» » » » » » Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ντέρμπι με απουσίες στην Κυανή Ακτή


Πάμε Στοίχημα Ligue 1: Ντέρμπι με απουσίες στην Κυανή Ακτή
21:30 ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ

Προϊστορία (1996): 4-5-16
Πέρυσι: ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ 0-1

ΝΙΣ: Δεν μπόρεσε να απειλήσει στο πρώτο μέρος με την Τουλούζ και βρέθηκε να χάνει στο 34’, με τον Οσπίνα να τη σώζει σε δύο πολύ καλές ευκαιρίες των γηπεδούχων. Στην επανάληψη ανέβασε την απόδοσή της, χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες από κοντά, η πρώτη με τον Τσβίτανιτς, που δεν πλάσαρε σωστά από πολύ κοντά, η δεύτερη με τον Αρμάντ Τραορέ σε κόρνερ, αλλά δεν ήταν αρκετές για να της δώσουν κάτι περισσότερο. Δεν της βγαίνουν τα αποτελέσματα τελευταία, έχοντας κερδίσει μόνο τη Γκινγκάμπ στα τρία πιο πρόσφατα και χάνοντας στα άλλα δύο, αλλά δεν είναι και τόσο κακή. Έχει άλλωστε και απουσίες που την επηρεάζουν, χωρίς τις οποίες θα μπορούσε να σταθεί καλύτερα. No goal τα 8 από τα 9 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις.
Παραμένει αήττητη εντός έδρας (3-1-0). Κακή η πρόσφατη η προϊστορία υποδεχόμενη τη Μαρσέιγ (1-1-4). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Ρουζό, ο κεντρικός μέσος Ανέν, αριστερός εξτρέμ Μποτεάκ (7 συμμ./1 γκ./2 ασίστ), οι μεσοεπιθετικοί Μπριλς (9 συμμ./1 γκ./3 ασίστ), Κονστάντ (2 συμμ.), Εϊσερίκ (4 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Πεντεκό.

Εντός: 3-1-0
Γκολ: 9-3
Τελευταία 5: 3-0-2

ΜΑΡΣΕΪΓ: Ξεκίνησε πολύ καλά στο γαλλικό «Ελ Κλάσικο» κόντρα στην Παρί, αλλά τελικά γνώρισε την ήττα στο Βελοντρόμ με 1-2. Ο Βαλμπουενά δέχτηκε σκληρό μαρκάρισμα από τον Τιάγκο Μότα στην περιοχή, αλλά κέρδισε το πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο Αντρέ Αγιού. Αν και έπαιξε για 60 λεπτά με αριθμητικό πλεονέκτημα, η Παρί έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και κατάφερε να ισοφαρίσει στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’), γυρνώντας το ματς στο 66’, με άσκοπο πέναλτι που έκανε ο Αντρέ Αγιού στο 65’. Απομακρύνθηκε έτσι 4 βαθμούς από την κορυφή, σε μια χρονιά που δείχνει πως θέλει και μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αλλά ήδη έχει χάσει από τους βασικούς διεκδικητές του πρωταθλήματος (Μονακό, Παρί). Την Τρίτη υποδέχεται τη Νάπολι, το πλέον κρίσιμο παιχνίδι για τη συνέχεια στους ομίλους, μετά από τις δύο ήττες από Άρσεναλ, Ντόρτμουντ στα πρώτα παιχνίδια. Στα 2-3 γκολ έληξαν τα 7 από τα 8 τελευταία σε όλες τις διοργανώσεις. Αήττητη και στις 5 εξόδους της ως τώρα (3-2-0). Αήττητη επίσης και από τη Νις στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους (3-3-0), 5 για το πρωτάθλημα. Τιμωρημένος ο εξτρέμ Παγέ (8 συμμ./3 γκ.). Εκτός ο αριστερός μπακ Μορέλ (4 συμμ.) και ο επιθετικός Ζινιάκ (7 συμμ./3 γκ.).

Εκτός: 3-2-0
Γκολ: 7-2
Τελευταία 5: 2-2-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Με το μυαλό στη Νάπολι θα είναι η Μαρσέιγ, που μετράει και δύο σημαντικές απουσίες. Απουσίες όμως έχει και η Νις, που θα κοιτάξει πρωτίστως να μην ηττηθεί. Πιθανή η ισοπαλία στο 3.15 (MyBet).



21:30 ΡΕΜΣ – ΤΟΥΛΟΥΖ

Προϊστορία (από 2001): 1-2-3
Πέρυσι: ΡΕΜΣ – ΤΟΥΛΟΥΖ 1-1

ΡΕΜΣ: Ομάδα της ισοπαλίας έχει γίνει η ιστορική ομάδα της Β. Γαλλίας, αφού το πρόσφατο 1-1 με τη Βαλενσιέν εκτός έδρας, ήταν η έκτη σερί στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε πάντως τη νίκη, έχοντας πάρει το προβάδισμα με τον Ονιανγκουέ στο 30’ με κεφαλιά από κόρνερ του Αγιτέ. Χωρίς πολλές φάσεις στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι που καιγόντουσαν να αποφύγουν τη νίκη ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά βρήκαν απέναντί τους τον εξαιρετικό κίπερ Αγκάσα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να αποτρέψει το γκολ στο 90’, όταν είχαν βρεθεί 9 παίχτες των αντιπάλων στην περιοχή του. Παραμένει αήττητη εδώ και 8 αγωνιστικές (2-6-0), έχοντας χάσει μόνο στην πρεμιέρα από τη Ρεν εκτός. Μετράει 7 σερί under. Αήττητη στην έδρα της ως τώρα (1-3-0). Under τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στην Τουλούζ, no goal τα 4 από τα 6. Τιμωρημένος ο δεξιός εξτρέμ Ονταΐρ Φορτές (8 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο κεντρικός αμυντικός Κοντ (3 συμμ.), ο δεξιός μπακ Γκλομπάρ (5 συμμ./1 γκ.) και ο αριστερός εξτρέμ Ντιέγκο.

Εντός: 1-3-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 0-5-0

ΤΟΥΛΟΥΖ: Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Μπεν Γεντέρ, που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος στην επίθεση και σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, η Τουλούζ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας δίκαια της Νις εντός έδρας. Έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες πριν το γκολ στο 34’, στην επανάληψη έριξε το ρυθμό της και προσπάθησε να χτυπήσει με αντεπιθέσεις, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν σε 2 περιπτώσεις, χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι παραπάνω και με τον Αμαντά να κρατάει με εντυπωσιακές αποκρούσεις το μηδέν. Η ομάδα του Καζανόβα έφτασε έτσι τις 3 νίκες στα 4 τελευταία και έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή της σε σχέση με τα πρώτα παιχνίδια. της. Αήττητη στα 5 τελευταία κόντρα στη Ρεμς (3-2-0). Και τα δύο περσινά μεταξύ τους έληξαν 1-1. Μοναδική απουσία εδώ και καιρό ο μεσοεπιθετικός Ρομάν.

Εκτός: 1-1-3
Γκολ: 3-8
Τελευταία 5: 3-1-1

Πρόταση πάμε στοίχημα: Σε πολλά ματς η Ρεμς είναι καλή και κυνηγάει τη νίκη, αλλά στο τέλος καταλήγει να μην τα καταφέρνει. Η Τουλούζ έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και είναι ικανή να σταματήσει το αήττητο σερί της Ρεμς. Διπλό στο 2.85 (MeridianBet). Για μεγαλύτερη σιγουριά δεν είναι άσχημο και το Χ2 (1.50 GoalBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση