» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 8/8 η Ρόμα


Προγνωστικά στοιχήματος: Για το 8/8 η Ρόμα
Άαρχους - Νόρντζελαντ: Από τις καλές ομάδες της κατηγορίας η Άαρχους, αλλά όχι και τόσο μπροστά στο κοινό της (2-0-3). Η ουραγός Νόρντζελαντ άρχισε να ανεβαίνει πριν την διακοπή και είναι επικίνδυνη.


Κότμπους - Ουνιόν Β.: Πάντα δυνατή στο γήπεδο της η Κότμπους (3-0-1), όμως και η Ουνιόν δεν χάνει μέχρι στιγμής μακριά από το Βερολίνο (3-2-0). Δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά στοιχήματος.


Άαλεν - Μπίλεφελντ: Δύο διαδοχικές ήττες για την Άαλεν, στις οποίες μάλιστα δεν σκόραρε. Ντεφορμέ πριν την διακοπή ήταν και η Μπίλεφελντ.




Πάντερμπορν - ΦΣΒ Φρανκφούρτης: Τα περισσότερα γκολ μαζί με την Μπίλεφελντ έχει δεχτεί η Πάντερμπορν (19). Τις καλύτερες των εντυπώσεων αφήνει η ΦΣΒ Φρανκφούρτης (4-3-3).


Σπάρτα Σάρπσμποργκ - Μπραν: Η ουραγός Σπάρτα Σάρπσμποργκ έχει μακράν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (52 γκολ). Πάντως εκτός έδρας η Μπραν δεν τρομάζει κανέναν (1-3-9).


Ανζέ - Νιόρ: Η πρωτοπόρος Ανζέ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ισοπαλίες. Έξι έχει συνολικά η Νιόρ (2-6-2).


Σερκλ Μπαστιά - Τουρ: Την πρώτη της νίκη αναζητά ακόμη η νεοφώτιστη Σερκλ Μπαστιά (0-4-6). 6/7 goal/goal έχει στα τελευταία της ματς η Τουρ.

Σατορού - Καέν: Μόνο εντός έδρας παίρνει βαθμούς η Σατορού (2-2-1). 4/5 over για την όχι και τόσο σταθερή Καέν.

Ντιζόν - Τρουά: Εφτά σερί αγωνιστικές χωρίς ήττα συμπλήρωσε η Ντιζόν. Η Τρουά μετρούσε δύο διαδοχικά τρίποντα πριν την διακοπή.


Ιστρ - Αρλ: Με 18 γκολ παθητικό η Ιστρ έχει την χειρότερη επίδοση στην κατηγορία. Από τρία σερί ισόπαλα αποτελέσματα προέρχεται η Αρλ.


Λαβάλ - Χάβρη: Η Λαβάλ κέρδισε τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Από την άλλη πλευρά χωρίς νίκη μακριά από το γήπεδο της η Χάβρη (0-3-2).


Νανσί - Κλερμόν: Η Νανσί θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Πολύ σοβαρή η Κλερμόν, που έχει δεχτεί μόλις έξι τέρματα.


Οσέρ - Κρετεϊγ: Under έληξαν τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της Οσέρ για το πρωτάθλημα. Πέντε από τα εφτά τελευταία ματς της Κρετεϊγ ήταν ισόπαλα.

Μονς - Άντερλεχτ: Ουραγός και χωρίς νίκη η Μονς (0-2-8). Απογοητεύει και η Άντερλεχτ, καθώς είναι ήδη στο -9 από την πρωτοπόρο Σταντάρ Λιέγης.


Νις - Μαρσέιγ: Αήττητη στη Νίκαια η Νις (3-1-0). Δεν έχει χάσει όμως και εκτός έδρας από την άλλη πλευρά η Μαρσέιγ (3-2-0).



Ρεμς - Τουλούζ: Έξι διαδοχικές ισοπαλίες με under η Ρεμς. Απόλυτη ισορροπία στα αποτελέσματα της Τουλούζ (3-3-3).


Χόφενχαϊμ - Λεβερκούζεν: 9-1-0 η παράδοση υπέρ της Λεβερκούζεν στα μεταξύ τους ματς στην Μπουντεσλίγκα τόσο εντός, τόσο εκτός έδρας.


Ρόμα - Νάπολι: Η Ρόμα είναι η μοναδική ομάδα στο Καμπιονάτο με το απόλυτο των 7/7 νικών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τη Νάπολι ακολουθεί αγώνας Champions League με την Μαρσέιγ.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση