα 8 τελευταία ντέρμπι με τη Γιουβέντους. Εκτός ο κίπερ Ζιλέ, ο μέσος Γκάτσι και οι επιθετικοί Λαρόντο (2 συμμ.), Μπαρέτο.

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 6-4
Τελευταία 5: 2-2-1

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Είχε φαινομενικά εύκολο έργο στα δύο τελευταία, αλλά χρειάστηκε να ανατρέψει και τις δύο περιπτώσεις το παιχνίδι, για να φτάσει στις νίκες. Την Κυριακή βρέθηκε να χάνει στο Τορίνο από τη Βερόνα (36’), αλλά τα ισοφάρισε με τον Τέβεζ στο 40’ και πήρε προβάδισμα με τον Γιορέντε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον Ισπανό να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας». Την Τετάρτη τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα με την Κιέβο, η οποία επίσης προηγήθηκε (28’), με τον Κουαλιαρέλα να ισοφαρίζει στο 47’. Στη συνέχεια δέχτηκε πεντακάθαρο γκολ, το οποίο ακυρώθηκε εσφαλμένα, για να πάρει τελικά τη νίκη με αυτογκόλ στο 65’. Αυτό ήταν το 5ο συνεχόμενο επίσημο που δέχεται τέρμα. Αήττητη στα 14 τελευταία ντέρμπι με την Τορίνο (10-4-0). Εκτός ο κίπερ Ρουμπίνιο, ο αμυντικός Κάσερες και ο μέσος Πέπε.

Εκτός: 2-1-0
Γκολ: 4-2
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Η Γιουβέντους είναι δίκαια το φαβορί, αλλά με τις αμυντικές αδυναμίες που βγάζει περιμένουμε να σπάσει το σερί της δυστοκίας της Τορίνο στα ντέρμπι. Γκολ-γκολ στο 1.95 (Stoiximan).



16:00 ΚΑΤΑΝΙΑ - ΚΙΕΒΟ

Προϊστορία (από 2007): 4-4-5
Πέρυσι: ΚΑΤΑΝΙΑ – ΚΙΕΒΟ 2-1

ΚΑΤΑΝΙΑ: Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για την Κατάνια, που ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο μετά από 6 αγωνιστικές. Κακή στο εντός έδρας 0-0 με την Πάρμα την Κυριακή, το πρώτο φετινό στο οποίο δε δέχτηκε τέρμα, τα αμυντικά κενά της πάντως εμφανίστηκαν την Τετάρτη στην εκτός έδρας με τη Λάτσιο, όπου έχασε δίκαια με 1-3. Δέχτηκε γκολ στο 4’, ισοφάρισε στο 6’ με τον Μπαριέντος, αλλά από αδράνεια της άμυνας βρέθηκε πάλι να κυνηγάει. Καθοριστική η κόκκινη του Μπελούσι στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να φτάνουν και σε τρίτο στις καθυστερήσεις. Δεν έχει βρει δίχτυα στα δύο πρώτα εντός έδρας παιχνίδια της. Γκολ-γκολ τα 8 από τα 9 τελευταία κόντρα στην Κιέβο. Εκτός ο αμυντικός Περούτσι και ο μέσος Ίσκο (2 συμμ.). Τιμωρημένος ο αμυντικός Μπελούσι (2 συμμ.). Αμφίβολοι ο μέσος Κάστρο (3 συμμ.) και ο επιθετικός Μπεργκέσιο (3 συμμ.).

Εντός: 0-1-1
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 0-1-4

ΚΙΕΒΟ: Με δύο πολύ καλές εμφανίσεις κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους, έδειξε για πρώτη φορά πολλά καλά θετικά στοιχεία. Το Σάββατο κόντρα στην Ουντινέζε, πέτυχε την πρώτη της νίκη για φέτος, επικρατώντας με 2-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 1ο λεπτό, αλλά ανέβασε την απόδοσή της και αφού ισοφάρισε στο 13’ με τον Πελισιέ, πήρε προβάδισμα στο 40’ με τον Ριγκόνι, το οποίο κράτησε ως το τέλος, με σωστή διαχείριση στην επανάληψη. Την Τετάρτη υποδέχτηκε τη Γιουβέντους αι στάθηκε αρκετά καλά στο πρώτο μέρος, όπου προηγήθηκε με τον Τερό (28’). Δέχτηκε πολύ γρήγορα την ισοφάριση στην επανάληψη (47’), αλλά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και της ακυρώθηκε εσφαλμένα κανονικό γκολ λίγο αργότερα. Η τύχη της γύρισε για δεύτερη φορά την πλάτη, δεχόμενη το 1-2 από αυτογκόλ του Μπερναρντίνι. Over τα 4 τελευταία. Δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός έδρας. Αμφίβολος ο μέσος Χετεμάι (3 συμμ./1 ασίστ). Εκτός ο αμυντικός Νταϊνέλι και ο μέσος Γκουάνα.

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 0-3
Τελευταία 5: 1-1-3

Προγνωστικά: Η Κατάνια θέλει περισσότερο τη νίκη και θα τη στηρίξουμε (2.15 MyBet), με την Κιέβο να τα έχει δώσει όλα στα δύο τελευταία και ίσως εμφανιστεί με λιγότερες δυνάμεις σήμερα.



16:00 ΚΑΛΙΑΡΙ – ΙΝΤΕΡ

Προϊστορία (από 1993): 4-12-16
Πέρυσι: ΚΑΛΙΑΡΙ – ΙΝΤΕΡ 2-0

ΚΑΛΙΑΡΙ: Τρίτη σερί ισοπαλία για την Κάλιαρι, που έφυγε με το 1-1 από την έδρα της Λιβόρνο. Μοιρασμένο το παιχνίδι, όπου βρέθηκε να χάνει στο 23’, χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα. Στο 53’ ισοφάρισε με τον Ιμπάρμπο και παρά την μεγάλη πίεση που άσκησε δεν ήρθε ποτέ ένα δεύτερο. Το Σάββατο είχε υποδεχθεί τη Σαμπντόρια, χάνοντας και πάλι την ευκαιρία να πάρει το τρίποντο. Στο 26’ ο Έκνταλ το 1-0, ισοφαρίστηκε στο 89’, ο Κόντι της έδωσε το προβάδισμα εκ νέου στο 91’, αλλά στο 93’ η Σαμπντόρια διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Βγάζει πολύ καλά στοιχεία φέτος η Κάλιαρι, που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συγκομιδή στους 5 πρώτους αγώνες της, αλλά πληρώνει τα αμυντικά της κενά στις περισσότερες περιπτώσεις. Γκολ-γκολ και Over τα δύο πρώτα εντός. Γκολ-γκολ και τα 5 φετινά στο πρωτάθλημα. Εκτός ο αμυντικός Πιζάνο και οι μέσοι Έκνταλ (3 συμμ.), Κόσου (1 συμμ.).

Εντός: 1-1-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 1-3-1

ΙΝΤΕΡ: Μετά το εμφατικό 7-0 με το οποίο συνέτριψε εκτός έδρας τη Σασουόλο, ακολούθησε ακόμα μία νίκη, όχι τόσο εντυπωσιακή, αλλά σίγουρα πιο σημαντική, κόντρα στη Φιορεντίνα, με την οποία έχουν και τους ίδιους στόχους. Σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι μέχρι το γκολ που δέχτηκε από πέναλτι στο 60’. Από εκεί ανέβασε αμέσως την απόδοσή της και έφτασε στην ανατροπή με τους Καμπιάσο (72’), Ζόναταν (83’). Ακολουθεί σταθερά τη Ρόμα στο -2, ισοβαθμώντας με Νάπολι και Γιουβέντους. Έχει ξεκινήσει πολύ καλά φέτος, με τον Γουόλτερ Ματσάρι να πιστώνεται την αλλαγή φιλοσοφίας και του κλίματος στην ομάδα. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της και στις δύο φετινές της εξορμήσεις, μετρώντας παράλληλα και δύο νίκες (Κατάνια, Σασουόλο). Αμφίβολος ο μέσος Μουντιγκάι. Εκτός οι αμυντικοί Κίβου, Ζανέτι και ο μέσος Μαριγκά.

Εκτός: 2-0-0
Γκολ: 10-0
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά: Σε πολύ καλή κατάσταση η Ίντερ, που δε θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην ανταγωνιστική Κάλιαρι. Με τη μαχητικότητα των γηπεδούχων και τα προβλήματα όμως που εμφανίζουν στην άμυνα, το γκολ-γκολ έχει τον πρώτο λόγο (1.65 MeridianBet).



21:45 ΡΟΜΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Προϊστορία (από 1996): 15-8-6
Πέρυσι: ΡΟΜΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2-3

ΡΟΜΑ: Τρένο οι Ρωμαίοι, που παραμένουν η μόνη ομάδα με το απόλυτο των νικών στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Την Κυριακή πήραν εκδίκηση από τη μισητή συμπολίτισσα Λάτσιο, επικρατώντας με 2-0 ως τυπικά γηπεδούχοι, σκοράροντας στην επανάληψη με τους Μπαλτζαρέτι (63’), Λιάγιτς (94’, πεν.). Μεσοβδόμαδα επικράτησε δίκαια εκτός έδρας της Σαμπντόρια με το ίδιο σκορ και σκοράροντας πάλι στο δεύτερο μέρος (Μπενάτια 65’, Ζερβίνιο 88’). Διατήρησε ανέπαφη την εστία της στα 2 πρώτα παιχνίδια της στο Ολίμπικο (Βερόνα, Λάτσιο), όπως και στα 4 από τα 5 συνολικά. Δεν έχει εμφανιστεί άσος στις 7 τελευταίες αναμετρήσεις της με τη Μπολόνια. Μετράει 9 σερί γκολ-γκολ όταν τη φιλοξενεί. Αμφίβολος ο επιθετικός Λιάγιτς (2 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι αμυντικοί Μαϊκόν (3 συμμ.), Τοροσίδης, ο μέσος Μπράντλεϊ και ο επιθετικός Ντέστρο.

Εντός: 2-0-0
Γκολ: 5-0
Τελευταία 5: 5-0-0

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Αν και βρέθηκε πίσω από τη Μίλαν στο 12’, εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά των φιλοξενούμενων και, αφού ισοφάρισε με τον Λασάλτ στο 33’, πήρε προβάδισμα με τον ίδιο παίχτη στην επανάληψη, δείχνοντας ότι πηγαίνει σε μια μεγάλη νίκη, με τον Κριστάλδο να κάνει το 3-1 στο 62’. Έπαθε όμως μπλακ άουτ στα τελευταία λεπτά και η Μίλαν αρχικά μείωσε (89’), ισοφαρίζοντας στο 92’. Στο τέλος θα μπορούσε να πάρει το τρίποντο, αλλά το σουτ του Ντιαμάντι βρήκε στο δοκάρι. Παρέμεινε έτσι χωρίς νίκη μετά τις 5 πρώτες αγωνιστικές (0-3-2), έχοντας χάσει από την Τορίνο εντός έδρας στο ματς της Κυριακής, με 1-2. 4 στα 5 γκολ-γκολ και Over τα παιχνίδια της ως τώρα. 1-2-0 η πρόσφατη παράδοσή της στο Ολίμπικο. Τιμωρημένος ο αμυντικός Νατάλι (3 συμμ.). Αμφίβολοι οι επιθετικοί Μπιάνκι (3 συμμ.), Αλίμπεκ (3 συμμ.). Σίγουρα εκτός ο αμυντικός Κερούμπιν.

Εκτός: 0-1-1
Γκολ: 1-4
Τελευταία 5: 0-3-2

Προγνωστικά: Πολλά τα προβλήματα για τη Μπολόνια, που διαθέτει βέβαια ποιοτικό ρόστερ και επικίνδυνους παίχτες από τη μέση και μπροστά. Η Ρόμα πηγαίνει από νίκη σε νίκη, δείχνει πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, αλλά περιμένουμε σήμερα τους φιλοξενούμενους να κάνουν τη ζημιά. Γκολ-γκολ στο 2.00 (GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση