» » » » » » Προβλέψεις Στοίχημα Bundesliga: Με υπηρεσιακό η Νυρεμβέργη, χωρίς νίκη εντός η Φρανκφούρτη


Προβλέψεις Στοίχημα Bundesliga: Με υπηρεσιακό η Νυρεμβέργη, χωρίς νίκη εντός η Φρανκφούρτη
16:30 ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ

Προϊστορία: 21-14-12
Πέρυσι: ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΝΝΟΒΕΡΟ 3-1

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: «Μαγική» εικόνα η πρώτη της ήττα φέτος στο πρωτάθλημα από τη Γκλάντμπαχ. Και αυτό γιατί μόνη η ίδια ξέρει πως κατάφερε να μην προηγηθεί στο πρώτο μέρος, κάνοντας τρομερή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι «συμμαζεύτηκαν» στην επανάληψη, αλλά και πάλι δέχτηκαν πολλές φάσεις, η Ντόρτμουντ της έκανε όμως δώρο το πέναλτι στο 81’, με τον Χιούμελς να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη (τραβηγμένη) για το μαρκάρισμα πάνω στον Νόρντβαϊτ, για να γίνει το 0-1. Η απάντηση ήταν άμεση, με τον Ρόις να βρίσκει δοκάρι στο 85’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά στην επαναφορά ο τερ Στέγκεν έβγαλε με βολέ σε αντεπίθεση τους συμπαίχτες του, οι οποίοι έκαναν το τελικό 0-2 (86’).
Έπεσε έτσι στη 2η θέση, ένα πίσω από τη Μπάγερν και σε ισοβαθμία με τη Λεβερκούζεν και αξίζει να δούμε πως θα αντιδράσει στην ήττα, έχοντας και στο μυαλό το καθοριστικό εκτός έδρας ματς με την Άρσεναλ την Τρίτη, αλλά και το επερχόμενο τοπικό ντέρμπι με τη Σάλκε. Εντός έχει κάνει το απόλυτο στα 4 πρώτα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έχει την καλύτερη επίθεση (21) και την 2η καλύτερη άμυνα (7). Γκολ-γκολ οι 7 τελευταίες φορές που φιλοξένησε το Αννόβερο. Κέρδισε στα 5 πιο πρόσφατα. Εκτός ο κίπερ Αλομέροβιτς, οι αμυντικοί Πίστσεκ, Σαρ και οι μέσοι Κελ (2 συμμ.), Γκιουντογάν (1 συμμ.). Τιμωρημένος ο μπακ Χιούμελς (7 συμμ./1 ασίστ).

Εντός: 4-0-0
Γκολ: 14-3
Τελευταία 5: 3-1-1

ΑΝΝΟΒΕΡΟ: Το απόλυτο στα εντός έδρας, σταμάτησε στο ματς με τη Χέρτα, παραχωρώντας ισοπαλία με 1-1. Προηγήθηκε στο 23’ με τον Σουλτζ σε φάση διαρκείας μετά από κόρνερ, αλλά δεν είχε πολλές ευκαιρίες για να σφραγίσει τη νίκη της. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, είχαν δοκάρι, ενώ δεν του δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι για μαρκάρισμα του Αντρεάσεν στον Χόσογκαϊ, αλλά τελικά πήραν το βαθμό από στημένο στο 81’. Στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να έχει πάρει το τρίποντο με κοντινή κεφαλιά του Σόμπιχ, αλλά θα ήταν άδικο το αποτέλεσμα για τους Βερολινέζους. Χωρίς νίκη στα δύο τελευταία, μόνο την Άουγκσμπουργκ έχει κερδίσει στα 4 πιο πρόσφατα, παραμένει πάντως σταθερά στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σε τρεις εξόδους της ως τώρα στο πρωτάθλημα, δεν έχει πάρει ούτε βαθμό, ενώ δεν έχει καταφέρει ούτε να σκοράρει. Γκολ-γκολ τα 13 από τα 14 τελευταία κόντρα στη Ντόρτμουντ. Μοναδική αξιοσημείωτη απουσία αυτή του επιθετικού Για Κονάν (6 συμμ./1 γκ.), που τραυματίστηκε σε ανύποπτη φάση στο ματς με τη Χέρτα και θα μείνει για καιρό εκτός. Μαζί του και άλλοι 8 μακροχρόνιοι χωρίς χρόνο συμμετοχής.

Εκτός: 0-0-3
Γκολ: 0-7
Τελευταία 5: 2-1-2

Προβλέψεις στοίχημα: Παρά την ήττα της Ντόρτμουντ, δεν αλλάζουν και πολλά στην ομάδα. Το Αννόβερο είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και αν βρει την ευκαιρία θα χτυπήσει στην κόντρα. Θα κυνηγήσουμε το πρώτο εκτός έδρας γκολ των φιλοξενούμενων, κάνοντας το γκολ-γκολ ακόμα πιο εύκολη υπόθεση, δεδομένου ότι η Ντόρτμουντ πολύ δύσκολα να μη βρει δίχτυα για δεύτερο σερί. Γκολ-γκολ στο 1.70 (Stoiximan).





16:30 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ - ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

Προϊστορία: 25-18-15
Πέρυσι: ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ 0-0

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: Τρίτη σερί ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τη Φρανκφούρτη, που έμεινε δίκαια στο 1-1 εκτός έδρας με τη Φράιμπουργκ. Κακό ποιοτικά το παιχνίδι, στο οποίο προηγήθηκε με αυτογκόλ των γηπεδούχων στο 64’, οι οποίοι πίεσαν με τη σειρά τους και προς το τέλος έσωσαν το βαθμό. Παρέμεινε αήττητη για 4η αγωνιστική (1-3-0), 7 ματς συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις (4-3-0). Την Πέμπτη υποδέχεται την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ματς που της δίνει την ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση, έχοντας κάνει ήδη το 2 στα 2. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στ πρωτάθλημα μπροστά στο κοινό της (0-1-2). Έχει κερδίσει μόλις μία φορά τη Νυρεμβέργη στις 6 πιο πρόσφατες που τη φιλοξένησε (1-4-1). Τιμωρημένος ο μέσος Φλουμ (8 συμμ./1 γκ.). Εκτός οι μέσοι Σβέγκλερ (3 συμμ.), Κίτελ, Στεντέρα και ο επιθετικός Ρόζενταλ (4 συμμ.).

Εντός: 0-1-2
Γκολ: 3-5
Τελευταία 5: 1-3-1

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Προερχόταν από τρεις σερί ισοπαλίες, αλλά χωρίς νίκη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, κάτι που δεν άλλαξε ούτε στο ματς με το Αμβούργο, στο οποίο διασύρθηκε εντός έδρας με 0-5! Αποτέλεσμα ήταν φυσικά να απομακρυνθεί από τον πάγκο ο τεχνικός Βίζινγκερ, στη θέση του οποίου θα καθίσει ο προπονητής της β’ ομάδας, Ρότζερ Πρίντσεν. 0-5-3 ο μέχρι τώρα απολογισμός της, αλλά τουλάχιστον έχει χάσει μόλις μία φορά εκτός έδρας (0-3-1). Έχει τη 2η χειρότερη επίθεση (9). Τα 5 από τα 6 τελευταία κόντρα στη Φρανκφούρτη είχαν 2-3 γκολ. Εκτός ο κίπερ Ούπχοφ, ο αμυντικός Μάρκος Αντόνιο, οι μέσοι Φέλνερ (5 συμμ./1 ασίστ), Μπάλιτς (5 συμμ.), Γκέμπχαρτ (1 συμμ.), Ιλντίζ και ο επιθετικός Γκιντσέκ (6 συμμ./1 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-3-1
Γκολ: 6-8
Τελευταία 5: 0-3-2

Προβλέψεις στοίχημα: Η Άιντραχτ είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Νυρεμβέργη, η οποία ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη και βρίσκεται σε κομβικό σημείο, αλλά και με υπηρεσιακό στον πάγκο. Ευκαιρία για την πρώτη εντός έδρας νίκη της Φρανκφούρτης. Άσος στο 1.55 (MyBet).





19:30 ΧΕΡΤΑ - ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ

Προϊστορία: 21-13-16
Πέρυσι: -

ΧΕΡΤΑ: Είχε τις δύο πρώτες καλές ευκαιρία με τους Χόσογκαϊ, Αλάγκουι, αλλά το Αννόβερο κατάφερε να εκμεταλλευτεί τη δική της πρώτη, ανοίγοντας το σκορ στο 23’ σε αναμπουμπούλα μετά από κόρνερ. Στην επανάληψη μπορούσε να της έχει δοθεί πέναλτι για «κεφαλοκλείδωμα» του Αντρεάσεν στον Χόσογκαϊ, είχε δοκάρι με τον Μπεν Χατίρα στο 58’ και άλλες δύο πολύ καλές φάσεις να ισοφαρίσει, αλλά η υπεροχή της επιβραβεύτηκε με άπιαστο φάουλ του Ρόνι στο 81’, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή ένα λεπτό πριν. Ωστόσο στις καθυστερήσεις θα μπορούσε να γνωρίσει την ήττα, αλλά ο Κραφτ είπε «όχι» σε κοντινή κεφαλιά του Σόμπιχ. Παρέμεινε αήττητη για τρίτη αγωνιστική (1-2-0), αλλά απέτυχε για ακόμη μια φορά να πάρει το πρώτο της εκτός έδρας τρίποντο (0-3-1). Πολύ δυνατή στην έδρα της όπου μετράει ήδη τρεις νίκες. Αν και έχει κερδίσει μόλις ένα παιχνίδι στα 5 τελευταία, διατηρείται στις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη. Μοναδική ήττα αυτή από τη Στουτγάρδη, που κάλλιστα μπορούσε να έχει αποφύγει. Εκτός οι μέσοι Μπάουμγιοχαν (4 συμμ./2 ασίστ), Ντζενγκ (1 συμμ.).

Εντός: 3-0-1
Γκολ: 10-3
Τελευταία 5: 1-2-2

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ: Γλίτωσε πάμπολλες φορές από του χάρου τα δόντια στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, αλλά η τύχη της χαμογέλασε δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε ανέλπιστη νίκη με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι έχαναν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη, αλλά υπέπεσαν σε πέναλτι στο 80’, με τον Χιούμελς να κάνει πέναλτι πάνω στον Νόρντβαϊτ, στο οποίο ευστόχησε ο Κρούζε. Η Ντόρτμουντ απάντησε άμεσα και είχε δοκάρι στο 85’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά στην επαναφορά ο τερ Στέγκεν έβγαλε την ομάδα του στην αντεπίθεση, ο Αράνγκο έστρωσε στον Ράφαελ και αυτός εκτέλεσε τον Βάιντερφελερ, για να σφραγίσει τους τρεις βαθμούς. Πολλοί σημαντικοί, αφού ανέβασαν τα πουλάρια στην 4η θέση της βαθμολογίας, παραμένοντας αήττητα για 3η αγωνιστική (2-1-0) και διατηρώντας το απόλυτο στα εντός έδρας μετά από 4 αγώνες. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας μετά από 4 εξόδους (0-1-3). Αήττητη στα 5 τελευταία με αντίπαλο τη Χέρτα (3-2-0). Εκτός οι αμυντικοί Αλβάρο Ντομίνγκεζ (8 συμμ.), Ζοέλ Μέρο και ο μέσος Νόρντβαϊτ (5 συμμ./1 ασίστ).

Εκτός: 0-1-3
Γκολ: 6-11
Τελευταία 5: 3-1-1

Προβλέψεις στοίχημα: Περιμένουμε δυνατό παιχνίδι και ανοιχτό σε κάθε πρόβλεψη. Αμφότερες το έχουν το γκολ και μπορούν να μας δώσουν εύκολα το over (1.70 MeridianBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση