» » » » » Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 9ος όμιλος: Νίκη-πρόκριση ψάχνει η Γαλλία


Πάμε Στοίχημα Προκριματικά Μουντιάλ 9ος όμιλος: Νίκη-πρόκριση ψάχνει η Γαλλία
22:00 ΓΑΛΛΙΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ

Προϊστορία: 7-0-0
Α’ γύρος: ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ 0-1

ΓΑΛΛΙΑ (25η): Την Παρασκευή δεν έδωσε αγώνα για τα προκριματικά, αλλά σε φιλικό που έδωσε με την Αυστραλία τη διέσυρε στο Παρίσι με 6-0 (Ριμπερί 8’ πεν., Ζιρού 16’, 27’, Καμπάιγ 29’, Ντεμπουσί 47’, Μπενζεμά 50’). Ο Ντεσάμπ είχε την ευκαιρία να δώσει σε αρκετούς παίχτες χρόνο συμμετοχής στην επανάληψη και σίγουρα θα πρέπει να έχει μείνει ικανοποιημένος από την επιθετική λειτουργία της ομάδα, κάτι που είχε προβληματίσει. Στο τελευταίο ματς του ομίλου είχε επικρατήσει εκτός έδρας της Γεωργίας με 4-2, καπαρώνοντας έτσι τη δεύτερη θέση και τη συμμετοχή της στα μπαράζ. Υπάρχει πάντως ένα σενάριο με το οποίο η Γαλλία μπορεί να μείνει εκτός Μουντιάλ, ως η χειρότερη 2η των 9 ομίλων. Η άλλη αναμένεται να είναι η Δανία, που θα νικήσει ενδεχομένως τη Μάλτα και θα φτάσει τους 15. δύο τελευταία παιχνίδια της σημείωσε 10 γκολ, στα προηγούμενα 5 κανένα! Πολύ καλή η προϊστορία της με τη Φινλανδία, την οποία έχει κερδίσει και στις 7 φορές που τη συνάντησε στο παρελθόν. Νο goal και under


Εντός: 2-0-1
Γκολ: 6-3
Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Γιορίς (Τόττεναμ), Μανταντά (Μαρσέιγ), Ρουφιέ (Σεντ Ετιέν)
Αμυντικοί: Ντεμπουσί (Νιούκαστλ), Εβρά (Μαν. Γιουν.), Βαράν (Ρεάλ), Σακό (Λίβερπουλ), Κλισί (Μαν. Σίτι), Φανί (Μαρσέιγ), Κοσκιελνί (Άρσεναλ), Αμπιντάλ (Μονακό), Ζούμα (Σεντ Ετιέν)
Μέσοι: Καμπάιγ (Νιούκαστλ), Ριμπερί (Μπάγερν), Βαλμπουενά (Μαρσέιγ), Νασρί (Μαν. Σίτι), Γκρενιέ (Λυόν), Ματουιντί (ΠΣΖ), Παγέ (Μαρσέιγ), Σισοκό (Νιούκαστλ), Πογκμπά (Γιουβέντους)
Επιθετικοί: Ζιρού (Άρσεναλ), Μπενζεμά (Ρεάλ), Ρεμί (Νιούκαστλ)

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (56η): Έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 23’ με τον Πούκι να χάνει μακρινό σουτ σε κενή εστία, έχοντας ξεπεράσει προηγουμένως τον κίπερ Ρεβισβίλι έξω από την περιοχή, απειλήθηκε λίγες φορές από τη Γεωργία και πήρε τελικά το τρίποντο με εύστοχο πέναλτι του Ρόμαν Ερεμένκο στο 74’, με τους γηπεδούχους να μένουν με 10 ένα λεπτό αργότερα. Ο Πούκι στο 78’ στάθηκε άτυχος για δεύτερη φορά, με τη μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από ωραίο σουτ. Με τη νίκη αυτή εξασφάλισε τη 3η τιμητική θέση στον όμιλο, πίσω από Ισπανία και Γαλλία, έχοντας χάσει μόνο δύο ματς ως τώρα, αλλά δείχνοντας μεγάλη δυσκολία στο σκοράρισμα (5 γκολ). Under και τα 7 παιχνίδια της στα προκριματικά. Σε κανένα δε σκόραρε πάνω από ένα γκολ. Αήττητη στις 3 εξόδους της (1-2-0). Under και no goal οι 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της με τη Γαλλία.

Εκτός: 1-2-0
Γκολ: 3-2
Τελευταία 5: 2-2-1

Τερματοφύλακες: Μαένπαα (Φένλο), Χραντέτσκι (Μπρόντμπι), Σιλάνπαα (Βάασα)
Αμυντικοί: Πασάνεν (Άαρχους), Λάμπι (Άρσεναλ Κιέβου), Αρκίβουο (Χέκεν), Τοΐβιο (Μόλντε), Ραϊτάλα (Χέρενφεν), Χάλστι (Μάλμε), Σουμουσάλο (Ελσίνκι), Χέικιλα (Ελσίνκι)
Μέσοι: Ταΐνιο (Ελσίνκι), Ρόμαν Ερεμένκο (Ρουμπίν Καζάν), Χαμαλάινεν (Λεχ Πόζναν), Χετεμάι (Κιέβο), Ρινγκ (Καϊζερσλάουτερν), Ρίσκι (Χόνεφος), Κολεχμάινεν (Χόνεφος), Ματίλα (Ελσίνκι)
Επιθετικοί: Πούκι (Σέλτικ), Φούρουχολμ (Χάλεσερ), Ζένελι (Ελσίνκι)

Πρόταση πάμε στοίχημα: Η Γαλλία θα ψάξει τη νίκη που θα της εξασφαλίσει τη 2η θέση, έχοντας βελτιωμένη εικόνα επιθετικά. Ίσως σταματήσει το σερί των under για τους Φινλανδούς απόψε, με ή χωρίς τη βοήθεια τους. Over στο 1.55 (Stoiximan).



22:00 ΙΣΠΑΝΙΑ - ΓΕΩΡΓΙΑ

Προϊστορία: 1-0-0
Α’ γύρος: ΓΕΩΡΓΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ 0-1

ΙΣΠΑΝΙΑ (1η): Άργησε πολύ να σπάσει τον κλοιό της Λευκορωσίας, αλλά τελικά τα κατάφερε με τον Τσάβι (61’) μετά από φάση διαρκείας. Στο 78’ ο Νεγρέδο σφράγισε τη νίκη με κοντινή κεφαλιά, με τους φιλοξενούμενους απλά να μειώνουν στο 89’ εκμεταλλευόμενοι αμυντικό λάθος των Ισπανών. Ο ντελ Μπόσκε ανακάτεψε για ακόμη μια φορά την τράπουλα στην ενδεκάδα των φούριας ρόχας, δίνοντας φανέλα βασικού στον Μίτσου, στο ντεμπούτο του με την εθνική. Αυτή η νίκη ήταν μόλις η πρώτη εντός έδρας στα προκριματικά, μετά από 3 αγώνες (1-2-0), που την κράτησε στην πρώτη θέση, παίρνοντας έτσι το απευθείας εισιτήριο για τη Βραζιλία. Ευνοείται ακόμα και σε περίπτωση ισοβαθμίας με τη Γαλλία, που είναι στο -3 τώρα.

Εντός: 1-2-0
Γκολ: 4-3
Τελευταία 5: 3-2-0

Τερματοφύλακες: Κασίγιας (Ρεάλ), Βαλντές (Μπαρτσελόνα), Ρέινα (Νάπολι)
Αμυντικοί: Χουανφράν (Ατλέτικο), Πικέ (Μπαρτσελόνα), Ινίγκο Μαρτίνεθ (Σοσιεδάδ), Σέρχιο Ράμος (Ρεάλ), Αρμπελόα (Ρεάλ), Μονρεάλ (Άρσεναλ), Μορένο (Σεβίλλη)
Μέσοι: Τσάβι (Μπαρτσελόνα), Ινιέστα (Μπαρτσελόνα), Φάμπρεγκας (Μπαρτσελόνα), Νταβίντ Σίλβα (Μαν. Σίτι), Χέσους Νάβας (Μαν. Σίτι), Ίσκο (Ρεάλ), Μάριο Σουάρεθ (Ατλέτικο), Κόκε (Ατλέτικο), Μπούσκετς (Μπαρτσελόνα), Μάτα (Τσέλσι)
Επιθετικοί: Πέδρο (Μπαρτσελόνα), Νεγρέδο (Μαν. Σίτι), Μίτσου (Σουόνσι)

ΓΕΩΡΓΙΑ (97η): Ήταν η πρώτη που απείλησε στο ματς με τη Φινλανδία, αλλά στάθηκε τυχερή στο 23’, όταν ο κίπερ Ρεβισβίλι έχασε σε μαρκάρισμα τον Πούκι, εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά τον Φινλανδό να αστοχεί σε κενή εστία. Στην επανάληψη είχε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία από στημένη φάση, αλλά όλα άλλαξαν στο τελευταίο 20λεπτο, όπου δέχτηκε γκολ από πέναλτι για χέρι του Ταργκαμάτζε σε τείχος, ενώ αμέσως μετά τη σέντρα αποβλήθηκε ο Κανκάβα, για χτύπημα αντιπάλου στο κέντρο του γηπέδου. Λίγο αργότερα γλίτωσε δεύτερο γκολ από δοκάρι. Under τα 6 από τα 7 τελευταία στα προκριματικά. Απογοητευτική η πορεία της, έχοντας μια από τις χειρότερες επιθέσεις των προκριματικών και κερδίζοντας μόνο ένα από τα 7. Τουλάχιστον η Λευκορωσία έμεινε στους 4 βαθμούς και έτσι τουλάχιστον δε θα τερματίσει τελευταία. Εκτός έδρας έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε τρεις εξόδους. Δεν έχει σκοράρει στους τρεις τελευταίους αγώνες της.

Εκτός: 0-1-2
Γκολ: 2-6
Τελευταία 5: 0-2-3

Τερματοφύλακες: Λόρια (Ντιναμό Τιφλ.), Κβασχάτζε (Ζεσταφόνι), Ρεβισβίλι (Ντίλα Γκόρι)
Αμυντικοί: Λομπιανίτζε (Ντνιέπρ), Γκριγκαλάβα (Ανζί), Κασία (Φίτεσε), Αμισουλασβίλι (Κρίλια Σοβέτοφ Σαμάρα), Χουμπούτια (Μορντόβια), Τομασβίλι (Ντίλα Γκόρι), Ποπχάτζε (Γιαγκελόνια), Κιζανισβίλι (Καϊσέρισπορ)
Μέσοι: Κανκάβα (Ντνιέπρ), Ανανίτζε (Ροστόφ), Οκριασβίλι (Ιλίτσιβετς Μάριουπολ), Ταργκαμάτζε (Ιλίτσιβετς Μάριουπολ), Γκριγκαλασβίλι (Ντιναμό Τιφλ.), Ντολίτζε (Ντίλα Γκόρι), Τζάρια (Ντιναμό Τιφλ.)
Επιθετικοί: Κομπαχίτζε (Ντνιέπρ), Γκελασβίλι (Καραμπάχ), Μοντεμπάτζε (Ντίλα Γκόρι), Ντβαλισβίλι (Λέγκια Βαρσοβίας), Τσχαντάτζε (Ίντερ Μπακού)

Πρόταση πάμε στοίχημα: Άνιση μάχη για τους Γεωργιανούς, που σκοράρουν με το σταγονόμετρο. Πιθανό το no goal στο 1.40 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση