» » » » » Προγνωστικά στοιχήματος: Σειρά έχει η νίκη για ΠΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Σειρά έχει η νίκη για ΠΑΣ
Λοκομοτίβ Μόσχας - Άμκαρ: Σταθερή φέτος η Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ στα πέντε τελευταία μετρά (3-2-0). Αήττητη τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές είναι και η Άμκαρ πάντως.


ΠΑΣ Γιάννινα - Πανιώνιος: Μια νίκη, μια ήττα το πάει ο ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα είναι σειρά να κερδίσει. Ο Πανιώνιος δέχεται γκολ σχεδόν σε όλα του τα παιχνίδια.



Σοντερίσκε - Οντένσε: Έξι γκολ δέχτηκε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Σοντερίσκε. Goal/goal τα πέντε τελευταία ματς της Οντένσε.



ΑΪΚ Στοκχόλμης - Νόρκεπινγκ: Δύο σερί τρίποντα επανέφεραν την ΑΪΚ Στοκχόλμης στο κόλπο του πρωταθλήματος. Αδιάφορη βαθμολογικά η Νόρκεπινγκ.


Κάλμαρ - Τζουργκάρντεν: Αήττητη εφτά σερί ματς η Κάλμαρ, ενώ μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες με ένα γκολ διαφορά. Σε πολύ καλή κατάσταση και η Τζουργκάρντεν, που δεν χαρίζεται σε κανέναν. Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά στοιχήματος.

Μπεσίκτας - Ρίζεσπορ: Δείχνει σοβαρή η Μπεσίκτας, όμως και η νεοφώτιστη Ρίζεσπορ ξεκίνησε εντυπωσιακά (4-1-2).

Μπούρσασπορ - Καϊσέρισπορ: Η Μπούρσασπορ δεν έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της στα πρώτα παιχνίδια (0-2-1). Μόνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε η Καϊσέρισπορ.


Θέλτα - Λεβάντε: Μόνο καλό θα της έκανε η διακοπή της Θέλτα, που έχει απολογισμό (1-3-4). Καλύτερη εκτός έδρας παρά εντός η Λεβάντε (2-4-2).


Φένλο - Γιονγκ Άγιαξ: Δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία, που είναι ικανές για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο.


Κολωνία - Μόναχο 1860: Η Κολωνία είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της Τσβαϊτε Λίγκα, ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (5 γκολ). Η Μόναχο 1860 δεν σκόραρε στα 5/6


Μπρεστ - Μετς: Goal/goal τα 7/11 επίσημα παιχνίδια της Μπρεστ. Η Μετς σκόραρε στις 9/10 αγωνιστικές.

Σιένα - Παλέρμο: Αήττητη μπροστά στο κοινό της η Σιένα (4-1-0) και με γκολ 14-6! Σοβαρή και αποτελεσματική πλέον με το νέο τεχνικό στον πάγκο της η Παλέρμο.



Κρίσταλ Πάλας - Φούλαμ: Τέσσερις σερί ήττες μετρά η Κρίσταλ Πάλας, που έχει από κάτω της μόνο την Σάντερλαντ. Πάντως και οι Φούλαμ πραγματοποιεί μέτριες εμφανίσεις.


Μπιλμπάο - Βιγιαρεάλ: «Όπλο» τα εντός έδρας παιχνίδια για την Μπιλμπάο (3-1-0). Μόλις μια ήττα η επικίνδυνη Βιγιαρεάλ (5-2-1).

About betcatalog

Τα πάντα για το Πάμε Στοίχημα. Καθημερινά προγνωστικά στο Στοίχημα.Όλες οι Νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση