» » » » » » » Προγνωστικά στοίχημα Serie A: Ντέρμπι κορυφής στη Ρώμη


Προγνωστικά στοίχημα Serie A: Ντέρμπι κορυφής στη Ρώμη
21:45 ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ

Προϊστορία (από 1993): 13-8-5
Πέρυσι: ΡΟΜΑ – ΝΑΠΟΛΙ 2-1

ΡΟΜΑ: Εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά κενά της Ίντερ και έφτασε δίκαια στις 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, παραμένοντας μόνη πρώτη, μπροστά από Νάπολι και Γιουβέντους. Καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τον Τότι να ανοίγει το σκορ με ωραίο μακρινό σουτ στο 18’. Στο 40’ ο Ζερβίνιο κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο αρχηγός, ενώ ο Φλορέντζι έκανε το 3-0 τελειώνοντας άψογα υποδειγματική αντεπίθεση της ομάδας του. Ο ρυθμός έπεσε στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι δεν την άγχωσαν και κράτησε το σκορ, παρότι έπαιξε με 10 από το 79’ (Μπαλτζαρέτι). Ελλείψει του Μαϊκόν, ο Τοροσίδης ξεκίνησε βασικός για δεύτερο συνεχόμενο, κάτι που αναμένεται να γίνει και σήμερα. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (20), αλλά και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ μέχρι τώρα.
Over τα 7 από τα 9 τελευταία κόντρα στη Νάπολι, γκολ-γκολ τα 6 από τα 8 πιο πρόσφατα. Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Μπαλτζαρέτι (7 συμμ./1 γκ.). Εκτός ο δεξιός μπακ Μαϊκόν (5 συμμ.), ο κεντρικοί μέσοι Στρούτμαν (6 συμμ./1 γκ./4 ασίστ), Μπράντλεϊ (2 συμμ.) και ο επιθετικός Ντέστρο. Αμφίβολος ο επιθετικός Ζερβίνιο (6 συμμ./3 γκ.).

Εντός: 3-0-0
Γκολ: 10-0
Τελευταία 5: 5-0-0


ΝΑΠΟΛΙ: Ταρακουνήθηκε από την κακή εμφάνιση και ήττα από την Άρσεναλ και με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στη Λιβόρνο, πήρε εύκολα τη νίκη στο Σαν Πάολο με 4-0. Έδειξε από νωρίς ότι θέλει το παιχνίδι, με τον Πάντεφ, που αντικατέστησε τον τραυματία Ιγκουαΐν, να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’. Θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο αμέσως μετά, κάτι που έκανε τελικά ο Ίνλερ με μακρινό σουτ στο 26’, με τον Μέρτενς να δίνει τις πάσες και στα δύο γκολ. Στο 54’ ο Καγιεχόν πήρε έξοχη ασίστ από τον Πάντεφ και έκανε το 3-0 από κοντά, ενώ το σκορ έκλεισε ο Χάμσικ στο 83’, παίρνοντας το ριμπάουντ από ασθενή απόκρουση του αντίπαλου κίπερ. Νίκη ψυχολογίας, που την πηγαίνει αήττητη στο ντέρμπι κορυφής στη Ρώμη (6-1-0), έχοντας όμως και στο μυαλό το επερχόμενο ματς στη Μασσαλία την προσεχή Τρίτη για το Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει τη 2η καλύτερη επίθεση (18) και άμυνα (4) στη Σέριε Α. Εκτός έδρας έχει κάνει το απόλυτο στις τρεις εξόδους της, κερδίζοντας Κιέβο, Μίλαν και Τζένοα. Σκοράρει ανελλιπώς στις 9 τελευταίες επισκέψεις της στη Ρώμη. Αμφίβολοι ο κεντρικός αμυντικός Ραούλ Αλμπιόλ (5 συμμ./1 ασίστ), ο δεξιός χαφ Μάτζιο (2 συμμ.), ο αριστερός μέσος Ζουνίγκα (4 συμμ./2 ασίστ) και ο επιθετικός Ιγκουαΐν (6 συμμ./3 γκ./1 ασίστ).

Εκτός: 3-0-0
Γκολ: 8-3
Τελευταία 5: 4-1-0

Προγνωστικά στοίχημα: Η Ρόμα έχει κάνει το καλύτερο ξεκίνημα, τουλάχιστον των τελευταίων 20 χρόνων, ενώ από την άλλη η Νάπολι προβάλει ως μία εκ των τριών ομάδων που μπορούν να διεκδικήσουν το σκουντέτο και πείθει με τις εμφανίσεις της. Δύσκολο ματς για προβλέψεις, πιθανότατα να σταματήσει το τρελό σερί των Ρωμαίων, που και ο βαθμός δε θα τους χαλάσει (3.40 BetShop).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση