» » » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Με την δύναμη της Λεωφόρου


Προγνωστικά στοιχήματος: Με την δύναμη της Λεωφόρου
Γρανάδα - Χετάφε: No goal έληξαν τα πέντε τελευταία ματς τη; Γρανάδα. Τρεις σερί νίκες μετρούσε πριν την διακοπή του πρωταθλήματος η Χετάφε.

Χέρακλες - Ναϊμέγκεν: Το να κρατήσει ανέπαφη την εστία της η Χέρακλες είναι πάντα ένα δύσκολο εγχείρημα. Η Ναϊμέγκεν είναι η μοναδική ομάδα της Ολλανδίας χωρίς νίκη ακόμη (0-4-5).


Αταλάντα - Λάτσιο: No goal και under έληξαν τα εφτά από τα εννιά τελευταία ματς.




Σοσό - Μονακό: Νέος προπονητής στην Σοσό, που όμως έχει δύσκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη Μονακό (6-3-0).


Σταντάρ Λιέγης - Σαρλερουά: Το εντυπωσιακό 9/9 των νικών της Σταντάρ Λιέγης σταμάτησε απέναντι στην Βάρεγκεμ, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. 5/6 under μετρά το τελευταίο χρονικό διάστημα η Σαρλερουά.


Γκρόνινγκεν - Αϊντχόφεν: Τέσσερα σερί over η Γκρόνινγκεν και μάλιστα αυτά βγήκαν με πολύ εύκολο τρόπο. Από τέσσερα διαδοχικά over προέρχεται η Αϊντχόφεν.


Τσβόλε - Ντεν Χάαγκ: Δύο απανωτά 0-0 έφερε η Τσβόλε. Η αποχή της Ντεν Χάαγκ είναι μεγαλύτερη, καθώς το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με την Χέρενφεν αναβλήθηκε.


Βέροια - Άρης: Χωρίς ισοπαλία οι τελευταίες εννιά αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων και ανεξαρτήτως έδρας.



Φιορεντίνα - Γιουβέντους
: Τεράστιο μίσος ανάμεσα τους. 0-7-4 στα 11 τελευταία. Τελευταίος άσος το 1998.


Λιβόρνο - Σαμπντόρια: Αρκετά καλές οι σχέσεις ανάμεσα τους. 4-3-0 υπέρ της Λιβόρνο τα τελευταία χρόνια.


Τζένοα - Κιέβο: Τρία σερί διπλά έχει η Κιέβο απέναντι στην Τζένοα.

Σασσουόλο - Μπολόνια: Οι δύο χειρότερες άμυνες τις κατηγορίες και μάλιστα οι προπονητές των ομάδων αυτών είναι υπό πίεση.


Βερόνα - Πάρμα: 6/7 over έχει από το ξεκίνημα η Βερόνα. Και η Πάρμα δεν πάει πίσω με 5/7 over.


Γκαζιάντεπσπορ - Κόνιασπορ: Δύο σερί νίκες η Γκαζιάντεπσπορ. 0-0-3 εκτός έδρας η Κόνιασπορ και γκολ 0-6!


Τραμπζονσπόρ - Σίβασπορ: Δεν δέχτηκε γκολ στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της η Τραμπζονσπόρ. Εντυπωσιάζει με το επιθετικό ποδόσφαιρο η Σίβασπορ του Ρομπέρτο Κάρλος.

Αμβούργο - Στουτγάρδη: Ανεβασμένο το Αμβούργο με τον Μάρβαϊκ στον πάγκο του, κάτι που φάνηκε και το 5-0 επί της Νυρεμβέργης εκτός έδρας πριν την διακοπή. Πάντως και η Στουτγάρδη παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές. Δύσκολο ματς για προγνωστικά στοιχήματος.


Αλκμάαρ - Καμπούρ: Μια του ύψους και μια του βάθους η Αλκμάαρ (4-1-4). Δύσκολα σκοράρει, αλλά και δύσκολα δέχεται γκολ η Καμπούρ.


Άστον Βίλα - Τότεναμ: Τρεις αγωνιστικές αήττητη μετράει η Άστον Βίλα. Η Τότεναμ είχε το χρόνο για να συνέλθει από το κάζο της εντός έδρας ήττας με 3-0 από την Γουέστ Χαμ.


Σεντ Ετιέν - Λοριάν: Over και goal/goal τα έξι τελευταία παιχνίδια της Σεντ Ετιέν. Τραγική μακριά από το γήπεδο της η Λοριάν (0-0-5).

Αλμερία - Βαγιεκάνο: Η Αλμερία είναι η μοναδική ομάδα της Πριμέρα χωρίς νίκη μέχρι στιγμής (0-3-5). Αλλά και η Βαγιεκάνο εκτός έδρας μετράει 0-4-4 και γκολ 1-15!

ΟΦΗ - Εργοτέλης: Με τον Σα Πίντο ως νέο προπονητή στο ντέρμπι της Κρήτης ο ΟΦΗ. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο αήττητος Εργοτέλης (3-4-0).


Απόλλων - Παναιτωλικός: Πέντε τρίποντα και μια ισοπαλία μετρά ο Παναιτωλικός στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στον Απόλλωνα ανεξαρτήτως έδρας.


Καλλονή - Ξάνθη: Οι τρεις σερί ήττες χάλασαν το καλό ξεκίνημα της Καλλονής. 3/3 ήττες και γκολ 1-9 εκτός έδρας η Ξάνθη.


Άουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ: 4/4 over έχει μπροστά στο κοινό της η Άουγκσμπουργκ, ενώ και η Βόλφσμπουργκ δεν είναι κάποια ομάδα που κλείνεται.


Κόρτραϊκ - Κλαμπ Μπριζ: Τρία τρίποντα στα τέσσερα τελευταία ματς για την Κόρτραϊκ, που θυμίζει πλέον την καλή περσινή ομάδα. «Τρένο» η Κλαμπ Μπριζ με πέντε σερί νίκες και συνολικό απολογισμό (8-2-0).


Αντάλιασπορ - Ακισάρσπορ: Εκεί που δεν κέρδιζε η Αντάλιασπορ, σημείωσε δύο σερί νίκες. Μπορεί εντός έδρας να έχει το απόλυτο η Ακισάρσπορ, όμως μακριά από αυτήν δεν έχει πετύχει ούτε γκολ.


Ερσιγεσπόρ - Φενερμπαχτσέ: Καλοδουλεμένη ομάδα η Ερσιγεσπόρ, όμως δυσκολεύεται στα αποτελέσματα. Στην κορυφή της βαθμολογίας η Φενερμπαχτσέ, που κράτησε ανέπαφη την εστία της τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.


Μπέτις - Έλτσε: Σταθερότητα ψάχνει η Μπέτις, που είναι μια του ύψους και μια του βάθους. Δύο διαδοχικά τρίποντα για την Έλτσε, που ήταν και τα πρώτα στην μεγάλη κατηγορία.


Παναθηναϊκός - Πανθρακικός: Εμφανώς βελτιωμένος και σαφώς καλός στο γήπεδο του ο Παναθηναϊκός (3-1-0). Χωρίς νίκη μακριά από την Κομοτηνή ο Πανθρακικός, αλλά με αρκετές ισοπαλίες (0-3-1).


Τορίνο - Ίντερ: Εννιά σερί διπλά για την Ίντερ στο συγκεκριμένο γήπεδο. Τελευταίος άσος το 1997.


Λιόν - Μπορντό: Η Λιόν είχε τον χρόνο να ξεπεράσει την βαριά ήττα από την Μονπελιέ με 5-1. Πάντως πριν την διακοπή η Μπορντό δείχνει να βρίσκει ρυθμό.


Βαγιαδολίδ - Σεβίλλη: Από το 1996 έχει να κερδίσει η Σεβίλλη εκτός έδρας την Βαγιαδολίδ. Από τότε ακολούθησαν οχτώ παιχνίδια, με απολογισμό τέσσερις ήττες και τέσσερις ισοπαλίες για τους φιλοξενούμενους.

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση