» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς απώλειες ο Ολυμπιακός


Προγνωστικά στοιχήματος: Χωρίς απώλειες ο Ολυμπιακός
Νιούκαστλ - Λίβερπουλ: Από τέσσερα διαδοχικά over προέρχεται η Νιούκασλ. Στην κορυφή της βαθμολογίας η Λίβερπουλ, που έχει σε εξαιρετική κατάσταση τους Σουάρες και Στάριτζ.


Ατρόμητος - Λεβαδειακός: Μία απώλεια έχει μέχρι στιγμής στο Περιστέρι ο Ατρόμητος μέχρι στιγμής (2-1-0), την στιγμή που και ο Λεβαδειακός εκτός έδρας δεν μπορεί (0-1-2).

Ελαζίγκσπορ - Εσκισεχίρσπορ: Τρεις σερί ήττες μετρούσε πριν την διακοπή η Ελαζίγκσπορ. Ικανή για όλα η επικίνδυνη και ικανή Εσκισεχίρσπορ.




Βέρντερ Βρέμης - Φραϊμπουργκ: Τα συμπτώματα της κακής άμυνας των περασμένων ετών εμφανίζει σιγά-σιγά η Βέρντερ Βρέμης. 7/8 goal/goal έχει στο ενεργητικό της φέτος η Φραϊμπουργκ.


Ντόρτμουντ - Αννόβερο: 4-0-0 ο εντός έδρας απολογισμός της Ντόρτμουντ με γκολ 14-3. 0-0-3 εκτός έδρας μετράει το Αννόβερο και με τέρματα 0-7.


Μπάγερν - Μαϊντζ: Η Μπάγερν Μονάχου διαθέτει την καλύτερη άμυνα της Μπουντεσλίγκα, με τρία γκολ παθητικό. Στο κατάλληλο σημείο ήρθε η διακοπή για την Μαϊντζ, καθώς πριν από αυτήν μετρούσε (0-1-4).

Μπράουνσβαϊγκ - Σάλκε: Με ψυχολογία από την πρώτη της φετινή νίκη η Μπράουνσβαϊγκ. 1-1-2 το εκτός έδρας ρεκόρ της Σάλκε, που έχει και πάλι απουσίες.

Αϊντραχτ Φρ. - Νυρεμβέργη: Τρεις απανωτές ισοπαλίες για την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, που έχει και ματς για το Europa League την Πέμπτη. Χωρίς νίκη μέχρι στιγμής η Νυρεμβέργη (0-5-3). Δυσκολα τα προγνωστικά στοιχήματος.


Άρσεναλ - Νόριτς: 6/7 τελευταία παιχνίδια των δύο ομάδων επιβεβαιώθηκε το over και το goal/goal.


Τσέλσι - Κάρντιφ: 11-1-0 το πρόσφατο εντός έδρας ρεκόρ της Τσέλσι. Δύσκολα θα γλιτώσει η νεοφώτιστη Κάρντιφ.


Έβερτον - Χαλ: 2-1-0 μπροστά στο κοινό της η Έβερτον. Under έληξαν τα 6/7 φετινά παιχνίδια της Χαλ.


Μάντσεστερ Γ. - Σαουθάμπτον: Ήδη έχει κάνει αρκετές γκέλες για ξεκίνημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1-3). Τέσσερις βαθμούς παραπάνω η εντυπωσιακή Σαουθάμπτον.


Στόουκ - Γουέστ Μπρομ: Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η Στόουκ. Τέσσερα παιχνίδια αήττητη η Γουέστ Μπρομ.


Σουόνσι - Σάντερλαντ: Πήρε ανάσες η Σουόνσι, καθώς δεν είναι συνηθισμένη σε παίζουν σε δύο μέτωπα. Ντεμπούτο στον πάγκο της Σάντερλαντ για τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ρεάλ Μ. - Μάλαγα: Μόνο καλό θα μπορούσε να κάνει η διακοπή στην Ρεάλ Μαδρίτης. Τρεις ισοπαλίες στις τέσσερις εξόδους της η Μάλαγα (0-3-1).


Παρί Σεν Ζερμέν - Μπαστιά: Αήττητη και συγκάτοικος στην κορυφή με την Μονακό είναι η Παρί Σεν Ζερμάν. Δύσκολα εκτός Κορσικής για την Μπαστιά (0-2-3).


ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης: Το απόλυτο στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ (4-0-0). Πάντως ο Αστέρας Τρίπολης δυσκολεύει τον ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως έδρας και κάθε χρόνο.


Βαλένθια - Σοσιεδάδ: Οι δύο ομάδες μονομάχησαν πέρσι για την τέταρτη θέση, με την Σοσιεδάδ να βγαίνει νικήτρια.

Κάλιαρι - Κατάνια: Μόνο την πρώτη αγωνιστική είχε κερδίσει η Κάλιαρι. 0-0-3 μετρά εκτός έδρας η Κατάνια.


Γαλατάσαραϊ - Καραμπούκσπορ: Τραγικό το ξεκίνημα της Γαλατάσαραϊ στο πρωτάθλημα (1-4-1). Τέσσερα ματς χωρίς νίκη η ντεφορμέ Καραμπούκσπορ.



Γκεντσλερμπιρλίγκι - Κασίμπασα: Στην ουρά του βαθμολογικού πίνακα η Γκεντσλερμπιρλίγκι (1-1-5). Πολύ επικίνδυνη στα εκτός έδρας παιχνίδια της η Κασίμπασα (2-0-1).


Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Σίτι: Πριν την διακοπή η Γουέστ Χάμ είχε βγάλει εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Τότεναμ με 3-0. Το πρώτο της τρίποντο μακριά από το γήπεδο της αναζητά η Μάντσεστερ Σίτι.


Χέρτα - Γκλάντμπαχ: Ομάδες έδρας αμφότερες και ειδικά η Γκλάντμπαχ, καθώς μακριά από αυτήν έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό.


Βάαλβαϊκ - Ρόντα: Στα οχτώ διαδοχικά goal/goal έφτασε η Βάαλβαϊκ. Τρεις σερί ισοπαλίες μετρούσε πριν την διακοπή η Ρόντα.


Γκόου Αχέντ Ιγκλς - Φέγενορντ: Εννιά γκολ δέχτηκε στις δύο πιο πρόσφατες αγωνιστικές η Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Τρεις διαδοχικές νίκες για την Φέγενορντ και έξι ματς αήττητη.

Πλατανιάς - Ολυμπιακός: Χωρίς τρίποντο ακόμη ο Πλατανιάς (0-5-2). Ο Ολυμπιακός δύσκολα θα αφήσει βαθμούς, αν και ακολουθεί το ματς με την Μπενφίκα στην Πορτογαλία για το Champions League.


Ουτρέχτη - Μπρέντα: Ότι έκανε μέχρι στιγμής είναι εντός έδρας (2-2-0). Αλλά και η Μπρέντα είναι εδώ και πέντε αγωνιστικές αήττητη.


Γκενκ - Λιρς: Στα καλύτερα της ήταν πριν την διακοπή σε πρωτάθλημα και Ευρώπη η Γκενκ. 11 γκολ έχει δεχτεί στις πέντε εξόδους της η Λιρς.


Οστάνδη - Μαλίν: Ένα τρίποντο και μοναδικό μέχρι στιγμής για τη νεοφώτιστη Οστάνδη (1-3-6). Για γέλια η άμυνα της Μαλίν.


Λέουβεν - Μπέβερεν: Πέντε ματς δίχως νίκη η Λέουβεν. Στο ματς πριν την διακοπή η Μπέβερεν είχε πανηγυρίσει την πρώτη της επιτυχία.


Λόκερεν - Γάνδη: Τρεις διαδοχικές ήττες για την Λόκερεν είναι πολλές. Χωρίς τρίποντο μακριά από το γήπεδο της η Γάνδη (0-3-2).


Σερκλ Μπριζ - Βάρεγκεμ: Την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με 19 γκολ παθητικό διαθέτει η Σερκλ Μπριζ. Η Βάρεγκεμ είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε φέτος την εντυπωσιακή Σταντάρ Λιέγης.


Αζαξιό - Ναντ: Κέρδισε την Λιόν και έφερε ισοπαλία στα δύο πιο πρόσφατα εντός έδρας της παιχνίδια η Αζαξιό. Πάντως η νεοφώτιστη Ναντ αφήνει τις καλύτερες των εντυπώσεων (5-1-3).


Εβιάν - Γκινγκάμπ: Σχεδόν δύο γκολ σε κάθε ματς δέχεται η Εβιάν. Πάντως μακριά από το γήπεδο της δεν τρομάζει η Γκινγκάμπ (0-1-3).


Μονπελιέ - Λιλ: Εφτά αγωνιστικές αήττητη παραμένει η Μονπελιέ. Όχι και άσχημο το ξεκίνημα της Λιλ (5-2-2).


Ρεν - Βελενσιέν: Δύο σερί ήττες μετρούσε πριν την διακοπή η Ρεν, που έχει βάλει αυξημένους στόχους φέτος. Ουραγός η Βαλενσιέν, που κέρδισε μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οσασούνα - Μπαρτσελόνα: Βελτιωμένη με τον Χάβι Γράθια η Οσασούνα, όμως η Μπαρτσελόνα είναι σε άλλο επίπεδο (8-0-0) και είναι ξεκάθαρα το φαβορί στα προγνωστικά στοιχήματος.

Χέρενφεν - Φίτεσε: Ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα έχει πραγματοποιήσει η Χέρενφεν. Δύο σερί ήττες για την Φίτεσε, που χάλασαν την εν γένει καλή παρουσία της στο πρωτάθλημα.



Τβέντε - Άγιαξ: Ντέρμπι κορυφής, με την Τβέντε να έχει δεχτεί τα λιγότερα τέρματα στο πρωτάθλημα (5).

Μίλαν - Ουντινέζε: 10 σερί goal/goal και εννιά από αυτά over στις αναμεταξύ τους αναμετρήσεις.


Εσπανιόλ - Ατλέτικο Μ.: Από τρεις διαδοχικές ήττες προέρχεται η Εσπανιόλ. Το απόλυτο των νικών η Ατλέτικο Μαδρίτης (8-0-0).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση