» » » » » Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 4ος όμιλος: Δύσκολο το έργο της Τουρκίας


Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 4ος όμιλος: Δύσκολο το έργο της Τουρκίας
21:00 ΤΟΥΡΚΙΑ - ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Προϊστορία: 1-2-4
Α’ γύρος: ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ 2-0

ΤΟΥΡΚΙΑ (49η): Έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο Ταλίν και πήρε δίκαια τη νίκη επί της Εσθονίας με 2-0. Ο Ουμούτ Μπουλούτ άνοιξε το σκορ στο 22’ με καρφωτή κεφαλιά από ασίστ του Ερκίν και σχεδόν με τη σέντρα στην επανάληψη, έβγαλε ιδανική αντεπίθεση και σφράγισε τη νίκη με γκολ του Γιλμάζ. Παρέμεινε έτσι αήττητη για 5ο ματς στα προκριματικά (4-1-0) και δεύτερη στον όμιλο, ισοβαθμώντας με τη Ρουμανία στους 16. Με τους Ρουμάνους να υποδέχονται την ίδια ώρα τους αδιάφορους Εσθονούς, το μόνο που μπορεί να κυνηγήσει είναι να φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα, αν θέλει να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στα τελικά της Βραζιλίας μέσω των μπαράζ. Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 4 από τα 5 τελευταία για τα προκριματικά, άλλα τόσα ήταν και τα under. Τη μοναδική νίκη της επί των Ολλανδών, την πέτυχε στα προκριματικά του Μουντιάλ ’98 (1-2-4).


Εντός: 2-1-1
Γκολ: 9-2
Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Ντεμιρέλ (Φενέρ), Κιβράκ (Τραμπζονσπόρ), Ζενγκίν (Μπεσικτάς)
Αμυντικοί: Γκιουνιούλ (Φενέρ), Τοπράκ (Λεβερκούζεν), Αλί Καλντιρίμ (Φενέρ), Καγιά (Γαλατά), Γκιουλιούμ (Μπεσικτάς), Αϊκούτ Ντεμίρ (Τραμπζονσπόρ)
Μέσοι: Τουράν (Ατλέτικο), Σαχίν (Ντόρτμουντ), Τοπάλ (Φενέρ), Ινάν (Γαλατά), Ερκίν (Φενέρ), Τερέ (Μπεσικτάς), Ποτούκ (Φενέρ), Σαχάν (Μπεσικτάς), Εζιακούπ (Μπεσικτάς), Τσαλάνογλου (Αμβούργο), Ντουρσούν (Καϊσέρι)
Επιθετικοί: Γιλμάζ (Γαλατά), Μπουλούτ (Γαλατά), Πεκτεμέκ (Μπεσικτάς), Τοσούν (Γκαζιάντεπσπορ)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ (9η): Οι οράνιε έκαναν πάρτι με την Ουγγαρία, διασύροντας την μέσα στο Άμστερνταμ με 8-1! Από κεφαλιές τα δύο πρώτα (φαν Πέρσι 16’, Στρούτμαν 25’), το 3-0 ο Λενς (38’), με το ημίχρονο να κλείνει με ακόμα ένα γκολ από κεφαλιά του φαν Πέρσι (44’). Στην αρχή του ημιχρόνου οι Μαγυάροι πέτυχαν το γκολ της τιμής με πέναλτι, με τους Ολλανδούς να του τιμωρούν με άλλα 4. Ο φαν Πέρσι ολοκλήρωσε με χατ-τρικ (53’), ο αμυντικός της Ουγγαρίας, Ντεβετσέρι «κάρφωσε» στα δίχτυα της ομάδας του τη μπάλα για το 6-1, τα δύο τελευταία ήρθαν με απευθείας φάουλ των φαν ντερ Φάαρτ (86’), Ρόμπεν (90’). Αήττητη στα προκριματικά ως τώρα (8-1-0), μαζί με Βέλγιο και Γερμανία έχει τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στη ζώνη της Ευρώπης και μόνη της την καλύτερη επίθεση των προκριματικών. Νο goal και under οι 5 από τις 7 αναμετρήσεις της με την Τουρκία.

Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 12-4
Τελευταία 5: 4-1-0

Τερματοφύλακες: Φορμ (Σουόνσι), Κρουλ (Νιούκαστλ), Σίλεσεν (Άγιαξ)
Αμυντικοί: Φλάαρ (Άστον Βίλλα), Μάρτινς Ίντι (Φέγενορντ), Ζάνμαατ (Φέγενορντ), Βίλεμς (PSV), ντε Φράι (Φέγενορντ), Μπρούμα (PSV), Φέρχεγκ (Άουγκσμπουργκ), Μπλιντ (Άγιαξ)
Μέσοι: Σνάιντερ (Γαλατά), Ρόμπεν (Μπάγερν), Στρότμαν (Ρόμα), φαν ντερ Φάαρτ (Αμβούργο), ντε Γιόνγκ (Μίλαν), Κλασιέ (Φέγενορντ), Φερ (Νόριτς)
Επιθετικοί: Κόιτ (Φενέρ), φαν Πέρσι (Μαν. Γιουν.), Λενς (Ντιναμό Κ.), Μέμφις (PSV)

Πρόταση πάμε στοίχημα: Οι Ολλανδοί δεν πηγαίνουν για εκδρομή στην Πόλη, κάτι που έδειξαν και στον αγώνα με την Ουγγαρία. Η επίθεση τους είναι υπερπλήρης και με δεδομένου ότι οι Τούρκοι θα τα παίξουν όλα για όλα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς, το γκολ-γκολ είναι η βασική μας επιλογή (1.50 Stoiximan).



21:00 ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΣΘΟΝΙΑ

Προϊστορία: 2-0-0
Α’ γύρος: ΕΣΘΟΝΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ 0-2

ΡΟΥΜΑΝΙΑ (31η): Δυσκολεύτηκε να πάρει προβάδισμα με την Ανδόρρα, απειλώντας με κεφαλιές κυρίως, ανοίγοντας τελικά το σκορ στο 42’ από ωραίο συνδυασμό του Στάνκου με τον Κεσερού και τον δεύτερο να πετυχαίνει γκολ με… κεφαλιά. Ο Στάνκου διπλασίασε τα τέρματα της πάλι με κεφαλιά, ο Τόρζε έκανε το 3-0 με πέναλτι και ο μέσος του ΠΑΟΚ, Λαζάρ, έγραψε το τελικό 4-0 με τον γνωστό πλέον τρόπο. Συνέχισε να ισοβαθμεί με την Τουρκία στους 16 και για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση, χρειάζεται πρώτα να νικήσει την αδιάφορη Εσθονία και στη συνέχεια να περιμένει η Ολλανδία να της κάνει τη χάρη και να μη χάσει από την Τουρκία. Over τα 5 από τα 6 τελευταία στα προκριματικά. Έχει κερδίσει δύο φορές την Εσθονία στο παρελθόν, αμφότερες με 2-0. Η πρώτη σε φιλικό το ’99, η άλλη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στον όμιλο.

Εντός: 2-0-2
Γκολ: 8-6
Τελευταία 5: 2-1-2

Τερματοφύλακες: Λόμποντ (Ρόμα), Ταταρουσάνου (Στεάουα Β.), Μπαλγκράντεαν (Ντιναμό Βουκ.)
Αμυντικοί: Ρατ (Γουέστ Χαμ), Γκοιάν (Αστέρας Τρίπολης), Τσίριτσες (Τόττεναμ), Γκάμαν (Άστρα Γκιούργκιου), Γκαρντός (Στεάουα Βουκ.), Ματέλ (Άστρα Γκιούργκιου), Λουχίν (Ντιναμό Βουκ.), Λατοβλεβίτσι (Στεάουα Βουκ.), Γκριγκόρε (Ντιναμό Βουκ.)
Μέσοι: Τόρζε (Εσπανιόλ), Τάνασε (Στεάουα Βουκ.), Λαζάρ (ΠΑΟΚ), Μπουρσεάνου (Στεάουα Βουκ.), Μαξίμ (Στουτγάρδη), Χόμπαν (Πετρολούλ Πλοϊέστι)
Επιθετικοί: Μαρικά (Χετάφε), Στάνκου (Γκεντσλερμπιρλιγκί), Μπουκούρ (Κούμπαν Κράσνονταρ), Γκρόζαβ (Τέρεκ Γκρόζνι), Κεσερού (Μπαστιά)

ΕΣΘΟΝΙΑ (88η): Ήταν εμφανώς κατώτερη των Τούρκων και έχασε δίκαια εντός έδρας με 0-2. Δέχτηκαν το πρώτο γκολ στο 22’, ενώ η άμυνα τους βρέθηκε εκτεθειμένη στην αρχή της επανάληψης, δεχόμενη και δεύτερο (47’). Στα προκριματικά ως τώρα έχει μαζέψει 7 βαθμούς, οι 6 από νίκες επί της Ανδόρρας και ο ένας από το ιστορικό 2-2 κόντρα στην Ολλανδία.Over και no goal τα 3 από τα 4 εκτός έδρας στα προκριματικά. Μόνο για δοκιμές προσφέρεται το σημερινό ματς για τον Τάρμο Ρούτλι, που δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Εκτός: 1-0-3
Γκολ: 2-11
Τελευταία 5: 1-1-3

Τερματοφύλακες: Παρέικο (Βόλγκα), Ακσάλου (SJK), Μέεριτς (Φίτεσε)
Αμυντικοί: Πιιρόια (Τσενγκντού Τιαντσένγκ), Κρούγκλοφ (Λεβάντια), Ρέιτμαν (Γιβάσκιλα), Κλαβάν (Άουγκσμπουργκ), Τζαάγκερ (Λιρς), Καμς (SJK), Τενίστ (Σόγκνταλ)
Μέσοι: Ντμιτρίεφ (Λεβάντια), Βουνκ (Σιλαμάε Κάλεφ), Βασίλιεφ (Αμκάρ Περμ), Μοσνίκοφ (Γκόρνικ Ζαμπρζε), Πούρι (Γιόρκ), Λουτς (Νόρκεπινγκ), Λίντπερ (Σικάγο Φάιρ)
Επιθετικοί: Κινκ (Γκιόρ), Ζενιόφ (Καρπάτι Λβιβ), Οιάμαα (Λέγκια Βαρσ.), Αχιουπέρα (Ουίπεστ), Ανιέρ (Μάδεργουελ)

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Εσθονία δεν έχει δείξει τίποτα ως τώρα και δύσκολα να αποφύγει την ήττα. Πολλά θα κριθούν από την εξέλιξη στο άλλο παιχνίδι, αλλά και πάλι οι επιθετικές αδυναμίες των φιλοξενούμενων μπορούν να μας δώσουν το no goal, που είναι ίσως η καλύτερη επιλογή στην αναμέτρηση (1.55 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση