» » » » » » Πάμε στοίχημα Super League: Τον πρώτο λόγο τα φαβορί


Πάμε στοίχημα Super League: Τον πρώτο λόγο τα φαβορί
16:00 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 3-2-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Συναρπαστικό παιχνίδι τη περασμένη αγωνιστική μεταξύ Ατρόμητου και Αστέρα Τρίπολης στη Τρίπολη. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 2-2. Οι Περιστεριώτες βρέθηκαν να προηγούνται στο 11’ με τον Ούμπιντεζ αλλά λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε. Στο 85’ ο Ατρόμητος βρέθηκε να χάνει στο 85’ αλλά χωρίς να τα παρατήσει κατάφερε και έφθασε στην ισοφάριση στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού με τέρμα του μεσοεπιθετικού Μπρίτο. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στη 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δηλαδή στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, όπου είναι και ο φετινό στόχος της ομάδας. Σημαντική αναμέτρηση σήμερα με το Λεβαδειακό με το ζητούμενο να είναι μόνο η νίκη. Πάντως τα τελευταία πέντε παιχνίδια των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει ισόπαλα. Στο αγωνιστικό κομμάτι, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στη σημερινή αναμέτρηση ο Ατρόμητος.


ΕΝΤΟΣ: 2-1-0
ΓΚΟΛ: 6-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 3-1-1

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Λεβαδειακός που παρά το πετυχημένο αποτέλεσμα κόντρα στη Καλλονή τη περασμένη αγωνιστική ο Τάκης Λεμονής υπέβαλλε τη παραίτηση του, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Επικρατέστερο φαβορί φέρεται να είναι ο Νίκος Αναστόπουλος ενώ η διοίκηση έκανε λόγω για ανακοινώσεις του ονόματος μετά το σημερινό παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Στο πάγκο του Λεβαδειακού θα καθίσει για το σημερινό παιχνίδι ο Δημήτρης Φαράντος. Στο παιχνίδι με τη Καλλονή, οι Βοιωτοί επικράτησαν με 1-0, με τους φιλοξενούμενους να εκφράζουν παράπονα για τη διαιτησία. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Εμάνουελ Περόνα, και η ομάδα της Λειβαδιάς εκμεταλλευόμενοι το αριθμητικό του πλεονέκτημα κατάφεραν και πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Μάντζιου στο75’, όπου ήταν και το τελικό σκορ. Αμφίβολοι οι Μαχαίρας και Σανγκινέτι για το σημερινό παιχνίδι.

ΕΚΤΟΣ: 0-1-2
ΓΚΟΛ: 3-7
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-1-2

Προταση πάμε στοίχημα: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ατρόμητος, ο οποίος στην έδρα του σκοράρει. Δεν μου πολυαρέσει το 1,50 του άσσου για αυτό θα προτιμήσω το 2-3 ΓΚΟΛ (1,97 Stoiximan).




18:15 ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 4-1-2

ΠΑΟΚ: Το αήττητο της έδρας του κατάφερε να διατηρήσει ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με το Παναθηναϊκό τη περασμένη αγωνιστική με το δικέφαλο να κερδίζει με 2-1. Παρότι βρέθηκε να χάνει στο 22’ με 1-0 στη συνέχεια πίεσε και πέντε λεπτά αργότερα κατάφερε και ισοφάρισε με πέναλτι του Σαλπιγγίδη. Μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και με γκολ του Αθανασιάδη έφερε το παιχνίδι τούμπα. Θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ μετά τα τραγικά λάθη της άμυνα του Παναθηναϊκού αλλά ήταν ιδιαίτερα άστοχος. Την αστοχία αυτή πήγε να τη πληρώσει αλλά στάθηκε τυχερός αφού στο πέναλτι που κέρδισε ο Παναθηναϊκός ο Μπεργκ δε βρήκε στόχο. Τη Πέμπτη αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Μακάμπι Χάιφα σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στη Τούμπα με κόσμο αφού εν τέλει η ΟΥΕΦΑ δικαίωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ξεπέρασαν την ίωση που τους ταλαιπωρούσε οι Γκαρσία και Λόρενς και θα είναι στη διάθεση του Χουμπ Στέφενς για την σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα. Μοναδικό ερωτηματικό ο Βούκιτς με την συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

ΕΝΤΟΣ: 4-0-0
ΓΚΟΛ: 10-2
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με τη τύχη του έβαλε ο Αστέρας που είδε να ισοφαρίζεται στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Παρότι βρέθηκε να χάνει στο 11’ κατάφερε και ισοφάρισε στο 40’ με γκολ του συνήθης ύποπτου Ντε Μπλάσις. Στο 86’ κατάφερε και πήρε το προβάδισμα στο σκορ με γκολ του μέσου Εντό, στο ντεμπούτο του, αλλά δεν ήταν αρκετό αφού στο 90’ ο Ατρόμητος κατάφερε και ισοφάρισε σε 2-2. Σοκ για την ομάδα της Τρίπολης αφού όπως έγινε γνωστό ο Λισγάρας βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Ήταν ο δεύτερος παίχτης της Σούπερ Λιγκ που πιάνεται θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον Μανούσο. Η διοίκηση δήλωσε ότι θα τοποθετηθεί επίσημα μετά το δεύτερο δείγμα του παίχτη. Χωρίς άλλα προβλήματα στη Τούμπα με τον Στάικο Βεργέτη να βλέπει να επιστρέφουν όλοι οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους χωρίς προβλήματα τραυματισμών.

ΕΚΤΟΣ: 0-2-1
ΓΚΟΛ: 3-4
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 2-2-1

ΠΡΟΤΑΣΗ πάμε στοίχημα: Ο ΠΑΟΚ δείχνει το απόλυτο φαβορί στη Τούμπα και με αντίπαλο τον Αστέρα που δεν έχει πείσει μέχρι ώρας δε θα έχει κανένα πρόβλημα για τη νίκη. ΑΣΣΟΣ (1,65 Novibet).




20:30 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ 10ΕΤΙΑΣ: 0-0-1

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Πλατανιάς έμεινε μακριά από τη νίκη αφού ηττήθηκε με 3-1 στο ντέρμπι της Κρήτης με αντίπαλο το φορμαρισμένο φέτος Εργοτέλη. Πολύ κακή εμφάνιση για το Πλατανιά ο οποίος αναζητά έξοδο από το αγωνιστικό αδιέξοδο που έχει βρεθεί. Βρέθηκε να χάνει 2-0 στο πρώτο ημίχρονο ενώ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου δέχτηκε και τρίτο τέρμα και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Το μόνο που κατάφερε ο Πλατανιάς ήταν απλά να μειώσει σε 3-1 στο 66’ με γκολ του Ντέιβιντ Τόρρες. Ο Πλατανιάς δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στη τελευταία θέση μαζί την άλλη ομάδα της Κρήτης, τον ΟΦΗ ενώ στην ίδια μοίρα είναι και η Βέροια με τον Άρη που έχουν και αυτοί από πέντε βαθμούς. Με σημαντικές απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, αφού έχασε για ενάμιση το βασικό επιθετικό της ομάδας Ναζλίδη που υπέστη ρήξη μηνίσκου ενώ θα απουσιάσει και ο νεαρός επιθετικός Γιακουμάκης που έπαθε ρήξη συνδέσμων.

ΕΝΤΟΣ: 0-4-0
ΓΚΟΛ: 5-5
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 0-3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παιχνίδι για έναν ρόλο η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βέροια, με τους ερυθρόλευκους να κάνουν πλάκα στον αντίπαλο τους και να κερδίζουν με το ευρύ 6-0. Σε ένα παιχνίδι που δε χωράει κριτική θα πρέπει απλά να τονίσουμε ότι ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε το τρίτο φετινό του χατ-τρικ δείχνοντας ότι έχει ωριμάσει επιθετικά και θα αποτελέσει το μεγάλο όπλο του φετινού Ολυμπιακού. Από δύο τέρματα ο Κάμπελ ενώ ένα γκολ πέτυχε και ο Μανιάτης. Το μυαλό των περισσότερων ερυθρολεύκων βρίσκεται στην σημαντική εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπενφίκα στη Λισαβόνα τη Τετάρτη, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν διακαώς ένα θετικό αποτέλεσμα για να είναι μέσα στη διεκδίκηση του εισιτηρίου που οδηγεί στην επόμενη φάση. Σημαντικοί πονοκέφαλοι για το Μίτσελ γιατί οι Μπογκ και Χολέμπας δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι με το Πλατανιά, αφού και οι δύο επέστρεψαν τραυματίες από τις εθνικές τους υποχρεώσεις. Εκτός για ένα ακόμα παιχνίδι ο Τόρρες ενώ τραυματίας παραμένει ο Μασάντο, εκτός και οι Γιαταμπάρε και Ιμπαγάσα που ένιωσαν ενοχλήσεις στη χθεσινή προπόνηση.


ΕΚΤΟΣ: 3-1-0
ΓΚΟΛ: 8-0
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5: 4-1-0

ΠΡΟΤΑΣΗ παμε στοίχημα: Δεν μας κάνει η απόδοση του διπλού, η οποία δεν έχει στοιχηματική αξία Οι ερυθρόλευκοι δύσκολα θα δεχτούν τέρμα από αυτό το Πλατανιά αλλά δε θα χαλάσουν και δυνάμεις ενόψει Τετάρτης γι’ αυτό 2-3 ΓΚΟΛ (1.97 MyBet)

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση