» » » » » Προβλέψεις στοίχημα Bundesliga: Βίοι παράλληλοι για Αμβούργο και Στουτγάρδη


Προβλέψεις στοίχημα Bundesliga: Βίοι παράλληλοι για Αμβούργο και Στουτγάρδη
16:30 ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

Προϊστορία: 44-20-35
Πέρυσι: ΑΜΒΟΥΡΓΟ – ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ 0-1

ΑΜΒΟΥΡΓΟ: Έκανε με διαφορά την καλύτερη φετινή της εμφάνιση και πέρασε πολύ εύκολα από τη Νυρεμβέργη με το ευρύ 5-0, ξεκολλώντας από την ουρά της βαθμολογίας! Ο κάπτεν φαν ντερ Φάαρτ άνοιξε το σκορ στο 17’, ο Λασόγκα έκανε το πιο γρήγορο χατ-τρικ στην καριέρα του, μέσα σε 8 λεπτά (59’-67’) και ο Αρσλάν λίγο αργότερα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του. Πρώτη νίκη μετά από 3η αγωνιστικές, καταφέρνοντας να βελτιώσει και την απόδοσή του στην άμυνα, έχοντας δεχτεί 10 γκολ στα 3 προηγούμενα. Ο νέος τεχνικός φαν Μάρβαϊκ έχει αλλάξει προς το θετικό τη ψυχολογία της ομάδας, διατηρώντας την αήττητη και στο δεύτερο παιχνίδι του στον πάγκο. Στο προηγούμενο είχε πάρει το βαθμό εκτός έδρας από τη Φρανκφούρτη (2-2). Over 3.5 τα 4 από τα 5 τελευταία. Έχει τη 2η χειρότερη άμυνα (19). Εκτός ο αμυντικός Ντικμάιερ (5 συμμ./1 ασίστ) και ο μέσος Τόμας Ρινκόν (4 συμμ.).


Εντός: 1-0-2
Γκολ: 5-7
Τελευταία 5: 2-1-2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Παρέμεινε αήττητη για 5η αγωνιστική, μένοντας στο 1-1 με τη Βέρντερ, σε ένα ματς που μπορούσε τη νίκη. Προηγήθηκε με τον Χάρνικ μόλις στο 6’ σε στημένη φάση και είχε ευκαιρίες για δεύτερο, αλλά σε μια από τις λίγες φάσεις που δε λειτούργησε καλά ανασταλτικά δέχθηκε την ισοφάριση (37’). Στην επανάληψη είχε τον έλεγχο και μπορούσε τη νίκη, αλλά περισσότερο από επιπολαιότητα δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο. Ο Σνάιντερ σίγουρα έχει βελτιώσει την εικόνα της, με τον οποίο οι Σουηβοί παραμένουν αήττητοι (3-2-0). 0-0-3 είχε η ομάδα πριν έρθει. Μοναδικό μελανό σημείο στην πορεία του Σνάιντερ ο αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Φράιμπουργκ. No goal τα 4 από τα 5 τελευταία κόντρα στο Αμβούργο. Εκτός ο κίπερ Ούλριχ (6 συμμ.) και ο μέσος Λάιτνερ (5 συμμ.).

Εκτός: 2-0-2
Γκολ: 8-5
Τελευταία 5: 3-2-0

Προβλέψεις στοίχημα: Βίοι παράλληλοι για τις δύο ομάδες, που έχουν ανεβεί μετά την αλλαγή στον πάγκο. Δείχνουν πιο απελευθερωμένες και θα κυνηγήσουν τη νίκη, με το γκολ-γκολ να δείχνει αρκετά εύκολο να έρθει (1.40 Stoiximan).




18:30 ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ

Προϊστορία: 2-2-0
Πέρυσι: ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 0-0

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Μπήκε ορεξάτη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σάλκε και προηγήθηκε με την προβολή του Μέλντερς μόλις στο 10’. Ο αμυντικός Κλαβάν, που την έχει «κάψει» ουκ ολίγες φορές φέτος, άλλαξε τη ροή του αγώνα και υπέπεσε σε πέναλτι, για το οποίο αποβλήθηκε, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν. Με αλλαγμένες τις ισορροπίες στη συνέχεια έχασε έδαφος και γλίτωσε από δοκάρι πριν το 1-2. Στην επανάληψη μπήκε επίσης ορεξάτη και δε δίστασε να βγει μπροστά, κάτι που τελικά πλήρωσε στο φινάλε, δεχόμενη άλλα δύο γκολ (78’, 86’). Τρίτο σερί χωρίς νίκη (0-1-2), αν και την αδικούν κάποια από τα αποτελέσματα. Γκολ-γκολ και over τα 5 από τα 6 τελευταία. Αήττητη από τη Βόλφσμπουργκ στις 4 συνολικά αναμετρήσεις τους. Ισόπαλα και τα δύο περσινά. Τιμωρημένος ο αμυντικός Κλαβάν (8 συμμ.). Εκτός ο κίπερ Γέλιος, ο μεσοεπιθετικός Βλαχοδήμος (1 συμμ.) και ο φορ Μπομπαντίγια (1 συμμ.).

Εντός: 2-1-1
Γκολ: 6-8
Τελευταία 5: 2-1-2

ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ: Έπεσε θύμα έκπληξης από την ουραγό και απογοητευτική Μπράουνσβαϊγκ, η οποία πέρασε από την Βολφσβάγκεν Αρένα με 0-2! Μπήκε πιο δυνατά, αλλά δέχτηκε το γκολ στην κόντρα στο 31’. Η φόρα της ανακόπηκε αμέσως και δεν κατάφερε να απειλήσει σε 2-3 περιπτώσεις στην αρχή της επανάληψης, αλλά βρέθηκε πιο κοντά στο 0-2, κάτι που τελικά συνέβη σε αντεπίθεση στο 86’. Έδειξε «ναρκωμένη» και δε μπόρεσε να αντιδράσει μετά την ήττα από τη Μπάγερν, 4 αποτυχία στα 6 τελευταία. Δεύτερο συνεχόμενο στο οποίο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει. Εκτός έδρας είναι απογοητευτική, έχοντας χάσει και στις 4 εξόδους της και σκοράροντας μόλις μία φορά (1-8 τέρματα συνολικά). Under και no goal τα 3 από τα 4 εκτός. Εκτός οι μέσοι Για-Σεόλ (8 συμμ.), Βιεϊρίνια (6 συμμ./1 γκ.) και ο επιθετικός Ντοστ.

Εκτός: 0-0-4
Γκολ: 1-8
Τελευταία 5: 2-0-3

Προβλέψεις στοίχημα: Η Άουγκσμπουργκ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και δε θα είναι εύκολο για τη Βόλφσμπουργκ να αλλάξουν τα άσχημα στατιστικά τους στα εκτός έδρας. Έχουν όμως σίγουρα καλύτερες μονάδες και θα κυνηγήσουν το γκολ μετά από δύο άσφαιρα, με τους γηπεδούχους να το κάνουν πιο εύκολα – σκόραραν και στα 6 τελευταία. Γκολ-γκολ στο 1.60 (MyBet).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση