» » » » » Προγνωστικά Προκριματικά Μουντιάλ 7ος όμιλος: Περιμένοντας το δώρο της Λιθουανίας


Προγνωστικά Προκριματικά Μουντιάλ 7ος όμιλος: Περιμένοντας το δώρο της Λιθουανίας
20:00 ΕΛΛΑΔΑ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ

Προϊστορία: 2-0-0
Α’ γύρος: ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ-ΕΛΛΑΔΑ 0-1

ΕΛΛΑΔΑ (12η): Χάρη σε ένα παιδαριώδες λάθος του κίπερ της Σλοβακίας, η Εθνική μας κέρδισε στο Καραϊσκάκης με 1-0 και συνέχισε να ελπίζει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, με τη Ελλάδα να δείχνει ότι θέλει αλλά να μη μπορεί. Τη «λύτρωση» έδωσε ο τερματοφύλακας της Σλοβακίας, Μούχα, ο οποίος σε ανύποπτη φάση στο 44’ πήγε να κοντρολάρει πάσα του Σκρτελ, αλλά από λάθος υπολογισμό την άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του. Ο ρυθμός δεν άλλαξε και πολύ στην επανάληψη, αντιθέτως το θέαμα έγινε ακόμα χειρότερο, αλλά η Ελλάδα πήρε το τρίποντο, που την διατήρησε σε ισοβαθμία με τη Βοσνία. Σήμερα οφείλει να κάνει το χρέος της και να κερδίσει το Λίχτενσταϊν και την ίδια ώρα να περιμένει δώρο από τη Λιθουανία, που υποδέχεται την Βοσνία. Μετράει 4 σερί νίκες στα προκριματικά, όλες ήρθαν με 1-0. Under και no goal οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με το Λίχτενσταϊν.


Εντός: 3-1-0
Γκολ: 4-0
Τελευταία 5: 4-0-1
Τερματοφύλακες: Καρνέζης (Γρανάδα), Σηφάκης (Ατρόμητος), Καπίνο (ΠΑΟ)
Αμυντικοί: Χολέμπας (Ολυμπιακός), Μανωλάς (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Σιόβας (Ολυμπιακός), Τοροσίδης (Ρόμα), Τζαβέλας (ΠΑΟΚ), Βίντρα (Λεβάντε)
Μέσοι: Φετφατζίδης (Τζένοα), Καραγκούνης (Φούλαμ), Κατσουράνης (ΠΑΟΚ), Κονέ (Μπολόνια), Μανιάτης (Ολυμπιακός), Νίνης (ΠΑΟΚ), Ταχτσίδης (Κατάνια), Τζιόλης (ΠΑΟΚ)
Επιθετικοί: Χριστοδουλόπουλος (Μπολόνια), Μήτρογλου (Ολυμπιακός), Σαλπιγγίδης (ΠΑΟΚ), Σαμαράς (Σέλτικ), Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ)

ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ (156η): Μάλλον επιτυχία πρέπει να θεωρείται το ότι δέχτηκε μόνο 4 από την ομάδα που την είχε φιλοδωρήσει με 8 στον πρώτο γύρο. Το ότι δεν έφτασαν σε αντίστοιχο “ποσό” οι Βόσνιοι είναι καθαρά θέμα τύχης και απόφασης να παίξουν σε πιο χαλαρό τέμπο στην επανάληψη, επιτρέποντας στον Χάσλερ να μειώσει στο 61’. Under τα 7 από τα 8 τελευταία στα προκριματικά. Έχει χάσει και στις 4 εξόδους της στα προκριματικά, με τέρματα 1-10.

Εκτός: 0-0-4
Γκολ: 1-10
Τελευταία 5: 0-2-3
Τερματοφύλακες: Γέλε (Βαντούζ), Μπιτσέρ (Μερσίν)
Αμυντικοί: Έρι (Γιουβέντους Ελβ.), Κάουφμαν (Βαντούζ), Κιντάνς (Μπάλζερς), Στόκλασα (Σεν Γκάλεν), Γκιούρ (Γκαζιάντεπσπορ), Μπουργκμάιερ (Βαντούζ), Γιλντίζ (Μπάλζερς), Μακρί (Μπάλζερς), Φρικ (Μπάλζερς)
Μέσοι: Αντρέας Κρίστεν (Μπάλζερς), Νίκολας Χάσλερ (Βαντούζ), Βίσερ (Ριντ), Έρις (Μπάλζερς), Πολβερίνο (Βόλφσμπεργκ), Βολφίνγκερ (Τσουρ ’97), Γκούπσερ (Μπάλζερς), Μπίσελ (Ουντερφέρινγκ)
Επιθετικοί: Νταβίντ Χάσλερ (Έσεν/Μάουρεν), Μπεκ (Χαρντ), Ματίας Κρίστεν (Σινχταρούα), Ερν (Μπάλζερς)

Προγνωστικά: Η Εθνική θα πάρει τη νίκη, κάτι που θα κυνηγήσει από νωρίς για να μεταφέρει περισσότερο την ίδια ώρα στους Βόσνιους. Μετά από τόσα ματς με χαμηλό σκορ, είναι ευκαιρία να κυνηγήσει και τα πολλά γκολ, με το over να πληρώνει στο 1.40 (MyBet).



20:00 ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ - ΒΟΣΝΙΑ

Προϊστορία: 1-1-3
Α’ γύρος: ΒΟΣΝΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 3-0

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ (112η): Έβγαλε καλό πρόσωπο κόντρα στη Λετονία και πήρε δίκαια την εντός έδρας νίκη με 2-0. Άνοιξε το σκορ μόλις στο 7’ με κεφαλιά του Τσέρνιτς, μετά από κόρνερ του Καλόνας και έχοντας τον έλεγχο του αγώνα, έφτασε στο δεύτερο γκολ από υποδειγματική αντεπίθεση (Μικολιούνας 68’). Βαθμολογικό αντίκρισμα δεν υπάρχει, πέρα από τη γενικότερη βαθμολογική συγκομιδή που ανεβάζει τη χώρα, αλλά η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο ματς με τη Λετονία ήταν μακράν το καλύτερο που έχει δώσει στον όμιλο ως τώρα. Αυτή ήταν η δεύτερη σερί νίκη της με 2-0 (προηγ. Λίχτεν.). Και τις τρεις στα προκριματικά τις πέτυχε με το ίδιο σκορ. Στα 2-3 γκολ έληξαν τα 8 από τα 9 παιχνίδια της για τα προκριματικά.

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 5-2
Τελευταία 5: 2-1-2
Τερματοφύλακες: Γκριμπάουσκας (Σκόντο Ρίγα), Αρλάουσκις (Ρουμπίν Καζάν), Ζούμπας (ΑΕΚ Λάρνακας)
Αμυντικοί: Κιγιάνσκας (Χαποέλ Χάιφα), Μικούτσκις (Τορπέντο Μόσχας), Μικολιούνας (Σεβαστοπόλ), Μπορόφσκι (Νταουγκάβα Ρίγα), Αντριουσκεβίτσιους (Γιουργκάρντεν), Βαϊτκούνας (Ζαλγκίρις Βίλνιους), Λεϊμόνας (Βίτζεβ Λοτζ), Ζαλιούκας (ΚΠΡ)
Μέσοι: Ντέιβιντας Τσεσνάουσκις (Μπακού), Καλόνας (Μπακού), Ιβασκεβίτσιους (Μπνέι Γεχούντα ΤΑ), Πάνκα (Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα), Νοβίκοβας (Άουε), Βίτσιους (Σαχτέρ Καραγκαντί), Τσέρνιτς (Ντνεπρ), Τσβέντουκας (Σούντουβα), Βάλσκις (Σούντουβα), Σιργκέντας (Στουτγάρδη ΙΙ)
Επιθετικοί: Σέρνας (Γκαζιάντεπσπορ), Ματουλεβίτσιους (Παντούρι), Καζλάουσκας (Άτλαντας), Ραζούλις (Άτλαντας)

ΒΟΣΝΙΑ (18η): Δε χρειάστηκε να κάνει και πολλά κόντρα στο Λίχτενσταϊν, επικρατώντας άνετα εντός έδρας με 4-1. Σκόραρε και τα 4 τέρματα τα της σε διάστημα 12 λεπτών (27’-39’), με τον Τζέκο να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά, τον Μισίμοβιτς από το ύψος της περιοχής να κάνει το 2-0, ο Ιμπίσεβιτς να σκοράρει επίσης με κεφαλιά και τον Τζέκο να κλείνει το σκορ για την ομάδα του με πλασέ. Πεσμένος ο ρυθμός της στην επανάληψη, με τον Σούσιτς να παίρνει την ευκαιρία να κάνει από νωρίς τις αλλαγές. Με την νίκη αυτή παρέμεινε πρώτη σε ισοβαθμία με την Ελλάδα και το μόνο που χρειάζεται είναι να κερδίσει τους αδιάφορους Λιθουανούς, δεδομένου ότι η Ελλάδα θα το κάνει την ίδια ώρα κόντρα στο Λίχτενσταϊν. Αήττητη στις 4 εξόδους της ως τώρα στα προκριματικά (3-1-0).

Εκτός: 3-1-0
Γκολ: 15-2
Τελευταία 5: 4-0-1
Τερματοφύλακες: Μπέγκοβιτς (Στόουκ), Άβντουκιτς (Μπάνια Λούκα), Φέιζιτς (Άαλεν)
Αμυντικοί: Σπάχιτς (Λεβερκούζεν), Πάντζα (Γκόρνικ Ζαμπρζε), Ζουκάνοβιτς (Γάνδη), Βρσάγεβιτς (Χάιντουκ Σπλιτ), Σούνιτς (Ζόρια Λούχανσκ), Μπίτσακτσιτς (Μπράουνσβαϊγκ)
Μέσοι: Μισίμοβιτς (Γκουίζου Ρενέ), Πιάνιτς (Ρόμα), Ράχιμιτς (ΤΣΣΚΑ Μ.), Ίμπρισιτς (Καϊσέρι Ερσίγεσπορ), Σαλίχοβιτς (Χόφενχαϊμ), Μεντουνιάνιν (Γκαζιάντεπσπορ), Λούλιτς (Λάτσιο), Ζαχίροβιτς (Μπόχουμ), Στεφάνοβιτς (Έλτσε), Βίσκα (Μπουγιουκσεχίρ), Χαΐροβιτς (Γκρασχόπερς), Κβρτζιτς (Ριέκα)
Επιθετικοί: Τζέκο (Μαν. Σίτι), Ιμπίσεβιτς (Στουτγάρδη)

Προγνωστικά: Όσο και να ελπίζουμε δύσκολα θα χάσει η Βοσνία τέτοια χρυσή ευκαιρία που της παρουσιάστηκε. Καθόλου ελκυστικό το διπλό, θα προτιμήσουμε το αγαπημένο εύρος γκολ των γηπεδούχων (2-3), ελπίζοντας πως θα κλείσουν αξιοπρεπώς τις εμφανίσεις τους στα προκριματικά (2.00 Stoiximan).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση